Seniorivalmennus

Valmennus on jokaisen omista lähtökohdista käsin toteutettavaa, tavoitteellista, joustavaa ja ratkaisukeskeistä toimintaa ammattitaitoisen valmentajan ohjauksessa. Valmennuksen keskiössä voi olla tietyntyyppinen fyysinen harjoittelu, elämäntapojen muutos tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen voi tarkoittaa vaikkapa entistä parempaa kuormituksen ja levon välistä tasapainoa, unen laadun parantumista, voimavarojen lisääntymistä haastavassa elämäntilanteessa, itseluottamuksen kasvua jne.

Jokaisen valmennettavan kanssa keskustellaan hänen lähtötilanteestaan, pohditaan ja asetetaan valmennuksen tavoitteet yhdessä hänen kanssaan ja hänen toiveidensa suuntaisesti. Valmennettavan mielenkiinnon kohteet ja mahdolliset terveys- tai muut haasteet otetaan luonnollisesti tarkoin huomioon.

Joustavaa valmennusta sinun tarpeesi huomioiden

Valmennus on luonteeltaan joustavaa. Jokaiselle valmennettavalle tehdään omat, hänen tavoitteitaan palvelevat ohjelmat. Ohjelmia voidaan tarvittaessa muuttaa, ja valmennuksen mittaan voidaan rauhassa pysähtyä valmennettavalle erityisen tärkeiden asioiden pariin. Valmennus siis toteutuu ja muovautuu valmennettavan ja valmentajan yhteistyössä.

Valmennukseen kuuluu oleellisesti voimavara- ja ratkaisukeskeisyys. Jos valmennettavalla / asiakkaalla on esimerkiksi haasteita joidenkin liikkeiden tekemisessä, niille etsitään toimivat ja hyvältä tuntuvat vaihtoehdot. Huomiota kiinnitetään läpi valmennusprosessin siihen, mitä voidaan tehdä. Tämä vahvistaa luottamusta omiin kykyihin ja auttaa näkemään aina enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä. Valmennus on tästäkin syystä hyvin innostavaa, ja valmennuksessa oppii paljon.
Täytä yhteydenottolomake tästäSoita sopiaksesi alkukartoitus
044 7266 033

Seniorivalmennuspaketit ja -hinnat

seniori_fysioterapia_tampere_tampella_voimaharjoittelu

Seniorivalmennuksen kertakäynti

Käy yhdessä ohjaajan kanssa läpi henkilökohtaiset toiveesi tai tavoitteesi ja toteuttakaa hyvä malliharjoittelu yhdessä! Saat saliharjoitteluun lisää tehoa opettelemalla oikeat liikkeet ja selvittämällä Sinulle sopivimmat kuntosalilaitteet!

89 € alkaen / tapaamiskerta 60min (hinta sis. alv 24%)
Hinnat vaihtelevat valentajan erikoisosaamisen ja kokemuksen mukaan.
Täytä yhteydenottolomake tästäSoita sopiaksesi alkukartoitus
044 7266 033

5 tapaamista - Seniorivalmennus

5 tapaamiskertaa antaa hyvät lähtökohdat uudelle harrastuksellesi ja tutustuttaa sinut voimaharjoittelun saloihin.
 
Liikkeet ja harjoitukset tulevat tutuiksi ja osaat käyttää kuntosalilaitteita myös itsenäisesti. 

Saat henkilökohtaisen harjoitusohjelman.

86€ alkaen / kerta
tai
430€

Kesto: 1 - 2kk

10 tapaamista - Seniorivalmennus

10 tapaamiskerralla päästään pintaa syvemmälle voimaharjoittelun maailmaan. Saat opastusta laitteilla sekä vapailla painoilla tehtäviin liikkeisiin ja opit taatusti paljon uutta myös itsestäsi. 

Opit suorittamaan liikkeet sekä harjoitukset turvallisesti ja saat konkreettisia ohjeita pysyvien muutosten aikaansaamiseksi  

Saat henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jota muokataan kehityksen mukaan.

83€ alkaen / kerta
tai
830€

Kesto: 4 - 6kk

20 tapaamista - Seniorivalmennus

20 tapaamiskertaa on valintasi, kun haluat saada ammattilaisen avusta kaiken irti ja panostaa liikkumiskykyysi ja jaksamiseesi pitkäjänteisesti. 

Opit käyttämään eri laitteita ja välineitä monipuolisesti ja huomaat kehityksen voiman lisäksi myös liikkusmikyvyssä ja tasapainossa.

Saat henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jota päivitetään kehityksen mukaan.

80€ alkaen / kerta
tai
1600€

Kesto: 6 - 12kk

Miten seniori hyötyy voimaharjoittelusta?

Voimaharjoittelulla pyritään säilyttämään ja kehittämään lihasvoimaa kunkin omista lähtökohdista käsin. Kun kehossa on lihasmassaa ja lihaksissa on voimaa, pystyy itsenäisesti pidempään kantamaan kauppakasseja, kävelemään kirjastoon tai teatteriin, välttämään kaatumisia, vahvistamaan lihaksiaan ja luustoaan, ennaltaehkäisemään kiputiloja, kohentamaan sokeritasapainoaan, nousemaan portaita tai vaikka nostamaan lastenlapsiaan. Voimaharjoittelu myös lisää mielihyvähormonin eritystä kehossa. Aina kannattaa aloittaa, sillä ihmisen kyky lisätä lihasmassaa ja lihasvoimaa säilyy eliniän ajan.

Ammattilaisen suunnittelemat voimaharjoitusohjelmat motivoivat ja säästävät niin aikaa kuin rahaakin: aikaa ei kulu turhaan ja tehottomaan kuntosalilla ihmettelyyn, ja näin sekä kuntosalin käyttömaksusta että valmennuksen hinnasta saa kaiken hyödyn irti.

Mutta kun minä en ole mikään huippu-urheilija...

Tarjoamamme valmennus on hyvin käytännönläheistä, luotettavaa ja turvallista. Valmentaja ohjaa huolellisesti ja henkilökohtaisesti, ja häneltä saa aina selkeät vastaukset kysymyksiin. Valmentaja ei siis puhu munkkilatinaa tai viljele hienoja, käsittämättömiä termejä. Hän puhuu selkeää ja ymmärrettävää suomea, ja hän on aina valmennettavan tukena. Koska valmennus perustuu lähtötilanteen kartoittamiseen ja konkreettisten tavoitteiden asettamiseen, valmennus on luotettavaa ja ammattilaisen toteuttamana aina turvallista. Asiat pääsee suoraan soveltamaan käytäntöön, ne eivät jää pelkäksi teoriaksi. Asiakas voi siis rauhassa keskittyä tekemään omaa hyvinvointiaan lisääviä tekoja, nauttimaan uuden oppimisesta ja tuntemaan valmennuksesta saatavat hyödyt.

Valmennuksemme on asiakaspalautteiden ja valmentajien seurannan mukaan lempeän tehokasta. Valmennettavat / Asiakkaat huomaavat nopeasti selkeitä tuloksia ilman, että heidän tarvitsee olla huolissaan joutumisesta ns. rääkkiharjoitteluun. Valmennus tarjoaa sopivasti haastavuutta juuri niistä lähtökohdista käsin, jotka ovat valmennettavalle / asiakkaalle ominaisia ja tärkeitä.

Lämpimästi tervetuloa valmennukseen!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram