03/11/2021

Fysioterapia

Fysioterapiassa sinua autetaan toimimaan arjessa paremmin ja nauttimaan arjestasi enemmän.

Fysioterapiassa rakennetaan luottamusta

Voit luottaa siihen, että tunnet aina olevasi tervetullut puhtaisiin ja viihtyisiin tiloihimme. Saat apua, tukea ja neuvoja kasvokkain ja etäyhteyden avulla useasta toimipisteestämme.

Asiantuntijoidemme vakuuttavassa ja Sinulle räätälöidyssä otteessa toteutuvat niin kuntoutus- ja valmennusprosessisi kuin muutkin prosessit.

Selkeä ja kannustava vuorovaikutus läpi fysioterapiaprosessin 

Kerromme mistä vaivasi johtuu ja miten sinä voit siihen toiminnallasi vaikuttaa. Voit kysyä matalalla kynnyksellä mieltäsi askarruttavista asioista, ja annamme varmasti ymmärrettävän vastauksen. Luotettavana ammattilaisena fysioterapeutti on rinnallasi koko fysioterapia-, kuntoutus- ja valmennusmatkan, mikä lisää toiminnan tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

Tukea sairauden, vamman tai kivun käsittelemiseen

Saat aina kannustavaa palautetta sekä tukea haasteellisimmissakin tilanteissa esimerkiksi sairauden, vamman tai leikkauksen yhteydessä. Ammattilaistemme tukemana opit näkemään aina enemmän mahdollisuuksia kuin rajoituksia, ja rohkaistut vähitellen ottamaan yhä enemmän vastuuta omasta hyvinvoinnistasi. Myönteinen mieliala tutkitusti motivoi ja tukee toipumista.

Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-
Voimaharjoittelu on tärkeässä roolissa. Fysioterapiassa on mahdollisuus ylittää itseään ja tehdä asioita, joita aikaisemmin olisi halunnut tehdä.

Fysioterapia on mahdollisuus kehittyä kokonaisvaltaisesti

Fysioterapiassa saat avun vaivoihin ja kipuun. Jos arjessa ei onnistu kyykkyyn meneminen kipeän polven takia, kynän nostaminen lattialta kipeän selän takia tai pyykkien narulle laittaminen kipeän olkapään takia, kannattaa silloin varata aika fysioterapiaan. Oli kyse juuri tulleesta tai pidempään olleesta vaivasta, tuemme sinua kuntoutumisessa ja kivun hoidossa.

Fysioterapia on parhaimmillaan muutakin kuin fyysistä kuntouttamista: se on henkinen prosessi, kokemus uuden oppimisesta, keskustelua ja yhteistyötä. Hyvin suunniteltu prosessi takaa sinulle parhaan palvelun.

  1. Fysioterapiaprosessin alussa selvitämme nykytilanteesi. Käymme läpi millaiselle kuormitukselle kehosi ja mielesi joutuvat ja miten pystyt nyt liikkumaan.
  2. Tutkimme ja testaamme, miten kehosi toimii nyt.
  3. Autamme sinua luomaan tavoitteesi. Tavoitteet auttavat hahmottamaan, mitä prosessi etenee ja mitä se sinulta vaatii.
  4.  Suunnittelemme sinulle yksilölliset harjoitteet ja sovitamme ne sujuvasti osaksi arkeasi.
  5. Opetamme sinua analysoimaan ja tuntemaan kipua ja kiputuntemuksesi. Autamme myös sinua ymmärtämään, mistä kipu johtuu ja mitkä tekijät arjessasi vaikuttavat siihen.
  6. Matkan aikana seuraamme kehitystäsi ja haastamme sinua ylittämään itsesi turvallisesti. Saat paljon työkaluja vaivan hallintaan ja tarjoamme MINÄ-oppaan ilmaiseksi fysioterapia-asiakkaillemme.
  7. Toimiva vuorovaikutus madaltaa kynnystä kysyä ja viestiä epävarmuudesta, huolesta ja kärsimättömyydestä. Fysioterapeuttisi on soiton tai viestin päässä, kun jokin askarruttaa sinua kuntoutuksessa. 

Emme hoida vain kipuasi, vaan autamme sinua huolehtimaan kokonaisvaltaisesti omasta hyvinvoinnistasi. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija. Me toimimme mentoreina ja oppaina matkallasi kohti parempaa kuntoa, terveyttä ja kivutonta arkea.

Fysioteapian hinta

30 min 50 €

45 min 60 €

60 min 70 €

*Fysioterapian hinta voi vaihdella fysioterapeutin erityisosaamisesta riippuen.

Palvelemme etäyhteydellä koko Suomen alueelle ja toimipisteemme löytyvät Tampereelta, Nokialta ja Hämeenkyröstä.

Takaamme hoitoon pääsyn 24h sisällä!

Kerro missä kipu on:

Fysioterapian erityisosaaminen

ETÄFYSIOTERAPIA

Etäfysioterapia sopii sinulle, kun haluat päästä nopeasti ammattilaisen pakeille kauempaakin. Etäfysioterapiassa tutkiminen, testaaminen ja harjoitusten ohjaaminen onnistuu, kuten lähiterapiassakin, suojatun videoyhteyden välityksellä.Lue Lisää!

fysioterapia
omt fysioterapia
äitiysfysioterapia
lantionpohjan fysioterapia
fysioterapia hinta

URHEILUFYSIOTERAPIA

Urheilufysioterapeutti on urheilijan valmennuksen tuki. Hän auttaa kartoittamaan kehosi vahvuudet, heikkoudet ja valmiudet lajisuoritukseesi sekä auttaa sinua kehittymään monipuolisena urheilijana.Lue Lisää!

fysioterapia
omt fysioterapia
äitiysfysioterapia
lantionpohjan fysioterapia
fysioterapia hinta

ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Äitiysfysioterapia auttaa sinua raskauteen synnytykseen ja lantionpohjanlihaksiin
liittyvissä vaivoissa. Raskauden aikana voit tehdä paljon helpottaaksesi loppuraskauden ja synnytyksen kuormaa. Synnytyksen jälkeen äitiysfysioterapeutti auttaa sinua palaamaan harrastuksiin ja arkeen nopeammin.
Lue Lisää

LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA

Lantionpohjan fysioterapia auttaa esimerkiksi virtsan pidätykseen liittyvissa ongelmissa, kohdun-, ja emättiminen seinämien laskeumissa. EMG-laitteella pystymme mittamaan ja sinä opit harjoittamaan oikein lantionpohjan lihaksia.
Lue Lisää

SENIORIFYSIOTERAPIA

Ikääntyneen fysioterapia ottaa huomioon iän tuomat muutokset, sairaudet, sen hetkisen toimintakyvyn ja pelot liikkumista kohtaan sekä arjen vaatimukset. Autamme myös ennen leukkausta ja leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa.
Lue Lisää

TMD-FYSIOTERAPIA

TMD-fysioterapia on purentalihasten fysioterapiaa. Kun kärsit päänsärystä, niskojen kiristyksestä, hampaiden öisestä narskuttamisesta, huimauksesta, leukanivelen lukkiutumisesta tai sinulla on äänen tuoton kanssa ongelmia, voi pentalihasten tutmisesta ja hoitamisesta löyty apu vaivoihisi.

Lue Lisää

fysioterapia
omt fysioterapia
äitiysfysioterapia
lantionpohjan fysioterapia
fysioterapia hinta

YRITYKSILLE

Työntekijä on yrityksen tärkein osa. Siitä kannattaa pitää mahdollisimman hyvää huolta. Jos haluat välttää turhat poissaolot ja lisätä työntekijöidesi tehokkuutta ja hyvinvointia tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluista.
Lue Lisää!

Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

MINÄ-opas prosessin tukena

MINÄ-opas on kokonaisvaltaisen fysioterapian työkalu. Se sisältö koostuu mm. arvojen määrittämisestä, tavoitteiden luomisesta, motivaatiosta, arjen voimavarojen määrittämisestä, kipu-, fysioterapia ja ravintopäiväkirjasta. Aihealueet ovat siis hyvin laajat ja asiakkaat voivat valita itselleen tarpeellisia kohtia, joita heidän olisi hyvä käsitellä sillä hetkellä. Esimerkiksi alaselkäkipu koetaan monesti hyvin yksinkertaiseksi hoitaa, mutta sen taustalla voi olla myös stressiä tai uupumusta, jotka taas vaikuttavat voimavaroihin kuntouttaa vaivaa. Kuntoutusprosessi kulkee harvoin suoraa linjaa suunnitelman mukaan kohti tavoitetta, vaan tulee alamäkiä ja isompia onnistumisia matkan varrella. MINÄ-opas on tarkoitettu juuri tämän matkan tueksi, jotta opit itsestäsi ja vaivastasi enemmän.

Voinko saada Kela-korvauksen?

Kela-korvauksen voit saada lääkärin lähetteellä. Lääkäri arvioi vastaanotolla fysioterapian tarpeen ja kirjoittaa lähetteen. Kela-korvauksen saat suoraan vastaanotolla maksaessasi ja sinun ei tarvitse hakea sitä itse jälkeenpäin Kelasta. Lähete on voimassa 12 kuukautta määräämispäivästä. Lähetteelle voi käyntikertoja saada 3-15.

Ammattina terapeutti

Fysioterapiasta voit lukea lisää Suomen fysioterapeutit Ry:n kotisivuilta.

Read about Physiotherapy in english!

Kirjoittanut Arttu Peltola

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram