Personal Trainer Tampere

Personal

Trainer

Tampere

Tarjoamme Personal Trainer palvelut Tampereen seudulla! Proxima Finlandin personal trainerit ovat myös fysioterapeutteja, joten harjoittelun aloittaminen on turvallista ja tehokasta! Personal trainerin palvelut soveltuvat huippu-urheilijoista tavallisiin kuntoilijoihin tai sinulle, joka haluat tehdä elämäntaparemontin.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme maksuttoman kartoitustapaamisen. Kartoitustapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Täytä yhteydenottolomake tästä!

Turvallisuus

Personal trainer tekee sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman, joka tukee tavoitteitasi. Jokaisella tapaamiskerralla saat ohjausta oikeisiin suoritustekniikoihin ja tukea harjoitteluun sekä treenaamiseen. Jos sinulla on esimerkiksi polvissa kulumaa, selkäkipuja tai olkapäät kipeytyvät, on osaava fysioterapeutti personal trainerina oikea valinta. 

Tutustu personal trainereihin

Tavoitteet

Onpa tavoitteenasi pudottaa painoa, kuntouttaa selkää, fitness tai tehdä elämäntaparemontti, annamme sinulle keinot tehdä asiat oikein. Tärkeää on, että sinä opit itse ja saat arkeesi keinoja, joilla viedä terveyttäsi ja hyvinvointiasi eteenpäin. Olemme terveydenhuollon ammattilaisia! Käytössämme on MINÄ-opas, jonka avulla luomme valmennukselle pohjan.

Lue lisää MINÄ-oppaasta

Yksilöllisyys

Meille voit tulla juuri sellaisena kuin sinä olet.  Tärkeintä on se, että rohkenet ottaa sen askeleen eteenpäin, että otat meihin yhteyttä. Me autamme sinua siitä eteenpäin! Me olemme tottuneet kohtaamaan haasteita ja pystymme tukemaan sinua silloin, kun eniten sitä tarvitset!

Täytä yhteydenottolomake tästä!

Personal Training

Personal Training on henkilökohtaista ohjausta omaan kuntoiluun ja liikuntaan. Personal trainerin avulla saat lisää tehokkuutta henkilökohtaiseen kuntoiluusi sekä apua harjoitusohjelmien suunnitteluun. Lisäksi saat opastusta erilaisten testien, tekniikoiden, uudenlaisten harjoitusten ja kuntosalilaitteiden käyttämisen kanssa. Yhdessä fysioterapeutin kanssa saat personal trainingista ja harjoittelustasi kaiken hyödyn irti, vältyt turhilta loukkaantumisilta ja pääset eroon kivuistasi! Tämä takaa parhaimmat mahdolliset tulokset!

Meillä harjoittelet turvallisesti fysioterapeutin henkilökohtaisessa ohjauksessa. Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus eri lajeista ja liikuntamuodoista, joten voit tulla valmennukseen lajista tai taustastasi riippumatta. Sinun kannattaa harkita fysioterapeutin valintaa personal traineriksesi etenkin, jos sinulla on jokin perussairaus tai muu vamma, joka oireilee aina välillä. Esimerkiksi välilevyn pullistuma tai kulumaa esimerkiksi polvissa tai olkapäissä. On myös suositeltavaa turvautua fysioterapeutin apuun, jos harjoittelun aloittamisessa tai harjoittelussa jokin asia mietityttää.

Proxima Finland on personal trainer Tampereella. Personal trainerin palvelut ovat saatavilla myös Hämeenkyrön toimipisteessämme.
Lue lisää fysioterapeutin toteuttamasta personal trainingistä

Personal Trainer Tampereella

Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Aloita ottamalla yhteyttä

Helppo ja vaivaton personal trainingin aloitus! Kun olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme maksuttoman kartoitustapaamisen. Voit tulla joko paikan päälle tai voimme pitää tapaamisen etänä. Tapaamisessa kartoitetaan millaisia tavoitteita sinulla on ja millainen on sinulle sopivin valmennuskokonaisuus.  Yhteydenotto ja alkukartoitus ovat sinulle ilmaisia, eivätkä sido sinua mihinkään. 

Täytä yhteydenottolomake tästä!
personal trainer Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia

Turvallinen aloitus

Monesti liikuntaharrastuksen aloitus hyytyy kipuihin tai jumeihin. Mitä jos aloitus onnistuisi niin, että alussa kartoitetaan tärkeimmät kehityskohteet, jotta liikkumisesta tulee mukavaa ja kehittävää? Personal trainerimme ovat myös fysioterapeutteja ja heillä on vaadittava osaaminen sekä kokemus auttaa sinua kivuttomaan liikkumiseen.

Tutustu personal trainereihin 
Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Sinulle oikea valmennus

Kuntosaliharjoittelun lisäksi personal trainer voi suunnitella harjoittelun tukemaan myös muita lajeja, kuten juoksua, hiihtoa tai salibandya. Meillä on kattava valikoima erilaisia valmennuspalveluita hyvinvointiin, kuntosaliharjoitteluun ja kestävyysharjoitteluun.

Tutustu valmennuspalveluihin

Personal trainer -palvelut ja hinnat Tampere

Personal Training -kertakäynti (60min)

Kertakäynnillä käyt yhdessä ohjaajan kanssa läpi henkilökohtaiset toiveesi ja tavoitteesi. Näiden pohjalta toteutatte malliharjoittelun yhdessä! Saat saliharjoitteluun lisää tehoa opettelemalla oikeat liikkeet ja selvittämällä sinulle sopivimmat kuntosalilaitteet!

Hinta:

89 €/ tapaamiskerta (60min)(hinta sis. alv 24%)

Parivalmennus

Valmennusjakso yhdessä kumppanin, kaverin tai vaikka vanhemman kanssa!

Haluaisitko treenata yhdessä kumppanisi kanssa? Tai viettää aikaa ystäväsi kanssa kuntoillen? Haluatko tukea ja kannustaa perheenjäsentä tämän kuntoiluharrastuksessa? Personal training tekee yhteisharjoittelusta hauskaa, tehokasta ja turvallista. Sen avulla harjoittelu rakentuu tavoitteidenne ja lähtökohtienne ympärille.

Kesto: 5 tapaamista.

Hinta: 5 tapaamiskertaa 270€ / hlö tai 54€ / krt / hlö (hinta sis. alv 24%)

Käytettävä 6 kk aikana ostopäivästä. Mahdollista maksaa myös kertamaksuna harjoittelun alussa.

Personal Training -paketit

5 tapaamiskertaa (60min) - Hinta 430€ tai 86€/krt (hinta sis. alv 24%)

10 tapaamiskertaa (60min) - Hinta 830€ tai 83€/krt (hinta sis. alv 24%)

20 tapaamiskertaa (60min) - Hinta 1600€ tai 80€/krt (hinta sis. alv 24%)

5 ja 10 tapaamiskerran paketit käytettävä 6 kk sisällä ostopäivästä. 20 tapaamiskerran paketti käytettävä 12 kk sisällä ostopäivästä. Koko valmennuspaketti on myös mahdollista maksaa kertamaksuna harjoittelun alussa. Maksuväleineinä käyvät yleisimpien maksukorttien ja käteisen lisäksi myös liikuntaedut ja -setelit (mm. Smartum, ePassi, Edenred / Virike sekä Eazybreak).
Täytä yhteydenottolomake tästä!

Personal Trainer Tampereen Tampellassa

"
"

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram