Personal Training
-
Henkilökohtaista ohjausta omaan liikkumiseen ja kuntoiluun

Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen!

Personal Trainerin avulla saat lisää tehokkuutta henkilökohtaiseen kuntoiluusi ja harjoitusohjelmien suunnitteluun. Lisäksi saat opastusta erilaisten testien, tekniikoiden, uudenlaisten harjoitusten ja kuntosaitteiden käyttämisen kanssa. Yhdessä Personal Trainerisi kanssa saat harjoittelustasi parhaimmat mahdolliset tulokset! 

Meillä pääset harjoittelet myös fysioterapeutin henkilökohtaisessa ohjauksessa. Sinun kannattaa harkita fysioterapeutin valintaa Personal Traineriksesi etenkin jos sinulla on jokin perussairaus tai muu vamma, joka oireilee aina välillä. Esimerkiksi välilevynpullistuma, kulumaan polvissa tai olkapäissä. Lue lisää fysioterapeutin personal trainingistä 

SOOLO – henkilökohtainen kertakäynti Personal Trainerille!

Käy yhdessä ohjaajan kanssa läpi henkilökohtaiset toiveesi tai tavoitteesi ja toteuttakaa hyvä malliharjoittelu yhdessä! Saat saliharjoitteluun lisää tehoa opettelemalla oikeat liikkeet ja selvittämällä Sinulle sopivimmat kuntosalilaitteet!

Hinta:

79 €/ tapaamiskerta

 

DUO – Harjoittelua puolison, perheenjäsenen tai ystävän kanssa!

Haluaisitko treenata yhdessä kumppanisi kanssa? Tai viettää aikaa ystäväsi kanssa kuntoillen? Haluatko tukea ja kannustaa perheenjäsentä tämän kuntoiluharrastuksessa? Personal Training tekee yhteisharjoittelusta hauskaa, tehokasta ja turvallista. Sen avulla harjoittelu rakentuu tavoitteittenne ja lähtökohtienne ympärille.

Kesto: 5 tapaamista.

Hinta:

Fysioterapeutti 218€  /hlö tai 43,60e/kk

Käytettävä 6 kk aikana ostopäivästä. Mahdollista maksaa myös kertamaksuna harjoittelun alussa.

 

Paketit S, M, L ja XL

 

S - 5 tapaamista Hinta 380€ tai 63,33€/kk

M - 10 tapaamista Hinta 748€ tai 124,66€/kk

L - 20 tapaamista Hinta 1200€ tai 233,33€/kk

XL - 30 Tapaamista HInta 2025e tai 337,50€/kkS ja M paketit käytettävä 6kk aikana ostopäivästä. L ja XL paketit käytettävä 12 kk aikana ostopäivästä. Mahdollista maksaa myös kertamaksuna harjoittelun alussa.

Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram