Urheiluhieronta ja hieronta

Toimipisteet: Tampella, Lielahti, Hämeenkyrö

Hinnasto

30 min

45 €

45 min

50 €

60 min

60 €

75 min

70 €

90 min

80 €

120 min

120 €
Varaa aika!

Sinun ei tarvitse olla urheilija voidaksesi tulla urheiluhierontaan tai hierontaan. Urheiluhieronnasta hyötyvät kaikki ikään, kuntoon tai taustaan katsomatta. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme osaavat varmasti mukauttaa käytettävät otteet ja hieronnan voimakkuuden kullekin asiakkaalle sopivaksi. Sinun ei tarvitse pelätä tai jännittää vastaanotolle saapumista. 

Hieronnalla on monia mahdollisuuksia ja käyttötarkoituksia. Joskus on aivan hyväksyttävää saapua hierontaan vain rentoutuakseen päivän rasituksesta. Joskus taas hieronnalla on selkeämpi hoitava tavoite, kuten vaivoihin tai kipuihin vaikuttaessa. Ammattitaitoisten fysioterapeuttiemme kanssa löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Ei ole olemassa vain murjontaa tai silittelyä, vaan hoitomuodon valinta on aina tilanne- ja asiakaskohtaista. Alkuhaastattelu auttaa meitä saamaan selkeän kuvan tilanteestasi ja ohjaa sopivan hoitomuodon valinnassa.

Hieronnassakaan ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa tyyliä, vaan jokainen hoidettava on yksilö ja hierontatekniikat sekä voimakkuudet valitaan sinulle sopivaksi. On esimerkiksi mahdotonta vetää selkeää rajaa sille, ketä voi hieroa voimakkaammin ja ketä hellästi. Naisia ei automaattisesti hierota kevyemmin kuin miehiä tai nuoria voimakkaammin kuin vanhoja. Voimakkuutteen vaikuttaa kulloinkin sekä vallitseva tilanne vaivojen tai kipujen suhteen että yksilölliset ominaisuudet.

Urheiluhierojiksi kouluttautuneet ovat opinnoissaan saaneet kattavasti tietoa urheiluvammojen hoidosta ja palautumisesta sekä työskennelleet urheilijoiden parissa, mutta koulutukseltaan ovat klassisten hierojien kanssa käyneet kuitenkin muuten saman koulutuksen valmistuen koulutetuiksi hierojiksi (nimikesuojattu).

 

Matti 58, toimistotyö

Sain apua liiasta istumisesta aiheutuneeseen lonkka- ja alaselkäkipuun ja myös golf-swingi on nyt rennompi.

 

  • Alaselkä ja lonkat kipeytyneet toimistotyössä.
  • Hieronnan avulla helpotettiin alaselän ja lonkanseudun lihasjännitystä, mikä mahdollisti vapaamman ja kivuttoman liikkeen mm. golfia pelatessa. 

 

Heli 40, aktiiviliikkuja

On mukava käydä viikon päätteeksi rentoutumassa ja aloittaa viikonloppu kevyesti hyvällä mielellä.

 

  • Kiireisessä työssä ja liikkuu aktiivisesti useita kertoja viikossa. 
  • Työssä jatkuvaa stressiä ja kuormitusta, johon toivoo saavansa apua rentouttavasta käsittelystä, jossa saa laittaa aivot narikkaan.
  • Rentouttavaa käsittelyä niska-hartiaseutuun, käsiin ja päähän, mikä auttaa rauhoittumaan kiireisen viikon jälkeen ja helpottaa stressiä. 

 

Ville 28, urheilija

Käyn palauttavassa käsittelyssä kisojen jälkeen ja joskus kovan treenijakson aikana, kun kroppa vetää kireäksi. 

 

  • Tavoitteellisesti triathlonia harrastava, 5-6 päivänä viikossa treenit.
  • Kroppa ja lihaksisto kovalla kuormituksella suurista treenimääristä johtuen. Hakee ennen kisoja helpotusta kovan treeniputken aiheuttamiin lihaskireyksiin ja lisäpotkua palautumiseen. 
  • Kisojen jälkeen käy palauttavassa käsittelyssä helpottamassa kisojen jälkeistä lihaskipua. Saa hierontojen yhteydessä vinkkejä omatoimiseen kehonhuoltoon ja kokonaiskuormituksen määrittämiseen. 
Varaa aika!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram