Hieronta Hämeenkyrö

Hieronta Hämeenkyrö ja Kyröskoski - Urheiluhieronta - faskiakäsittely - hyvä olo - hieroja - Smartum - ePassi

Hierontapalvelut Hämeenkyrössä tarjoaa Proxima Finland. Meille pääset nopeasti! Takaamme hieronta-ajan 24h sisällä! Uusille hieronta-asiakkaille tarjoamme 15min fysioterapeutin kartoituksen! Selvitetään mistä jumit johtuu!

Hieronta 30 min   -   45 €
Hieronta 45 min   -   50 €
Hieronta 60 min   -   60 €
Hieronta 75 min   -   70 €
Hieronta 90 min   -   80 €
Hieronta 120 min   -  110 €

Varaa aika hierontaan!Tutustu hierojiin Hämeenkyrössä
Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Hieronta Hämeenkyrössä

Proxima Finlandilla pääset nopeasti hierontaan! Takaamme asiakkaillemme hierontaan pääsyn arkisin 24h sisällä. Toimipisteemme sijaitsee Tippavaarassa osoitteessa Jaakontie 1, NEXT LEVEL -kuntosalin vieressä!
Varaa aika hierontaan!

Yksilöllistä hierontaa

Hierojamme ovat koulutukseltaa myös fysioterapeutteja. Hieronta suunnitellaan aina yksilöllisesti sinun tarpeiden mukaan. Uusille hieronta-asiakkaille tarjoamme fysioterapeutin 15min kartoituksen kaupan päälle! (arvo 29€)
Tutustu hierojiin Hämeenkyrössä

Helppo tulla!

Toimipisteemme sijaitsee Tippavaarassa ja toimipisteemme edessä on hyvin parkkipaikkoja. Hierontaa on helppo tulla kauempaa Hämeenkyröstä kuten naapurikunnista Ikaalisista, Nokialta, Sastamalasta tai Ylöjärveltä.
Reittiohjeet Hämeenkyrön toimipisteelle

Hieronta Hämeenkyrö

hieronta tampere nokia hämeenkyrö

Hierontaan fysiovartti kaupan päälle!

Tarjoamme Hämeenkyrössä hieronta-asiakkaille fysioterapeutin 15minuutin kartoituksen. (arvo 29€) Hieronta tekee äärimmäisen hyvää ja saat ammattilaisilta sinun tarpeisiin soveltuvaa käsittelyä. Haluat sitten rentouttavaa hierontaa, tiukempaa faskiakäsittelyä tai treenistä palauttavaa käsittelyä, ammattitaitoiset hierojamme toteuttavat palvelun sinun tavoitteiden mukaan. Hieronnan päätteeksi jumin ja vaivan syyhyn liittyen on hyvä tehdä muutama tarkempi testi. Fysiovartti on tarkoitettu sinua varten!
Varaa aika hierontaan!
Hieronta Hämeenkyrö Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia

Hierontapalvelut Hämeenkyrössä

Hämeenkyrössä on saatavilla perinteisen hieronnan ja urheiluhieronnan lisäksi vauvahierontaa, raskaushierontaa sekä purentalihashierontaa. 
Hieronta ja urheiluhierontaPurentalihashierontaVauvahierontaRaskaushieronta

ProximaPOWER-lihasvoimamittaus

Lihasvoima on tärkeä ominaisuus kuntoilijalle sekä urheilijalle. Jumit ja säryt voivat johtua lihasepätasapainosta eli lihasten voimaeroista. Käytämme ProximaPOWER-mittaria fysioterapia- ja lihastapainokartoituksissamme.  ProximaPOWER-lihasvoimamittari on fysioterapeuttiemme käytössä myös Hämeenkyrön toimipisteessä. 
ProximaPOWER-lihasvoimamittausFysioterapia

Hieronta - Smartum, ePassi, Eazybreak

Hieronnat voit maksaa kaikissa toimipaikoissamme (Tampere, Nokia ja Hämeenkyrö) Smartumin, ePassin ja EazyBreakin palveluilla. Smartumilla on hierontaa varten käytössä hierontaetu / Hierontasaldo. ePassilla voit maksaa hieronta- ja fysioterapiakäynnit HyvinvointiPassi :lla ja EazyBreakilla hierontojen maksaminen onnistuu Hyvinvointiedun avulla. 

Lue lisää Smartumin Hierontasaldosta.

Lue lisää ePassista.

Lue lisää Eazybreakin Hyvinvointiedusta.

Hierontalahjakortit

Hierontalahjakortit pystyt ostamaan kätevästi verkkokaupastamme (linkki alla). Voit myös tulla noutamaan lahjakortin suoraan toimipisteistämme. Olemme paikalla pääsääntöisesti klo 10-18, mutta olemme usein myös pidempään 21 asti auki. Jos tulet vartavasten noutamaan lahjakorttia, kannattaa varmistaa, että olemme paikalla. 
  • Toimitus suoraan omaan tai vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen!
  • Kirjoita viesti saatteeksi!
  • Toimita heti tai valitse päivämäärä, milloin vastaanottaja saa lahjakortin!
  • Hierontalahjakortit voit käyttää kaikissa toimipisteissämme Tampereella, Nokialla ja Hämeenkyrössä!

Klikkaa tästä ostaaksesi lahjakortin

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2022
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram