Valmennus

Yksilöllisesti Sinulle räätälöidyt ja laadukkaat valmennuspalvelut
Valmennuksemme sopivat vasta-alkajasta aina SM-tason urheiljoihin. Valmennuksissamme on tälläkin hetkellä hyvin erilaisia liikkujia aina tavallisista perheenäideistä tai isoäideistä aktiiviliikkujiin sekä urheilijoihin. Laaja osaamisemme mahdollistaa sen, että valmennusten sisältö on muokattavissa sinulle sopivaksi.
Moni alunperin kuntoutukseen tai fysioterapiaan tulleista asiakkaistamme on jatkanut henkilökohtaisessa valmennuksessa. Henkilökohtainen valmennus on muutakin kuin urheilijoille suunnattua fysiikkavalmennusta. Valmennuksessa voidaan kehittää voimaa ja muita ominaisuuksia myös ilman lajikokemusta tai suuria urheilullisia tavoitteita. Se voi toimia osana terveyttä sekä hyvinvointia lisäävää elämäntapaa ja kannustaa sinua kohti kivutonta arkea.
Onpa tavoitteesi sitten jaksaa leikkiä lastenlastesi kanssa, kohottaa kuntoasi, kuntoutua vammasta tai osallistua maratonille, meidän asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Luotettavana ammattilaisena fysioterapeutti on rinnallasi koko fysioterapia-, kuntoutus- ja valmennusmatkan, mikä lisää toiminnan tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

KESTÄVYYSVALMENNUS

Juoksu, pyöräily, uinti, suunnistus, hiihto jne… Kestävyysvalmennuksissamme on maajoukkueurheilijoista kuntoilijoihin. Valmennuksen voidaan toteuttaa sekä etä- että lähivalmennuksena.
Lue lisää kestävyysvalmennuksesta

PERSONAL TRAINING

Personal Trainingissa saat fysioterapeutin laatiman harjoitusohjelman. Tämä on sopiva valinta sinulle, kun haluat kehittää kuntoasi salilla tai treenipolulla. Voit valita itsellesi sopivan määrä tapaamisia.
Lue lisää Personal Trainingistä

FYSIIKKAVALMENNUS

Fysiikkavalmennus eroaa personal trainingista laajuudellaan. Valmennus toteutetaan kokonaisvaltaisesti huomioiden aikaisemman vammat, perussairaudet, arvot, tavoitteet jne. Fysiikkavalmennuksessamme on mm. palloilijoita ja voimailijoita, jotka haluavat kehittää omaa suorituskykyää ja arkeaan.
Lue lisää fysiikkavalmennuksesta

HYVINVOINTIVALMENNUS

Hyvinvointivalmennus sopii sinullekun haluat muuttaa elämäntapojasi pysyvästi parempaan suuntaan. Haluaisitko voida ja jaksaa paremmin arjessa, pudottaa painoa? Tarvitsetko apua kadonneen treenimotivaation etsintään? Haluatko välttyä kivuilta ja vammoilta liikkuessasi? Silloin hyvinvointivalmennus on oikea valinta sinulle.
Lue lisää hyvinvointivalmennuksesta

RAVINTOVALMENNUS

Ravinto on iso osa arkemme hyvinvointia ja jaksamista. Ravintovalmennuksemme sopii sinulle, joka kaipaat lisää jaksamista ja hyvinvointia arkeesi, kamppailet painosi kanssa tai kaipaat lisäpotkua urheiluharrastuksessa kehittymiseen.
Lue lisää ravintovalmennuksesta
seniori_fysioterapia_tampere_hämeenkyrö_nokia_tampella_voimaharjoittelu_jalkaprässi_kuntoutus_ikääntyneet

SENIORIVALMENNUS

Seniorivalmennus on jokaisen omista lähtökohdista käsin toteutettavaa, tavoitteellista, joustavaa ja ratkaisukeskeistä toimintaa ammattitaitoisen fysioterapeutin ohjauksessa. Jos valmennettavalla on esimerkiksi haasteita joidenkin liikkeiden tekemisessä, niille etsitään toimivat ja hyvältä tuntuvat vaihtoehdot.
Lue lisää seniorivalmennuksesta

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram