Kestävyysvalmennus

Kestävyysvalmennus - Kestävyysvalmennuslajivalikoimassa on mm. juoksu, hiihto, triathlon, pyöräily. Kestävyysvalmennuksissamme on maajoukkueurheilijoista kuntoilijoihin ja vastaalkajiin. Valmennuksen voidaan toteuttaa sekä etä- että lähivalmennuksena. Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä täytä yhteydenottolomake tai voit varata ajan suoraan ilmaiseen Valmennuksen aloituskeskusteluun ja täyttää alkukartoituslomakkeen. Valmennuksen aloituskeskustelussa keskustelemme, millainen valmennuskokonaisuus sopisi sinulle parhaiten. Valmennuksen aloituskeskustelu ei sido sinua mihinkään.

YhteydenottolomakeTäytä Alkukartoituslomake tästä

Valmennusfilosofian mukaisesti harjoittelu on ihmisen kokonaisvaltaisen tilanteen huomioon ottavaa, lähtökohtana urheilijan omat tavoitteet lajin parissa, elämäntilanne, vahvuudet ja kehittämiskohteet. Tie huipulle ei ole koskaan suora, joten suunnitelmaa muokataan matkan varrella tilanteen mukaan. Lyhyen- ja pitkän aikavälin tavoitteiden asettelu ja seuranta tuo motivaatiota myös peruskuntokauden harjoitteluun sekä tilaisuuden arvioida harjoittelun onnistumista. Kaikki valmentajamme ovat myös fysioterapeutteja, mikä tarkoittaa sitä, että harjoittelu suunnitellaan niin, että pystyt harjoittelemaan terveenä. Mikäli sinulla on jokin perussairaus kuten nivelreuma tai astma pystymme auttamaan sinua perussairauden hoidon kanssa niin, että saat harrastuksestasi mahdollisimman paljon irti sairaudesta huolimatta.

 

Kenelle Proxima Finlandin kestävyysvalmennus sopii?

Valmennukset räätälöidään jokaisen lähtötasolle sekä elämän tilanteeseen sopivasti. Valmennuksissamme on maajoukkueurheilijoista vasta-alkajiin. Teemme ennen harjoittelun suunnittelua laajan lähtötilanteen kartoituksen, jonka pohjalta aloitamme harjoittelun suunnittelun.  

 

Miten etenen?

Valitse itsellesi Peruspaketti 1 tai Peruspaketti 2. Peruspaketit toimivat etä- ja lähivalmennuksen peruspaketteina. Lähivalmennuksessa voi peruspaketin päälle valita 1, 2 tai 4 harjoituskertaa kuukaudessa valmentajan kanssa. Valmennusasiakkaillemme tarjoamme edullisemmin myös juoksutekniikka-analyysi ja lihastasapainokartoituksia. Jos mietit, mikä olisi sopiva paketti sinulle, täytä alla olevasta linkistä kyselylomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Täytä Alkukartoituslomake tästäkestävyysvalmennus juoksuvalmennus fysioterapia physiotherapy tampere nokia hämeenkyrö lielahti

Kestävyysvalmennuspaketit

Peruspaketti 1:

Lähtötilanteen kartoitus

Tavoitteenasettelu ja seuranta

Harjoitussuunnitelma ja harjoituspäiväkirja verkossa Trainingpeaks- alustalla, asiakkaalla mobiiliapplikaatio

Harjoitukset syke-, teho- ja/tai vauhtiohjattuna 

Kuukausittain päivittyvä harjoitusohjelma

Etäkontakti valmentajan kanssa kerran kuukaudessa, suojatulla yhteydellä (Valviran hyväksymä).

Lihasvoimaharjoitukset video-ohjeineen FysiApp-sovelluksella.

Hinta alkaen 99€/kk 

 

Peruspaketti 2:

Lähtötilanteen kartoitus

Tavoitteenasettelu ja seuranta

Harjoitussuunnitelma ja harjoituspäiväkirja verkossa Trainingpeaks- alustalla, asiakkaalla mobiiliapplikaatio

Harjoitukset syke-, teho- ja/tai vauhtiohjattuna 

2-4 viikon välein päivittyvä harjoitusohjelma

Etäkontakti valmentajan kanssa kaksi (2) kertaa kuukaudessa, suojatulla yhteydellä (Valviran hyväksymä).

Lihasvoimaharjoitukset video-ohjeineen FysiApp-sovelluksella.

Hinta alkaen 149€/kk

 

Harjoitukset valmentajan kanssa:

1 krt / kk – alkaen 89€

2 krt / kk – alkaen 169€

4 krt / kk – alkaen 299€

Hinnat vaihtelevat valmentajan osaamisen ja kokemuksen mukaan. Valmentaja kohtaiset hinnat löydät jokaisen asiantuntijan alta henkilöstö-sivulta. Harjoitukset Tampereen tai Hämeenkyrön alueella tai etänäyhteydellä ja mahdolliset pääsymaksut liikuntapaikoille eivät sisälly hintaan. Harjoitukset ovat kestoltaan 60min.

 

Täytä Alkukartoituslomake tästäkestävyysvalmennus juoksuvalmennus uintivalmennus triathlonvalmennus Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Kestävyysvalmennus – peruspaketit avattuna

 

Lähtötilanteen kartoitus

Lähtötilanteen kartoituksessa teetämme sinulla kattava 7 osaisen kyselyn, jonka aihealueet ovat Tavoitteet ja lähtötilanne, Ajankäyttö, Psyykkinen osa-alue, Fyysinen osa-alue, Kokonaisrasitus ja palautuminen, Vamma- ja sairaushistoria sekä Valmentajat. Suosittelemme sykemittarin käyttöä, jotta voimme tehdä harjoittelua sykeohjatusti. Sykemittarin avulla pystymme seuramaan kokonaiskuormitusta ja että harjoittelu tapahtuu oikealla sykealueella.

 

Tavoitteen asettelu ja seuranta

Ensimmäisessä keskustelukerralla tarkennamme tavoitteitasi ja pilkomme niitä osa-alueisiin sekä välitavoitteisiin. Sovimme mittareista sekä aikataulusta, joilla tavoitteita seurataan.

 

Training Peaks

Training Peaks on sovellus sinulle, josta löydät sinulle ohjelmoidut harjoitukset ja niiden sisällön. Harjoittelu aikataulutetaan sinulle sopiviin rutiineihin harjoitusmäärien sekä kuntosi perusteella.

 

Syke-, teho- ja vauhtiohjattu harjoittelu

Valmentaja laati lajista riippuen syke-, teho-, tai  vauhtiohjattuja harjoituksia, jotka latautuvat Training Peaks -mobiiliaplikaatioon. Training Peaks on yhteensopivia mm. Garminin, Polarin, Suunnon ja FitBitin järjestelmien kanssa. Voit katsoa tarkemmat tiedot täältä.

 

Harjoitusohjelman päivittäminen

Harjoitusohjelman isot tekijät voidaan suunnitella pitkällekin eteenpäin. Tärkeää on kuitenkin, että harjoittelussa tapahtuviin muutoksiin ja kuormituskysymyksiin pystytään reagoimaan nopeasti. Silloin lyhyen aikavälin päivittäminen on tärkeää.

 

Etäkontaktit valmentajan kanssa

Etäkontaktit toteutetaan terveydenhuollon etäpalveluihin tarkoitutetulla palvelulla. Tämä asiakkaidemme yksityisyydensuojan takia ja pidämme tärkeänä, että asiakkaisiin liittyviä tietoja käsitellään niiden vaativalla tavalla. Emme käytä etäkontaktina esimerkiksi Skype tai What’s App -sovelluksia. Voit valita oletko yhteydessä valmentajaan kerran vai kaksi kuukaudessa.

 

Lihaskuntoharjoittelu

Vaikka kyse on kestävyysvalmennuksesta tarjoamme sinulle kokonaisuuttaa, jotta saavutat tavoitteesi. Lihaskuntoharjoittelu on tärkeä osa vaivojen ennaltaehkäisyä. Fysioterapeuttimme laativat sinulle harjoittelua sekä suorituskykyä tukevat lihasvoimaharjoitukset. Saat harjoitukset sovellukseen, josta saat video-ohjeet liikkeiden suorittamiseen. Tutustu myös lihastasapainokartoituksiimme.

Ota Yhteyttä!Takaisin Etusivulle

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram