Fysioterapia Yrityksille

 • Työntekijä on yrityksen tärkein osa. Siitä kannattaa pitää mahdollisimman hyvää huolta. Vältä turhat poissaolot ja lisää työntekijöidesi tehokkuutta sekä hyvinvointia. Räätälöimme jokaiselle yritykselle palvelut tarpeen mukaan. Palvelut ovat myös hinnoiteltavissa sopivalla kuukausihinnalla. 

  Jokainen työntekijä on yksilö ja he haluavat näyttää ja antaa parastaa työnantajalleen, jolloin on hyvä, että tukena on luotettava kumppani.  Työuupumiset ja vaivat voivat tulla esiin vasta sitten, kun kamelin selkä katkeaa. Joten vaivoihin on hyvä tarttua jo etukäteen.

  Ensimmäiseksi on hyvä kartoittaa työtekijöiden tämän hetkinen tila ja mitä palveluita he tarvitsevat. Meillä on pitkä kokemus erilaisten kartoitusten ja terveyskyselyiden laatimisesta sekä tiedämme mihin asioihin pystymme vaikuttamaan ja mistä sinä työnantajana hyödyt. Käymme yhdessä läpi tarveanalyysin ja suosittelemme toimenpiteet sen pohjalta. 

  Emme unohda yksilöitä

  On hyvä muistaa, että jokainen työntekijä on yksilö ja on elämässään erilaisessa tilanteessa. Toinen voi elää elämänsä parasta aikaa, toisella taas on perhepiirissä tapahtunut trakedia, joka painaa mieltä ja kolmas kamppailee omien fyysisten vaivojen kanssa. Monesti hieman isompi panostus työntekijöiden hyvinvointiin nyt, säästä silkkaa rahaa myöhemmin. 

  Opetamme asiakkaitamme pitämään itsestään parempaa huolta

  Annamme asiakkaillemme työkaluja pitää itsestään parempaa huolta niin henkisesti kuin fyysisestikin. Emme hoida selkävaivaa nyt, vaan autamme ymmärtämään, mistä selkävaiva johtuu ja miten sen saa pidettyä poissa myös jatkossa. Monesti asiakkaamme oppivat myös kiinnittämään muihin vaivoihin aikaisemmin huomiota, jolloin niiden hoitaminen on helpompaa ja nopeampaa. 

  Kun haluat pitää huolta työntekijöistäsi kokonaisvaltaisesti ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan teille sopivista palveluista!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram