Stressinhallintavalmennus

Stressinhallintavalmennus sopii sinulle, kun koet arjen tuntavan ahtaalta. Sinulla saattaa olla haasteita sovittaa työtä ja perhearkea yhteen tai mietit, miten saisit unelmiesi työn. Stressinhallinta valmennuksessa opit tunnistamaan tekijöitä, jotka aiheuttavat sinulle stressiä. Opit tunnistamaan, miten ne vaikuttavat sinun kehoosi, mieleesi ja oloosi. Stressinhallintavalmennuksessa saat konkreettisia keinoja ja työkaluja erilaisten tilanteiden käsittelyyn. Aloita helposti tekemällä lyhyt stressitesti. Testin täyttäminen ei sido sinua mihinkään, halutessasi otamme sinuun yhteyttä ilmaisen alkukartoituksen merkeissä.

Stressinhallintavalmennuspaketit

Stressinhallintavalmennus 3 tapaamista + alkukartoitus 45min 297€ (99€/tapaaminen)
Valmennus sisältää alkukartoituksen, 3 tapaamista (60min), harjoitusmateriaalit tapaamisten välille, suositeltu kesto 1-2kk.

Stressinhallintavalmennus 5 tapaamista + alkukartoitus 45min 480€ (96€/tapaaminen)
Valmennus sisältää alkukartoituksen, 5 tapaamista (60min), harjoitusmateriaalit tapaamisten välille, suositeltu kesto 2-3kk.

Stressinhallintavalmennus 10 tapaamista + alkukartoitus 45min 940€ (94€/tapaaminen)
Valmennus sisältää alkukartoituksen, 10 tapaamista (60min), harjoitusmateriaalit tapaamisten välille, suositeltu kesto 3-6 kk.
Testaa stressitasosi tästä

Stressinhallintavalmentaja Jutta Helenius

Stressinhallintavalmentaja
Olen stressinhallintavalmentaja (Mind Coach Certified Trainer) Jutta Helenius. Autan niin yksittäisiä ihmisiä kuin ryhmiäkin tunnistamaan stressin moninaiset merkit mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, helpottamaan arjen puristusta ja saamaan stressin hallintaan. Työkaluina stressinhallintavalmennuksessa ovat tutkittu tieto ja konkreettiset harjoitukset, jotka suunnitellaan jokaiselle ihmiselle tai ryhmälle räätälöidysti. Valmennuksessa muun muassa kiinnitetään erityistä huomiota yksilöllisiin kuormitustekijöihin, tehdään erilaisia kehoa rauhoittavia hengitysharjoituksia, rakennetaan aktiivisen palautumisen protokollaa ja laaditaan stressinhallintasuunnitelma. Stressinhallintavalmennus on luonteeltaan auttamistyötä, mutta se ei ole terapiaa. Stressinhallintavalmennukseen voi sen sijaan hyvin osallistua terapian kanssa samanaikaisesti, ja tätä mm. useat psykologit suosittelevatkin.
Olen taustaltani äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, ja päätyökseni opetan akateemista kirjoittamista Tampereen yliopiston Kielikeskuksessa. Aiemmin työurallani olen työskennellyt tuntiopettajana myös Poliisiammattikorkeakoulussa, joten olen siinä mielessä ”poliisin vanha tuttu”.
Valmentajana olen aina asiakasta varten, syvennyn hänen tilanteeseensa ja pyrin löytämään hänen kanssaan juuri hänelle sopivimmat keinot hallita stressiä. Valmennustapaamiset toteutuvat turvallisessa, rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä.
Vapaa-ajallani luen, liikun monipuolisesti ja katson mielelläni luonto- sekä historiadokumentteja. Viiden päiväkoti- ja kouluikäisen lapsen tätinä olen mukana myös lasten ja nuorten meiningissä.
Testaa stressitasosi tästä

Miten Stressinhallintavalmennus hyödyttää minua?

  • Hahmotat paremmin elämäntilannettasi
  • Selkeämmät tavoitteet ja räätälöityä tukea tavoitteiden saavuttamiseen.
  • Ymmärrät paremmin stressin luonnetta ja sen vaikutuksia sinuun itseesi.
  • Opit tunnistamaan stressin varhaiset varoitusmerkit itsessäsi ja  opit reagoimaan niihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin stressistä aiheutuvat haitat voidaan minimoida.
  • Opit hallitsemaan ja vähentämään stressiä, millä on selkeää vaikutusta elämänlaatuun.
  • Opit kestämään paremmin paineita ja stressaavia tilanteita. 
  • Opit tekemään paremmin päätöksiä ja pääsemään asioissa eteenpäin.
  • Opit kehittämään resilienssiä eli kykyä selviytyä vaikeuksista.
  • Opit käyttämään piileviä kykyjä, joita et tiennyt itsessäsi olevan.
Testaa stressitasosi tästä

Stressinhallintavalmennusta työikäisille

Onko sinulla paineita suoriutua menestyksekkäästi työelämässä sekä sinulle tärkeissä asioissa? Pystytkö hallitsemaan työelämän haasteet; jatkuvan uusien asioiden ja taitojen opettelun, tietotyön vaatimukset ja työn tehokkuudelle asetetut vaatimukset?

Pystytkö yhdistämään työ- ja perhe-elämän ja riittääkö sinulla aikaa myös omille harrastuksillesi?

Stressako opiskelu? Ja tulevaisuuden valinnat?

Nuoren on kyettävä vastaamaan “Mikä haluan olla isona?” -kysymykseen todella nuorena. Lukiossa hyvä suoriutuminen ja paineet jatkokoulutus mahdollisuuksista voi ahdistaa. Nuoret joutuvat sosiaalisen median kautta kohtaamaan paljon vertailua ulonäköön liittyen. Haasteet itselle tärkeissä asioissa, kuten harrastuksissa voi olla vaikeita käsitellä.

Testaa stressitasosi tästä

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram