Fysioterapiapalvelut Tampere ja Hämeenkyrö

Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet mm. kipu-, urheilu- ja psykofyysiseen fysioterapiaan. Asiantunteviin fysioterapeutteihimme voit tutustua tästä. Varaa aika fysioterapiaan Tampereen tai Hämeenkyrön toimipisteellemme tai etäfysioterapiavastaanotolle.
VARAA AIKA

Turvallista, monipuolista ja vakuuttavaa fysioterapiaa

Voit luottaa siihen, että tunnet aina olevasi tervetullut puhtaisiin ja viihtyisiin tiloihimme. Saat apua, tukea ja neuvoja kasvokkain ja etäyhteyden avulla useasta toimipisteestämme.

Asiantuntijoidemme vakuuttavassa ja Sinulle räätälöidyssä otteessa toteutuvat niin kuntoutus- ja valmennusprosessisi kuin muutkin prosessit.

Selkeä ja kannustava vuorovaikutus läpi fysioterapiaprosessin 

Kerromme mistä vaivasi johtuu ja miten sinä voit siihen toiminnallasi vaikuttaa. Voit kysyä matalalla kynnyksellä mieltäsi askarruttavista asioista, ja annamme varmasti ymmärrettävän vastauksen. Luotettavana ammattilaisena fysioterapeutti on rinnallasi koko fysioterapia-, kuntoutus- ja valmennusmatkan, mikä lisää toiminnan tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

Tukea sairauden, vamman tai kivun käsittelemiseen

Saat aina kannustavaa palautetta sekä tukea haasteellisimmissakin tilanteissa esimerkiksi sairauden, vamman tai leikkauksen yhteydessä. Ammattilaistemme tukemana opit näkemään aina enemmän mahdollisuuksia kuin rajoituksia, ja rohkaistut vähitellen ottamaan yhä enemmän vastuuta omasta hyvinvoinnistasi. Myönteinen mieliala tutkitusti motivoi ja tukee toipumista.
VARAA AIKA
proxima finland fysioterapia tampere hieronta tampere personal training tampere

FYSIOTERAPIA

Fysioterapiaprosessimme on suunniteltu niin, että se muokkautuu sinun tarpeidesi mukaan. Autamme sinua jumeissa ja kiputiloissa, jotka häiritsevät arkeasi ja elämääsi. Opetamme sinua pitämään parempaa huolta itsestäsi.
Lue Lisää

ETÄFYSIOTERAPIA

Etäfysioterapia sopii sinulle, kun haluat päästä nopeasti ammattilaisen pakeille kauempaakin. Etäfysioterapiassa tutkiminen, testaaminen ja harjoitusten ohjaaminen onnistuu, kuten lähiterapiassakin, suojatun videoyhteyden välityksellä.
Lue Lisää!
huimaus - Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

URHEILUFYSIOTERAPIA

Urheilufysioterapeutti on urheilijan valmennuksen tuki. Hän auttaa kartoittamaan kehosi vahvuudet, heikkoudet ja valmiudet lajisuoritukseesi sekä auttaa sinua kehittymään monipuolisena urheilijana.
Lue Lisää!

PSYKOFYYSINEN FYSIOTERAPIA

Psykofyysisessä fysioterapiassa voidaan hoitaan kehon ja mielen tasapainoa. Psyykkiset vaivat kuten uupumus, masennus jne. aiheuttavat usein fyysisiä oireita. Psykofyysinen fysioterapia auttaa sinua tunnistamaan ja vaikuttamaan itse näihin oireisiin. 
Lue Lisää
Pstkofyysinen fysioterapeutti ohjaa asiakasta luottamaan selkään kahvakuulan nostossa.
Fysioterapeutti ohjaa asiakkaalle lonkankoukistajan venytysharjoitusta.

KIPUFYSIOTERAPIA

Kipufysioterapeuttimme ovat erikoistuneet kipuasiakkaiden hoitoon. Kipufysioterapiassa voidaan hoitaan kipuun tai liikkumiseen liittyviä pelkoja. 
Lue Lisää

SENIORIFYSIOTERAPIA

Seniorifysioterapiassa vaivoja ja kipuja lähestytään kunkin omista lähtökohdista käsin käytännönläheisesti, luotettavasti ja turvallisesti. Seniorifysioterapian tavoitteena on lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia, parantaa itsenäistä selviytymistä arjessa ja mahdollistaa liikkuminen ilman kipuja ja kolotuksia.
Lue Lisää
seniori_fysioterapia_tampere_hämeenkyrö_nokia_tampella_voimaharjoittelu_jalkaprässi_kuntoutus
fysioterapeutti ohjaa rintarangan kierto harjoitusta asiakkaalle.

TMD-FYSIOTERAPIA

TMD-fysioterapia on purentalihasten fysioterapiaa. Kun kärsit päänsärystä, niskojen kiristyksestä, hampaiden öisestä narskuttamisesta, huimauksesta, leukanivelen lukkiutumisesta tai sinulla on äänen tuoton kanssa ongelmia, voi pentalihasten tutmisesta ja hoitamisesta löyty apu vaivoihisi.

Lue Lisää

YRITYKSILLE

Työntekijä on yrityksen tärkein osa. Siitä kannattaa pitää mahdollisimman hyvää huolta. Jos haluat välttää turhat poissaolot ja lisätä työntekijöidesi tehokkuutta ja hyvinvointia tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluista.
Lue Lisää!
Fysioterapia- ja hyvinvointipalvelut yrityksille tampereella ja pirkanmaalla

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram