Juoksustartti - Juoksuvalmennus

Juoksustartti on 8 viikkoa kestävä juoksuvalmennus Tampereella ja Nokialla. Ryhmät aloittavat 23.9.2021 molemmilla paikkakunnilla.  Intensiivisellä kurssilla saat juoksuusi taloudellisuutta ja tehokkuutta. Juoksustartti sopii aloittelijalle ja kokoneelle juoksijalle. Harjoituksissa jokainen pääsee toteuttamaan treenit omalla tasollaan ja vauhdillaan. Paikkoja on rajoitetusti, jotta pystymme takaamaan henkilökohtaisemman ohjauksen ryhmässä.

Juoksustartti - Sisältö

Juoksustartti koostuu verkkovalmennuksesta ja yhteisistä harjoituksista. Verkkovalmennuksessa saat monipuolisen harjoitusohjelman, jossa on huomioitu myös voimaharjoittelu. Valmennuksen ensimmäisellä kerralla teemme testijuoksun ja kuvaamme juoksua. Juoksutekniikan kehittäminen alkaa siis heti. Verkkovalmennuksessa saat alustuksen aina viikon aiheeseen ja treeneissä teoria viedään käytäntöön. Opit mihin sinun kannattaa harjoittelussa keskittyä ja mitä sinun kannattaa kehittää. Kurssi sopii erinomaisesti myös sinulle, jos olet kärsinyt juoksun takia erilaisista rasitusvaivoista. Esim. penikkavaivat, polvikivut, alaselkäkivut jne.

Juoksustartti - Milloin?

Juoksustartti alkaa 23.9.2021 Tampereella ja Nokialla. Molemmilla paikkakunnilla on omat ryhmät. Paikkoja ryhmiin rajoitetusti. 

Tapaamiset aina torstaisin klo 18:00.

Valmennus kestää 8 viikkoa.

Valmentajina toimivat fysioterapeutit ja valmentajat Arttu Peltola (Tampere) ja Joel Jokinen (Nokia)


Laktaattitestaus:
Järjestämme laktaattitestauspäivän 2.10. Lamminpään urheilukentällä. Laktaattitestauspäivään voit osallistua erillisellä maksulla 49€. 

Juoksustartti - Hinta

Verkkovalmennus - 45€

8 treenikertaa - 85€

Lajivoimaharjoitteluopas - 29€

Juoksuharjoitusohjelma - 45€

TUKEVA-voimaharjoitusohjelma - 29€

Juoksutekniikka-analyysi - 49€

Yhteensä 253

Nyt 159€

Oletko valmis nostamaan juoksusi uudelle tasolle?

Varmista paikkasi juoksustarttivalmennuksessa!

Paikkoja on rajoitettu määrä, jotta voimme taata yksilöllisen ohjauksen ryhmissämme. 
Varmista paikkasi - siirry verkkokauppaan! 

Juoksusta sujuvaa ja helppoa

juoksustartti juoksukoulu juoksuvalmennus
Moi, mä olen Julia ja olen ollut kohta viisi vuotta Proxima Finlandilla juoksuvalmennuksessa. Kun aloitin, olin käynyt lenkeillä pari kertaa viikossa. Käytännössä juoksin 45 minuuttia eli niin pitkään kuin jaksoin. Lisäksi kävin salilla treenaamassa ja pullistelemassa hauiksiani. Näin jälkeenpäin ajateltuna silloinen voimaharjoittelu ei tukenut juurikaan juoksemista. Juoksutekniikkani oli pomppivaa ja eikä järin lennokasta. Kympin tai puolimaratonin juokseminen ehkä hieman pelotti tai en tiennyt, miten sellaisen juoksisi.

Olen valmennuksen aikana oppinut älyttömän paljon juoksemisesta, enkä ennen ymmärtänyt, kuinka monella osa-alueella itseäni ja juoksuani voin kehittää. Kun kuulin juoksustartista, innostuin heti! Samat asiat, jotka ovat tehneet minusta juoksijan, on tiivistetty juoksustarttiin. Tänään voin ylpeänä kutsua itseäni juoksijaksi ja lenkkipoluluilla on nautinto käydä. 

Valmennus ja Proxima Finlandin tiimin ammattitaito on tehnyt harjoittelustani tehokkaampaa ja kehittävää. Olen saanut harjoitella ilman suurempia rasitusvammoja ja jos jotain on ilmennyt valmentajat ovat osanneet ottaa sen harjoittelussa huomioon. Mahtavinta on ollut se, että olen päässyt haastamaan itseäni eri tapahtumissa ja nälkä on vain kasvanut syödessä. Tänä kesänä juoksin ensimmäistä kertaa puolimaratonin alle 2h!

Yksi parhaimmista päätöksistäni on ollut lähteä Proxima Finlandin juoksuvalmennukseen!" 

- Julia

Miten huomioimme koronaturvallisuuden?

Järjestämme harjoitukset pääasiallisesti ulkona. Sisätiloissa toteutamme voimaharjoitustreenit. Katsomme tilanteen mukaan, voimmeko järjestää harjoituksia sisätiloissa. Tarvittaessa vaadimme sisätilaharjoituksiin osallistumiseen koronarokotuksen tai antigeenitestin negatiivisen tuloksen ennen harjoitusten alkamista. Parhaiten pystyt suojautumaan ottamalla koronarokotukset ja pitämällä etäisyyttä muihin ryhmäläisiin.

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram