Hieronta Tampere ja Hämeenkyrö

Meillä kaikki hierontaa tekevät ovat koulutukseltaan myös fysioterapeutteja. Näin pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista ja tutkimustietoon tukeutuvaa hoitoa. Fysioterapeuttimme osaavat ammattitaitonsa ja osaamisensa puolesta opastaa sinua sopivien hoitomuotojen valinnassa ja auttavat sinua pitämään huolta itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi myös jatkossa.

Nyt uusille hieronta-asiakkaille 15min fysioterapeutin kartoitus kaupan päälle!

Hieronta lisää lihasten venyvyyttä, joustavuutta ja auttaa ehkäisemään sekä lieventämään kipuja esimerkiksi treenin tai arjen rasituksen jälkeen. Hieronta toimii erinomaisena tukena muille hoitomuodoille, kuten fysioterapialle tai valmennuksille. Pelkän hieronnan vaikutus on usein lyhytaikainen ja siksi parhaimmat hoitotulokset saavutetaankin yhdistämällä hierontaa terapeuttiseen harjoitteluun ja ohjaukseen. Halutessasi pystyt jatkamaan matkaasi kohti kivutonta arkea yhdessä tutun fysioterapeutin kanssa esimerkiksi fysioterapia- ja valmennuspalveluissamme.

Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Hämeenkyrössä. Meillä voit maksaa hieronnan myös Smartumin, ePassin ja EazyBreakin palveluilla.

Hieronta ja Urheiluhieronta

Hieronta ja urheiluhieronta sopii sinulle, kun sinulla on särkyä tai kipua, haluat saada jumiset lihakset avattua, palautua treenaamisesta, rentoutua ja ottaa hetken itsellesi. Suunnittelemme yhdessä hieronnan juuri sinulle sopivaksi.
Lue Lisää

Raskaushieronta

Raskausaikaan saattaa kuulua paljon epämiellyttäviä tuntemuksia, pahoinvointia, unettomuutta, väsymystä, huimausta, aineenvaihdunnan häiriöitä, sekä erilaisia kehon kiputiloja. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on lempeä ja tehokas hoito, joka rentouttaa ja helpottaa tehokkaasti erilaisia raskausajan tuomia vaivoja.
Lue Lisää
äitiysfysioterapia_tampere_nokia_hämeenkyrö_lantionpohja_raskaus_hieronta
Raskaus_hieronta_fysioterapia_hämeenkyrö_nokia_tampere_lantionpohja_äitiys_vauvahieronta

VAUVAHIERONTA

Synnytys on pienelle vauvalle melkoinen kokemus myös fyysisesti. Tämä saattaa näkyä itkuisuutena, ilmavaivoina, jäykkyytenä tai syömisongelmina. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on turvallinen keino auttaa näissä vauva-ajan yleisimmissä ongelmissa.
Lue Lisää
Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia_purentalihashieronta

Purentalihashieronta

Purentalihashieronnasta on apua esimerkiksi pään ja niskan seudun vaivoihin. Jos puhut paljon tai käytät ääntäsi paljon arjessa, voivat kasvojen, kaulan ja niskan alueen lihakset ylikuormitta ja voit saada avun purentalihashieronnasta.
Lue Lisää

Faskiatekniikat

Faskiat eli lihaskalvot toimivat kehossamme voiman kudosten rajaajana, yhdistää lihakset ja kudokset toisiinsa ja liikkumisen kannalta tärkein tehtävä on välittää voimia. Faskia tekniikoilla pyritään edistämään kalvorakenteiden liukumista suhteessa toisiinsa.
Lue Lisää
urheiluhieronta-hieronta-hyvä olo-hierontahinnasto-faskiahieronta-triggerhieronta
Fysioterapia_hieronta_kuntoutus_käsittely_manuaalinenhoito_mobilisointi

Hieronta osana fysioterapiaa ja kuntoutusta

Hieronnalla ei juurikaan pystytä vaikuttamaan arjen kuormituksen ja vaivan varsinaiseen syyhyn. Parhaimpiin tuloksiin päästään, kun hierontaan yhdistetään myös terapeuttinen harjoittelu yhdessä fysioterapeutin kanssa.
Lue Lisää

Hieronta ja liikuntaedut

Hieronnat voit maksaa kaikissa toimipaikoissamme (Tampere ja Hämeenkyrö) Smartumin, ePassin ja EazyBreakin palveluilla. Smartumilla on hierontaa varten käytössä hierontaetu/hierontasaldo. ePassilla voit maksaa hieronta- ja fysioterapiakäynnit HyvinvointiPassilla ja EazyBreakilla hierontojen maksaminen onnistuu Hyvinvointiedun avulla.

Hierontalahjakortit

Toimitus suoraan omaan tai vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen!
Kirjoita viesti saatteeksi!
Toimita heti tai valitse päivämäärä, milloin vastaanottaja saa lahjakortin!
Hierontalahjakortit voit käyttää toimipisteissämme Tampereella ja Hämeenkyrössä.
Klikkaa tästä ostaaksesi lahjakortin

Proxima Finlandin fysioterapeuttien / hierojien erityisosaamiset:

  • Raskaushieronta
  • Purentalihashieronta
  • Faskiatekniikat
  • Mobilisoivat hierontatekniikat
  • Rentouttava hieronta
  • Urheiluhieronta
  • Hieronta osana fysioterapiaa
Varaa aika hierontaan

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram