Personal Training

Personal Training - Henkilökohtaista ohjausta omaan kuntouluun ja liikuntaan. Personal Trainerin avulla saat lisää tehokkuutta henkilökohtaiseen kuntoiluusi ja harjoitusohjelmien suunnitteluun. Lisäksi saat opastusta erilaisten testien, tekniikoiden, uudenlaisten harjoitusten ja kuntosalilaitteiden käyttämisen kanssa. Yhdessä fysioterapeutin kanssa saat personal trainingista ja harjoittelustasi kaiken hyödyn irti, vältyt turhilta loukkaantumisilta ja pääset eroon kivuistasi! Tämä takaa parhaimmat mahdolliset tulokset!

Meillä harjoittelet turvallisesti fysioterapeutin henkilökohtaisessa ohjauksessa. Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus eri lajeista ja liikuntamuodoista, joten voit tulla valmennukseen lajista tai taustastasi riippumatta. Sinun kannattaa harkita fysioterapeutin valintaa Personal Traineriksesi etenkin jos sinulla on jokin perussairaus tai muu vamma, joka oireilee aina välillä. Esimerkiksi välilevynpullistuma, kulumaan polvissa tai olkapäissä. On myös suositeltavaa turvautua fysioterapeutin  apuun, jos harjoittelun aloittamisessa tai harjoittelussa jokin asia mietityttää.

Lue lisää fysioterapeutin toteuttamasta personal trainingistä 

Miten valmennus etenee?

1. Täytä yhteydenottolomake - Otamme sinuun yhteyttä valitsemme sinulle sopivan valmentajan
2. Alkukartoituskeskustelussa valitsemme sinulle sopivan valmennuskokonaisuuden ja paketin.  Yhteydenotto ja alkukartoitus ovat sinulle ilmaisia, eivätkä sido sinua mihinkään. 
3. Valitaan sopiva valmennuspaketti - Matka voi alkaa!
Täytä yhteydenottolomake tästä!

Personal training -palvelut

Personal Training -kertakäynti (60min)

Käy yhdessä ohjaajan kanssa läpi henkilökohtaiset toiveesi tai tavoitteesi ja toteuttakaa hyvä malliharjoittelu yhdessä! Saat saliharjoitteluun lisää tehoa opettelemalla oikeat liikkeet ja selvittämällä Sinulle sopivimmat kuntosalilaitteet!

Hinta:

89 €/ tapaamiskerta (60min)(hinta sis. alv 24%)

personal training Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Parivalmennus

Valmennusjakso yhdessä kumppain, kaveri tai vaikka vanhemman kanssa!

Haluaisitko treenata yhdessä kumppanisi kanssa? Tai viettää aikaa ystäväsi kanssa kuntoillen? Haluatko tukea ja kannustaa perheenjäsentä tämän kuntoiluharrastuksessa? Personal Training tekee yhteisharjoittelusta hauskaa, tehokasta ja turvallista. Sen avulla harjoittelu rakentuu tavoitteittenne ja lähtökohtienne ympärille.

Kesto: 5 tapaamista.

Hinta: 5 tapaamiskertaa 270€ / hlö tai 54€ / krt / hlö (hinta sis. alv 24%)

Käytettävä 6 kk aikana ostopäivästä. Mahdollista maksaa myös kertamaksuna harjoittelun alussa.

personal trainer Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia

Personal Training -paketit

5 tapaamiskertaa (60min) - Hinta 430€ tai 86€/krt (hinta sis. alv 24%)

10 tapaamiskertaa (60min) - Hinta 830€ tai 83€/krt (hinta sis. alv 24%)

20 tapaamiskertaa (60min) - Hinta 1600€ tai 80€/krt (hinta sis. alv 24%)

5 ja 10 tapaamiskerran paketit käytettävä 6 kk sisällä ostopäivästä. 20 tapaamiskerran paketti käytettävä 12 kk sisällä ostopäivästä. Koko valmennuspaketti on myös mahdollista maksaa kertamaksuna harjoittelun alussa. Maksuväleineinä käyvät yleisimpien maksukorttien ja käteisen lisäksi myös liikuntaedut ja -setelit (mm. Smartum, ePassi, Edenred / Virike sekä Eazybreak).

Täytä yhteydenottolomake tästä!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2022
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram