Selkäryhmä

Varaa aika!

Ryhmä sopii sinulle, kun haluat ennaltaehkäistä selkäkipuja tai päästä pysyvästi eroon kivuistasi.

Selkävaivat voivat olla hyvin kivuliaita ja saattavat rajoittaa liikkumista sekä hankaloittaa päivittäisistä toimista selviytymistä.

Ryhmässä harjoitellaan fysioterapeutin ohjauksessa oikeita suoritustekniikoita ja opetellaan käyttämään selkää siten, että selkäkipusi pysyvät hallinnassa ja pysyt liikkumaan ilman kipua

Saat tukea ryhmäläisiltä, jotka ovat painineet vastaavanlaisten ongelmien kanssa

Selkäryhmä

Ketä selkäryhmässä on? Ryhmäläisillä on taustalla alaselän ja kaularangan välilevynpullistumaa, selkäleikkausta, niska-hartiseudun vaivoja. Moni on kärsinyt pidempään kivuista ja säryistä. Osalla ei enää ole akuutisti mitään vaivaa vaan haluavat pitää kuntoa yllä ja ennaltaehkäistä selkä- ja niskavaivoja. Moni on aloittanut selkäryhmässä fysioterapia käyntien lomassa. Se on tehnyt fysioterapiasta myös edullisempaa ja intensiivisempää, koska tapaamiset ovat viikottain. Selkäryhmään mahtuu kerralla kuusi osallistujaa, joten ohjaus on varsin henkilökohtaista.

 

 

 

AJANKOHTA

TIISTAISIN KLO 17:00

Jos olet uusi asiakas, suosittelemme fysioterapiakäyntiä ennen ensimmäistä selkäryhmä kertaa. Fysioterapiakäynnillä tutkitaan sinun vaivasi ja tarpeesi. Kun tiedämme, mitä sinä tarvitset voimme vaikuttaa sen mukaan harjoitusten sisältöön ja ohjata sinua tekemään kaikki liikkeet turvallisesti.

Tervetuloa mukaan!

HINTA

10€/krt tai 10 kerrran kortti 85€

(sis. alv. 0%)

Varaa aika alkukartoitukseen!

Ryhmän vetäjänä toimii fysioterapeutti Arttu Peltola, joka on perehtynyt erityisesti selkä- ja niska-hartiaseudun vaivojen hoitoon. Hän korostaa harjoittelussa oikeiden suoritustekniikoiden merkitystä ja sopivan rasitusmäärän oppimista.

PAIKKA

Proxima Finland, Tampellan esplanadi 3 A, Tampere

Varaa aika!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram