ProximaPOWER - lihasvoimamittaus

Lihasvoimamittaus eli ProximaPOWER on helppo tapa seurata lihasvoiman kehitystä. Käytämme ProximaPOWER-lihasvoimamittausta fysioterapiassa, lihastasapainokartoituksissa sekä valmennuksissa. Monesti erilaiset kivut, säryt ja vaivat johtuvat lihasvoiman heikkoudesta suhteessa kehon kokemaan kuormitukseen arjessa, harrastuksissa tai työssä. Lihasvoimamittauksen avulla voimme mm. verrata kipeän olkapään voimatasoja terveen olkapään voimatasoihin.

Mitä lihasvoimamittaus kertoo?

Lihasvoima on toimintakykymme peruspilari. Voimaa voidaan mitata lihastoiminta ketjujen tasolla, lihas- ja niveltasolla esimerkiksi lonkan ojennuksen voimaa, eli pakaralihaksen voimaa. Tiedetään, että isot erot lihastasapainossa eli lihasvoimassa aiheuttaa rasitusvammoja. Lihastasapaino on tärkeä myös optimaalisen suorituskyvyn kannalta. Jos esimerkiksi lonkan kiertäjät eivät ole tarpeeksi vahvat, voi se jäykistää isoja lihaksia ja aiheuttaa sitä kautta kireyksiä ja jumituksia.


lihasvoimamittaus fysioterapia lihasvoimatestaus tampere nokia lihastasapainokartoitus

ProximaPOWER-lihasvoimatestaus

- Käytetään osana liike-, liikkuvuus- ja lihastasapainotestausta
- Kun testauksessa huomataan “virhe” voidaan lihasvoimatestauksella selvittää tarkemmin, mitä lihaksia tai lihasryhmiä tarvitsee vahvistaa.
- Lihasvoimaa pystytään mittaamaan hyvin tarkasti ja myös lajispesifisti eli lajillesi tyypillisissä nivelkulmissa.
- Lihasvoiman kehittymistä on helppo seurata ja näet miten harjoittelu vaikuttaa
- Nyt kaupan päälle fysioterapia-asiakkaille!
- Nyt kaupan pääle lihastasapainokartoitusasiakkaille!

Proxima Finlandin fysioterapia palvelut

Fysioterapiapalvelut
ETÄFYSIOTERAPIA
Etäfysioterapia sopii sinulle, kun haluat päästä nopeasti ammattilaisen pakeille kauempaakin. Etäfysioterapiassa tutkiminen, testaaminen ja harjoitusten ohjaaminen onnistuu, kuten lähiterapiassakin, suojatun videoyhteyden välityksellä.
Lue Lisää!


URHEILUFYSIOTERAPIA
Urheilufysioterapeutti on urheilijan valmennuksen tuki. Hän auttaa kartoittamaan kehosi vahvuudet, heikkoudet ja valmiudet lajisuoritukseesi sekä auttaa sinua kehittymään monipuolisena urheilijana.
Lue Lisää!

ÄITIYSFYSIOTERAPIA
Äitiysfysioterapia auttaa sinua raskauteen synnytykseen ja lantionpohjanlihaksiin
liittyvissä vaivoissa. Raskauden aikana voit tehdä paljon helpottaaksesi loppuraskauden ja synnytyksen kuormaa. Synnytyksen jälkeen äitiysfysioterapeutti auttaa sinua palaamaan harrastuksiin ja arkeen nopeammin.
Lue Lisää!


LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA
Lantionpohjan fysioterapia auttaa esimerkiksi virtsan pidätykseen liittyvissa ongelmissa, kohdun-, ja emättiminen seinämien laskeumissa. EMG-laitteella pystymme mittamaan ja sinä opit harjoittamaan oikein lantionpohjan lihaksia.
Lue Lisää!

SENIORIFYSIOTERAPIA
Ikääntyneen fysioterapia ottaa huomioon iän tuomat muutokset, sairaudet, sen hetkisen toimintakyvyn ja pelot liikkumista kohtaan sekä arjen vaatimukset. Autamme myös ennen leukkausta ja leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa.
Lue Lisää!

TMD-FYSIOTERAPIA
TMD-fysioterapia on purentalihasten fysioterapiaa. Kun kärsit päänsärystä, niskojen kiristyksestä, hampaiden öisestä narskuttamisesta, huimauksesta, leukanivelen lukkiutumisesta tai sinulla on äänen tuoton kanssa ongelmia, voi pentalihasten tutmisesta ja hoitamisesta löyty apu vaivoihisi.
Lue Lisää!

YRITYKSILLE
Työntekijä on yrityksen tärkein osa. Siitä kannattaa pitää mahdollisimman hyvää huolta. Jos haluat välttää turhat poissaolot ja lisätä työntekijöidesi tehokkuutta ja hyvinvointia tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluista.
Lue Lisää!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram