Testaus ja kartoituksetPääset meillä niin aerobisen suorituskyvyn laktaattitesteihin sekä kehon toiminnan lihastasapainokartoituksiin. Suoritamme testit yksilöllisesti taustasi, urheilullisuutesi ja lajisi mukaan.

Toimipisteet: Tampella (Tampere) ja Hämeenkyrö
Sivulta löydät hinnat ovat muotoa alkaen. Asintuntija kohtaiset hinnastot löydät henkilökuntasivulta, jokaisen asiantuntijan kohdalta.

Laktaattimittaus

MITÄ: Laktaattimittauksella selvitetään aerobisen suorituskyvyn kynnysarvot. Laktaattimittaus voidaan toteuttaa juosten tai pyörällä. Siinä otetaan sormen päästä verinäyte ja mitataan veren laktaattipitoisuutta nousevien kuormitusportaiden välissä.

MIKSI: Harjoittelun laadukkuuden varmistamiseksi on tärkeää tietää, millä tasolla omat peruskestävyys ja vauhtikestävyys alueet ovat. Kun tiedät peruskestävyysalueesi varmistat, että kehittävä harjoittelu tehdään oikealla kuormitusalueella.

Hinta: 109€

Lue lisääOta yhteyttä: 044 7266 033 sopiaksesi mittauksen

Lihastasapaino

MITÄ: Urheilijan ja kuntoilijan lihastasapainokartoituksessa selvitetään mm. seuraavia osa-alueita: liikkuvuus, lihasvoima ja kehonhallinta. Jokaisessa testissä voidaan ottaa huomioon sinun taustasi ja lajisi.

MIKSI: Lihastasapainokartoituksen jälkeen tiedät mihin sinun kannattaa harjoittelussa keskittyä ja mitä sinun kannattaa seuraavaksi kehittää.

Hinta:  alk. 89€

Lue lisääVARAA AIKA!

Juoksutekniikka-analyysit

MITÄ: Juoksijan tekniikka-analyysi toimii helposti. Ostat analyysin verkkokaupasta, kuvaat juoksuvideot ja teemme sinulle analyysin. Saat analyysin perusteella noin 2 kehityskohdetta, joita sinun kannattaa ensimmäiseksi kehittää.

MIKSI: Juoksutekniikka on tärkeä osa juoksua ja tekniikka on tärkeä osa juoksun tehokkuuden ja taloudellisuuden kannalta. Kun otat tekniikan kehittämisen osaksi harjoittelua, juoksuvauhti kasvaa ja pystyt juoksemaan taloudellisemmin.

Hinta: 39 - 129€

OSTA TÄSTÄ!

Juoksutekniikka-analyysit

Juoksutekniikka-analyysi vastaanotolla

MITÄ: Juoksutekniikka-analyysi voidaan kuvata fysioterapeutin vastaanotolla ja tehdä analyysi heti. Kun löydämme juoksutekniikan kehityskohteen tai sinulla on esimerkiksi juoksuun liityvä kipu tai vaiva. Voidaan lisäksi tutkia juoksutekniikkavirheen tai ongelman syytä ja löytää ratkaisut sekä keinot tekniikan kehittämiseen.

MIKSI: Juoksutekniikka on tärkeä osa juoksua ja tekniikka on tärkeä osa juoksun tehokkuuden ja taloudellisuuden kannalta. Kun otat tekniikan kehittämisen osaksi harjoittelua, juoksuvauhti kasvaa ja pystyt juoksemaan taloudellisemmin.

Hinta: alk. 70€

Varaa aika fysioterapiaan!

Nostotekniikka-analyysit


MITÄ: Nostotekniikka-analyysissä voit valita maastavedon, rinnallevedon tai kolmen tekniikan analyysin. 

MIKSI: Kun sinua mietityttää, onko nostotekniikkasi kunnossa, nostoissa tulee kipua tai kehittyminen loppuu, kannattaa nostotekniikasta tehdä analyysi. Analyysistä saat palautteen asioista, jotka ovat kunnossa ja kehittämiskohteista. Nostotekniikka-analyysi on helppo sinulle.


1. Kuvaa videot
2. Lähetä videot What'sAppilla
3. Täytä esitietolomake
4. Saat palautteen

Hinta: 39-109€

Lue lisää

Testaajat

Kaikki testaajamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Fysioterapeuttimme palvelevat sinua Tampereen ja Hämeenkyrön toimipisteissämme. 


Tutustu testaajiin

Testauspisteet

Tampere

Hämeenkyrö

testaus ja kartoitukset nostotekniikka analyysi virhe

Testaus ja kartoitukset

Monipuoliset testaukset ja kartoitukset Tampereella  ja Hämeenkyrössä. Jos sinulla nousee esiin kysymyksiä testeistä ja kartoituksista, ota rohkeasti yhteyttä ajanvarausnumeroomme!
Soita 044 7266 033 

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram