Fysioterapia

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Tamperella, Nokialla ja Hämeenkyrössä. Pääset meille nopeasti 24h sisällä fysioterapiaan! Voit tutustua tarkemmin fysioterapeuttiemme erityisosaamiseen Henkilöstö-sivulla.

Fysioterapia Hinnasto

30 min

50 €

45 min

60 €

60 min

70 €
*Fysioterapian hinta voi vaihdella fysioterapeutin erityisosaamisesta riippuen.
Varaa aika fysioterapiaan!Fysioterapia_hieronta_kuntoutus_käsittely_manuaalinenhoito_mobilisointi

Fysioterapiasta apua vaivaan ja särkyyn

Fysioterapiassa saat avun vaivoihin ja kipuun. Jos arjessa ei onnistu kyykkyyn meneminen kipeän polven takia, kynän nostaminen lattialta kipeän selän takia tai pyykkien narulle laittaminen kipeän olkapään takia, kannattaa silloin varata aika fysioterapiaan. Oli kyse juuri tulleesta tai pidempään olleesta vaivasta, tuemme sinua kuntoutumisessa ja kivun hoidossa.

Yleisimmät syyt varata aika fysioterapiaan:

 • selkäkipu
 • niska-hartiakipu
 • päänsärky
 • migreeni
 • huimaus
 • lonkkakipu
 • polvikipu
 • penikkatauti
 • olkapääkipu
 • jne.

Fysioterapia on parhaimmillaan muutakin kuin fyysistä kuntouttamista: se on henkinen prosessi, kokemus uuden oppimisesta, keskustelua ja yhteistyötä. Hyvin suunniteltu prosessi takaa sinulle parhaan palvelun.

Miten fysioterapiakäynnit etenevät? 

 1. Fysioterapiaprosessin alussa selvitämme nykytilanteesi. Käymme läpi millaiselle kuormitukselle kehosi ja mielesi joutuvat ja miten pystyt nyt liikkumaan.
 2. Tutkimme ja testaamme, miten kehosi toimii nyt.
 3. Autamme sinua luomaan tavoitteesi. Tavoitteet auttavat hahmottamaan, mitä prosessi etenee ja mitä se sinulta vaatii.
 4.  Suunnittelemme sinulle yksilölliset harjoitteet ja sovitamme ne sujuvasti osaksi arkeasi.
 5. Opetamme sinua analysoimaan ja tuntemaan kipua ja kiputuntemuksesi. Autamme myös sinua ymmärtämään, mistä kipu johtuu ja mitkä tekijät arjessasi vaikuttavat siihen.
 6. Matkan aikana seuraamme kehitystäsi ja haastamme sinua ylittämään itsesi turvallisesti. Saat paljon työkaluja vaivan hallintaan ja tarjoamme MINÄ-oppaan(linkki) ilmaiseksi fysioterapia-asiakkaillemme.
 7. Toimiva vuorovaikutus madaltaa kynnystä kysyä ja viestiä epävarmuudesta, huolesta ja kärsimättömyydestä. Fysioterapeuttisi on soiton tai viestin päässä, kun jokin askarruttaa sinua kuntoutuksessa. 

Fysioterapian avulla vaiva pois pysyvästi

Jos olet kärsinyt kivusta jo pitkään, kipu aaltoilee (tulee ja menee) voi hieronta auttaa kipuun, mutta se ei poista vaivaa pysyvästi tai vaikuta kivun alkuperäiseen syyhyn. Tässä tilanteessa fysioterapia on sinulle parempi vaihtoehto. Esimerkiksi erilaiset liikunnasta tai muusta liiallisesta rasituksesta aiheutuvat ns. rasituskivut on hoidettavissa paremmin ja tehokkaammin fysioterapialla. 

Fysioterapiassa pyritään nousujohteisen harjoittelun avulla lisäämään kudosten voimaa ja kuormituksen sietokykyä, jotta ne kestävät jatkossa paremmin arjen rasitukset ja vältytään kivun tai vaivan uusiutumiselta. Hieronta voi myös tällöin toimia fysioterapian tukena helpottamaan harjoittelua ja lisääntyneestä kuormituksesta tulevaa mahdollista lihasarkuutta.

Fysioterapia Tampere, Nokia ja Hämeenkyrö

Emme hoida vain kipuasi, vaan autamme sinua huolehtimaan kokonaisvaltaisesti omasta hyvinvoinnistasi. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija. Me toimimme mentoreina ja oppaina matkallasi kohti parempaa kuntoa, terveyttä ja kivutonta arkea. Varaa oma aikasi fysioterapiaan ja aloita uusi, kivuttomampi elämä.

Varaa aika fysioterapiaan!Usein kysyttyä fysioterapiastaFysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Fysioterapiapalvelut

ETÄFYSIOTERAPIA
Etäfysioterapia sopii sinulle, kun haluat päästä nopeasti ammattilaisen pakeille kauempaakin. Etäfysioterapiassa tutkiminen, testaaminen ja harjoitusten ohjaaminen onnistuu, kuten lähiterapiassakin, suojatun videoyhteyden välityksellä.
Lue Lisää!


URHEILUFYSIOTERAPIA
Urheilufysioterapeutti on urheilijan valmennuksen tuki. Hän auttaa kartoittamaan kehosi vahvuudet, heikkoudet ja valmiudet lajisuoritukseesi sekä auttaa sinua kehittymään monipuolisena urheilijana.
Lue Lisää!

ÄITIYSFYSIOTERAPIA
Äitiysfysioterapia auttaa sinua raskauteen synnytykseen ja lantionpohjanlihaksiin
liittyvissä vaivoissa. Raskauden aikana voit tehdä paljon helpottaaksesi loppuraskauden ja synnytyksen kuormaa. Synnytyksen jälkeen äitiysfysioterapeutti auttaa sinua palaamaan harrastuksiin ja arkeen nopeammin.
Lue Lisää


LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA
Lantionpohjan fysioterapia auttaa esimerkiksi virtsan pidätykseen liittyvissa ongelmissa, kohdun-, ja emättiminen seinämien laskeumissa. EMG-laitteella pystymme mittamaan ja sinä opit harjoittamaan oikein lantionpohjan lihaksia.
Lue Lisää

SENIORIFYSIOTERAPIA
Ikääntyneen fysioterapia ottaa huomioon iän tuomat muutokset, sairaudet, sen hetkisen toimintakyvyn ja pelot liikkumista kohtaan sekä arjen vaatimukset. Autamme myös ennen leukkausta ja leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa.
Lue Lisää

TMD-FYSIOTERAPIA
TMD-fysioterapia on purentalihasten fysioterapiaa. Kun kärsit päänsärystä, niskojen kiristyksestä, hampaiden öisestä narskuttamisesta, huimauksesta, leukanivelen lukkiutumisesta tai sinulla on äänen tuoton kanssa ongelmia, voi pentalihasten tutmisesta ja hoitamisesta löyty apu vaivoihisi.
Lue Lisää!

YRITYKSILLE
Työntekijä on yrityksen tärkein osa. Siitä kannattaa pitää mahdollisimman hyvää huolta. Jos haluat välttää turhat poissaolot ja lisätä työntekijöidesi tehokkuutta ja hyvinvointia tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluista.
Lue Lisää!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2022
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram