Testaus ja kartoitukset



Pääset meillä niin aerobisen suorituskyvyn laktaatti testeihin sekä kehon toiminnan lihastasapainokartoituksiin. Suoritamme testit yksilöllisesti taustasi, urheilullisuutesi ja lajisi mukaan.

Toimipisteet: Tampella (Tampere), Nokia ja Hämeenkyrö

Laktaattimittaus

MITÄ: Laktaattimittauksella selvitetään aerobisen suorituskyvyn kynnysarvot. Laktaatti mittaus voidaan toteuttaa juosten tai pyörällä. Siinä otetaan sormen päästä verinäyte ja mitataan veren laktaattipitoisuutta nousevien kuormitusportaiden välissä.

MIKSI: Harjoittelun laadukkuuden varmistamiseksi on tärkeää tietää, millä tasolla omat peruskestävyys ja vauhtikestävyys alueet ovat. Kun tiedät peruskestävyysalueesi varmistat, että kehittävä harjoittelu tehdään oikealla kuormitusalueella.

Hinta: 89€

Ota yhteyttä: 044 7266 033 sopiaksesi mittauksen

Lihastasapaino

MITÄ: Urheilijan ja kuntoilijan lihastasapainokartoituksessa selvitetään mm. seuraavia osa-alueita: liikkuvuus, lihasvoima ja kehonhallinta. Jokaisessa testissä voidaan ottaa huomioon sinun taustasi ja lajisi.

MIKSI: Lihastasapainokartoituksen jälkeen tiedät mihin sinun kannattaa harjoittelussa keskittyä ja mitä sinun kannattaa seuraavaksi kehittää.

Hinta: 89€

VARAA AIKA!

Tekniikka-analyysit

MITÄ: Juoksijan tekniikka-analyysi toimii helposti. Ostat analyysin verkkokaupasta, kuvaat juoksuvideot ja teemme sinulle analyysin. Saat analyysin perusteella noin 2 kehityskohdetta, joita sinun kannattaa ensimmäiseksi kehittää.

MIKSI: Juoksutekniikka on tärkeä osa juoksua ja tekniikka on tärkeä osa juoksun tehokkuuden ja taloudellisuuden kannalta. Kun otat tekniikan kehittämisen osaksi harjoittelua, juoksuvauhti kasvaa ja pystyt juoksemaan taloudellisemmin.

Hinta: 39 - 129€

OSTA TÄSTÄ!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram