Hieronta Hämeenkyrö

Hierontapalvelut Hämeenkyrössä ja Kyröskoskella tarjoaa Proxima Finland. Meille pääset nopeasti, sillä takaamme hieronta-ajan 24h sisällä! Uusille hieronta-asiakkaille tarjoamme 15min fysioterapeutin kartoituksen! Selvitetään, mistä jumit johtuu!

Hieronta 30 min   -   45 €
Hieronta 45 min   -   50 €
Hieronta 60 min   -   60 €
Hieronta 75 min   -   70 €
Hieronta 90 min   -   80 €
Hieronta 120 min   -  110 €

Varaa aika hierontaan!Tutustu hierojiin Hämeenkyrössä
Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Hieronta Hämeenkyrössä ja Kyröskoskella

Proxima Finlandilla pääset nopeasti hierontaan! Takaamme asiakkaillemme hierontaan pääsyn arkisin 24h sisällä. Toimipisteemme sijaitsee Tippavaarassa osoitteessa Jaakontie 1, NEXT LEVEL -kuntosalin vieressä!
Varaa aika hierontaan!

Yksilöllistä hierontaa

Hierojamme ovat koulutukseltaan myös fysioterapeutteja. Hieronta suunnitellaan aina yksilöllisesti sinun tarpeidesi mukaan. Uusille hieronta-asiakkaille tarjoamme fysioterapeutin 15min kartoituksen kaupan päälle (arvo 29€)!
Tutustu hierojiin Hämeenkyrössä

Helppo tulla!

Toimipisteemme sijaitsee Tippavaarassa ja toimipisteemme edessä on hyvin parkkipaikkoja. Hierontaan on helppo tulla kauempaa Hämeenkyröstä kuten naapurikunnista Ikaalisista, Nokialta, Sastamalasta tai Ylöjärveltä.
Reittiohjeet Hämeenkyrön toimipisteelle
hieronta tampere nokia hämeenkyrö

Hierontaan fysiovartti kaupan päälle!

Hieronta tekee äärimmäisen hyvää ja saat ammattilaisilta juuri sinun tarpeisiisi soveltuvaa käsittelyä. Haluat sitten rentouttavaa hierontaa, tiukempaa faskiakäsittelyä tai treenistä palauttavaa käsittelyä, ammattitaitoiset hierojamme toteuttavat palvelun sinun tavoitteiden mukaan. Hieronnan päätteeksi jumin ja vaivan syyhyn liittyen on hyvä tehdä muutama tarkempi testi. Tarjoamme Hämeenkyrössä uusille hieronta-asiakkaille fysioterapeutin 15 minuutin kartoituksen kaupan päälle (arvo 29€). Fysiovartti on tarkoitettu sinua varten!
Varaa aika hierontaan!
Hieronta Hämeenkyrö Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia

Hierontapalvelut Hämeenkyrössä

Hämeenkyrössä on saatavilla perinteisen hieronnan ja urheiluhieronnan lisäksi vauvahierontaa, raskaushierontaa sekä purentalihashierontaa.
Hieronta ja urheiluhierontaPurentalihashierontaVauvahierontaRaskaushieronta

ProximaPOWER-lihasvoimamittaus

Lihasvoima on tärkeä ominaisuus kuntoilijalle sekä urheilijalle. Jumit ja säryt voivat johtua lihasepätasapainosta eli lihasten voimaeroista. Käytämme ProximaPOWER-mittaria fysioterapia- ja lihastasapainokartoituksissamme. ProximaPOWER-lihasvoimamittari on fysioterapeuttiemme käytössä myös Hämeenkyrön toimipisteessä.
ProximaPOWER-lihasvoimamittausFysioterapia

Hierontaan työsuhde-eduilla - Smartum, ePassi, Eazybreak

Hieronnat voit maksaa kaikissa toimipaikoissamme (Tampere ja Hämeenkyrö) Smartumin, ePassin ja EazyBreakin palveluilla. Smartumilla on hierontaa varten käytössä hierontaetu / hierontasaldo. ePassilla voit maksaa hieronta- ja fysioterapiakäynnit HyvinvointiPassilla ja EazyBreakilla hierontojen maksaminen onnistuu Hyvinvointiedun avulla.

Hierontalahjakortit

Hierontalahjakortit pystyt ostamaan kätevästi verkkokaupastamme. Voit myös tulla noutamaan lahjakortin suoraan toimipisteistämme. Olemme paikalla pääsääntöisesti klo 10-18, mutta olemme usein myös pidempään 21 asti auki. Jos tulet varta vasten noutamaan lahjakorttia, kannattaa varmistaa, että olemme paikalla. 

  • Toimitus suoraan omaan tai vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen.
  • Kirjoita viesti saatteeksi.
  • Toimita heti tai valitse päivämäärä, milloin vastaanottaja saa lahjakortin.
  • Hierontalahjakortit voit käyttää kaikissa toimipisteissämme Tampereella sekä Hämeenkyrössä!
Klikkaa tästä ostaaksesi lahjakortinTarjoamme myös fysioterapiaa Hämeenkyrössä

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram