YRITYSPALVELUT

Tiedätkö, miten työntekijäsi voivat? Tietävätkö he sinun vaivoistasi? Työntekijän työhyvinvointi keskiössä Proxima Finlandin yrityspalveluissa. Ota yhteyttä ja sovi ilmainen konsultaatio!
Kaksi ensimmäistä kysymystä kysymme, että voimme konkretisoida sinulle sen, kuinka paljon ihmiset todella kertovat vaivoistaan toisille. Monella yritysjohtajalla tai HR:n edustajalla ei ole todellistä käsitystä työntekijöidensä jaksamisen tilasta. Se ei ole heidän syynsä, vaan ihmiset käyttäytyvät niin. Jos sinulla on särkee päätä tai väsyttää, et sinä siitä ensimmäiseksi kerro esihenkilöllesi tai työkavereillesi. Usein tilanne tulee tietoon siinä vaiheessa, kun työntekijä ilmoittaa, ettei pysty tekemään töitään sovitusti. Asioihin voidaan puuttua aiemmin, ennen kuin ne eskaloituvat sairauspoissaoloiksi.

Palvelemme sinua ympäri maailman globaalisti suomeksi ja englanniksi.

Miten yrityspalvelut etenee?

1. Sähköisellä kartoituslomakkeella keräämme yhteen työntekijöidesi tämän hetkisen hyvinvoinnin tilan. Voimme halutessasi lisätä sinulle tarpeellisia mittareita. Mittauksen avulla voimme myös seurata toimintamme sekä sijoituksesi kannattavuutta.

2. MINÄ-opas toimii ohjauksemme perustana. Se sisältää tehtäviä, joilla käsitellä mm. arvoja, arjen voimavaroja ja omaa jaksamista. Lisäksi ohjaamme jokaiselle sopivia harjoituksia ja kyselyitä esim. työuupumustesti. Tarvittaessa ohjaamme työntekijän työterveyshuollon piiriin.

3. Yksilötapaamisissa ohjaamme työntekijöitäsi yksilöllisesti. Tapaamiset voimme toteuttaa lähivastaanotolla Tampereella, Nokialla tai Hämeenkyrössä ja etänä ympäri Suomen ja maan. Työntekijä saa tapaamisissa henkilökohtaiset harjoitteet hyvinvointinsa kehittämiseen.

Hyvinvointi työyhteisössä lähtee yksilöistä ja heidän tekemistä muutoksista omassa ajattelussaan ja teoissaan. Me toimimme jokaisen tukena matkalla parempaan arkeen.

Miten hyödyt työnantajana?

1. Mittaamme miten työtekijäsi edistyvät jakson aikana. Tiedät siis, miten sijoituksesi on tuottaa.

2. Näet miten hyvinvointi lisää työntehokkuutta, jaksamista ja viihtyisyyttä.

3. Voit näyttää meidän avullamme, että välität työntekijöistä ja heidän tekemästä työstään.

4. Kun yrityksen työntekijät ovat hyvässä kunnossa, monesti myös yritykset ovat hyvässä kunnossa.

OTA YHTEYTTÄ

Mikä on MINÄ-opas?

päänsärky fysioterapia kokonaisvaltainen yrityspalvelut
MINÄ-opas on kokonaisvaltaisen fysioterapian ja valmennuksen työkalu. Sen sisältö koostuu mm. arvojen määrittämisestä, tavoitteiden luomisesta, motivaatiosta, arjen voimavarojen määrittämisestä, kipu-, fysioterapia ja ravintopäiväkirjasta. 

Aihealueet ovat siis hyvin laajat ja asiakkaat voivat valita itselleen tarpeellisia kohtia, joita heidän olisi hyvä käsitellä sillä hetkellä. 

Esimerkiksi alaselkäkipu koetaan monesti hyvin yksinkertaiseksi hoitaa, mutta sen taustalla voi olla myös stressiä tai uupumusta, jotka taas vaikuttavat voimavaroihin kuntouttaa vaivaa. 

Kuntoutusprosessi kulkee harvoin suoraa linjaa suunnitelman mukaan kohti tavoitetta, vaan tulee alamäkiä ja isompia onnistumisia matkan varrella. MINÄ-opas on tarkoitettu juuri tämän matkan tueksi, jotta opit itsestäsi ja vaivastasi enemmän.

Yrityspalvelut hinnat

Voimme koota teidän työtekijöille sopivan paketin, jossa yhdistämme seuraavat kolme osa-aluetta.

Kartoitukset

Kartoitukset ovat alkaen 250€/kartoitus.

 Vähintään 10 työtekijää.

Sisältää kartoituksen laatimisen tavoitteiden mukaan. Kartoitusten analysoinnin ja yhteenvedon. Tulokset käydään yhdessä läpi.

MINÄ-opas

Minä-opas lähetetään jokaiselle työntekijälle kotiin. 

Minä-opas alkaen 15€/kpl 

Valmennustapaamiset

Valmennus tapaamisten määrä / työntekijä voidaan sopia tapauskohtaisesti. 

Suosittelemme vähintää 1 tapaamista / kk valmentajan kanssa. Tapaamiset alkaen 70€

Tapaamisten sisältö laaditaan yksilöllisesti työntekijän tavoitteiden mukaan.

Sovi ilmainen konsultaatio!

OTA YHTEYTTÄ

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram