YRITYSPALVELUT

Tiedätkö, miten työntekijäsi voivat? Tietävätkö he sinun vaivoistasi?
Monella yritysjohtajalla tai HR:n edustajalla ei ole todellistä käsitystä työntekijöidensä jaksamisen tilasta. Usein tilanne tulee tietoon siinä vaiheessa, kun työntekijä ilmoittaa, ettei pysty tekemään töitään sovitusti. Asoihin voidaan puuttua aiemmin, ennen kuin ne eskaloituvat sairauspoissaoloiksi. Palvelemme sinua ympäri maailman globaalisti suomeksi ja englanniksi.

Miten palvelu etenee?

1. Sähköisellä kartoituslomakkeella keräämme yhteen työntekijöidesi tämän hetkisen hyvinvoinnin tilan. Voimme halutessasi lisätä sinulle tarpeellisia mittareita. Mittauksen avulla voimme myös seurata toimintamme sekä sijoituksesi kannattavuutta.

2. MINÄ-opas toimii ohjauksemme perustana. Se sisältää tehtäviä, joilla käsitellä mm. arvoja, arjen voimavaroja ja omaa jaksamista. Lisäksi ohjaamme jokaiselle sopivia harjoituksia ja kyselyitä esim. työuupumustesti. Tarvittaessa ohjaamme työntekijän työterveyshuollon piiriin.

3. Yksilötapaamisissa ohjaamme työntekijöitäsi yksilöllisesti. Tapaamiset voimme toteuttaa lähivastaanotolla Tampereella tai Hämeenkyrössä ja etänä ympäri Suomen ja maan. Työntekijä saa tapaamisissa henkilökohtaiset harjoitteet hyvinvointinsa kehittämiseen.

Hyvinvointi työyhteisössä lähtee yksilöistä ja heidän tekemistä muutoksista omassa ajattelussaan ja teoissaan. Me toimimme jokaisen tukena matkalla parempaan arkeen.

Miten hyödyt työnantajana?

1. Mittaamme miten työtekijäsi edistyvät jakson aikana. Tiedät siis miten sijoituksesi on tuottaa.

2. Näet miten hyvinvointi lisää työntehokkuutta, jaksamista ja viihtyisyyttä.

3. Voit näyttää meidän avullamme, että välität työntekijöistä ja heidän tekemästä työstään.

4. Kun yrityksen työntekijät ovat hyvässä kunnossa, monesti myös yritykset ovat hyvässä kunnossa.

Mikä on MINÄ-opas?

MINÄ-opas on kokonaisvaltaisen fysioterapian työkalu. Sen sisältö koostuu mm. arvojen määrittämisestä, tavoitteiden luomisesta, motivaatiosta, arjen voimavarojen määrittämisestä, kipu-, fysioterapia ja ravintopäiväkirjasta. 

Aihealueet ovat siis hyvin laajat ja asiakkaat voivat valita itselleen tarpeellisia kohtia, joita heidän olisi hyvä käsitellä sillä hetkellä. 

Esimerkiksi alaselkäkipu koetaan monesti hyvin yksinkertaiseksi hoitaa, mutta sen taustalla voi olla myös stressiä tai uupumusta, jotka taas vaikuttavat voimavaroihin kuntouttaa vaivaa. 

Kuntoutusprosessi kulkee harvoin suoraa linjaa suunnitelman mukaan kohti tavoitetta, vaan tulee alamäkiä ja isompia onnistumisia matkan varrella. MINÄ-opas on tarkoitettu juuri tämän matkan tueksi, jotta opit itsestäsi ja vaivastasi enemmän.
.

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram