Fysioterapia

Me Proxima Finlandilla tarjoamme Sinulle kokonaisvaltaista fysioterapiaa sekä muita palveluja hyvinvointisi tueksi.

Turvallista, monipuolista ja vakuuttavaa palvelua

Voit luottaa siihen, että tunnet aina olevasi tervetullut puhtaisiin ja viihtyisiin tiloihimme. Saat apua, tukea ja neuvoja kasvokkain ja etäyhteyden avulla useasta toimipisteestämme.

Asiantuntijoidemme vakuuttavassa ja Sinulle räätälöidyssä otteessa toteutuvat niin kuntoutus- ja valmennusprosessisi kuin muutkin prosessit.

Selkeä ja kannustava vuorovaikutus läpi fysioterapiaprosessin 

Kerromme mistä vaivasi johtuu ja miten sinä voit siihen toiminnallasi vaikuttaa. Voit kysyä matalalla kynnyksellä mieltäsi askarruttavista asioista, ja annamme varmasti ymmärrettävän vastauksen. Luotettavana ammattilaisena fysioterapeutti on rinnallasi koko fysioterapia-, kuntoutus- ja valmennusmatkan, mikä lisää toiminnan tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

Tukea sairauden, vamman tai kivun käsittelemiseen

Saat aina kannustavaa palautetta sekä tukea haasteellisimmissakin tilanteissa esimerkiksi sairauden, vamman tai leikkauksen yhteydessä. Ammattilaistemme tukemana opit näkemään aina enemmän mahdollisuuksia kuin rajoituksia, ja rohkaistut vähitellen ottamaan yhä enemmän vastuuta omasta hyvinvoinnistasi. Myönteinen mieliala tutkitusti motivoi ja tukee toipumista.

FYSIOTERAPIA

Fysioterapiaprosessimme on suunniteltu niin, että se muokkautuu sinun tarpeidesi mukaan. Autamme sinua jumeissa ja kiputiloissa, jotka häiritsevät arkeasi ja elämääsi. Opetamme sinua pitämään parempaa huolta itsestäsi.
Lue Lisää

ETÄFYSIOTERAPIA

Etäfysioterapia sopii sinulle, kun haluat päästä nopeasti ammattilaisen pakeille kauempaakin. Etäfysioterapiassa tutkiminen, testaaminen ja harjoitusten ohjaaminen onnistuu, kuten lähiterapiassakin, suojatun videoyhteyden välityksellä.
Lue Lisää!

URHEILUFYSIOTERAPIA

Urheilufysioterapeutti on urheilijan valmennuksen tuki. Hän auttaa kartoittamaan kehosi vahvuudet, heikkoudet ja valmiudet lajisuoritukseesi sekä auttaa sinua kehittymään monipuolisena urheilijana.
Lue Lisää!

ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Äitiysfysioterapia auttaa sinua raskauteen synnytykseen ja lantionpohjanlihaksiin
liittyvissä vaivoissa. Raskauden aikana voit tehdä paljon helpottaaksesi loppuraskauden ja synnytyksen kuormaa. Synnytyksen jälkeen äitiysfysioterapeutti auttaa sinua palaamaan harrastuksiin ja arkeen nopeammin.
Lue Lisää
äitiysfysioterapia_tampere_nokia_hämeenkyrö_lantionpohja_raskaus_hieronta
Raskaus_äiti_fysioterapia_äitiysfysioterapia_tampere_nokia_hämeenkyrö_lantionpohjanfysioterapia

LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA

Lantionpohjan fysioterapia auttaa esimerkiksi virtsan pidätykseen liittyvissa ongelmissa, kohdun-, ja emättiminen seinämien laskeumissa. EMG-laitteella pystymme mittamaan ja sinä opit harjoittamaan oikein lantionpohjan lihaksia.
Lue Lisää

SENIORIFYSIOTERAPIA

Ikääntyneen fysioterapia ottaa huomioon iän tuomat muutokset, sairaudet, sen hetkisen toimintakyvyn ja pelot liikkumista kohtaan sekä arjen vaatimukset. Autamme myös ennen leukkausta ja leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa.
Lue Lisää

TMD-FYSIOTERAPIA

TMD-fysioterapia on purentalihasten fysioterapiaa. Kun kärsit päänsärystä, niskojen kiristyksestä, hampaiden öisestä narskuttamisesta, huimauksesta, leukanivelen lukkiutumisesta tai sinulla on äänen tuoton kanssa ongelmia, voi pentalihasten tutmisesta ja hoitamisesta löyty apu vaivoihisi.

Lue Lisää

YRITYKSILLE

Työntekijä on yrityksen tärkein osa. Siitä kannattaa pitää mahdollisimman hyvää huolta. Jos haluat välttää turhat poissaolot ja lisätä työntekijöidesi tehokkuutta ja hyvinvointia tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluista.
Lue Lisää!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram