Juoksukoulu

Juoksukoulu – lisää nopeutta, parempaa tekniikkaa, parempaa harjoittelua ja hauskaa yhdessä oloa!

Juoksukoulu Tampere

Osaat varmasti käydä peruslenkeillä itsekin. Tässä juoksukoulussa teemme kaikkea muuta, kuin perusjuoksulenkkejä. Teemme loikkaharjoituksia, liikkuvuus- ja koordinatioharjoituksia. Käymme juoksemassa monipuolisissa maastoissa asfaltilla, poluilla, metsässä, nurmella ja tartanilla. Teemme säännöllisesti myös tekniikka kuvauksia ja jokaisella treenikerralla on kiinnitämme paljon huomiota juoksutekniikkaan.

Juoksukoulun hinta 10€ kerta tai kymppikortti 85€

Ilmoittaudu ryhmäajanvarauksen kautta.

Kenelle juoksukoulu sopii?

Varsinaista juoksutaustaa sinulla ei tarvitse olla. Kuntoa tarvitsee olla sen verran, että tunnin jaksaa treenata. Opettelemme kuormittamaan kroppaa monipuolisesti ja tavoitteena on kehittää juoksuvauhtia.

Juoksukoulu sopii aloittelijoille ja kokeneemmille juoksijoille. Jokainen tekee harjoitukset omalla tasollaan! Halusit aloittaa juoksuharrastuksen, tai tähtäät puolikkaalle tai maratonille, saat juoksukoulusta paljon työkaluja juoksuvauhtisi kehittämiseen.

Juoksukoulu jatkuu ympärivuoden.

Milloin juoksukoulu on?

Tapaamiset joka torstai klo 17:00, Tampellassa

Välillä harjoitukset ovat Kaupin urheilupuistossa, Pyynikin urheilukentällä, Proxima Finlandin salilla tai pyynikin portaissa.

Katso ohjelma juoksukoulun facebooksivulta! Jos kaipaat treeniseuraa juoksukoulun ulkopuolella, ryhmässä voit laittaa ilmoituksia yhteislenkeistä tai osallistua toisen järjestämälle lenkille.

Ensimmäinen kerta veloitukseton! Tule kokeilemaan harjoituksia ja millaista menoa juoksukoulussa on! Voit tehdä ostopäätöksen ensimmäisen kerran jälkeen!

Kokeile juoksukoulua ilmaiseksi!

Tule käymään treeneissä ja tee päätös sen jälkeen.

Juoksustartti - Juoksukouluverkossa

Juoksustartti on 8 viikkoinen juoksuvalmennuskurssi. Juoksustarttissa on kolme vaihtoehtoa; Voit osallistua verkkokurssille ympäri Suomen tai osallistu tapaamisiin Tampereella tai Nokialla!

Lue lisää Juoksustartista

Juoksuvalmennus - lähi- ja etävalmennus

Teemme juoksuvalmmenusta koko Suomen alueella. Ammattaitoiset juoksuvalmentajamme ovat kokoneita valmentajia.

Lue lisää juoksuvalmennuksesta

Onko Juoksuharrastuksesi jäänyt kesken vaivan takia?

Kipeytyyko polvesi juostessa tai oireileeko alaselkä. Monesti oireet saattavat jäädä vaivaamaan pidemmäksikin aikaa ja tärkeä harrastus jää pois. Juoksukoulun ohjaajana toimii fysioterapeutti Arttu Peltola. Hän osaa huomioida yksilölliset tarpeesi harjoittelussa ja pystyy ohjaamaan sinua harjoittelun aikana niin, että polvesi ja selkäsi kestävät juoksuharjoittelun. Juoksukoulussa harjoitteet ovat hyvin monipuolisia ja vahvistavat juoksun eri osa-alueita ja valmistavat kehoa kestämään erilaisia juoksuärsykkeitä. Pikkuhiljaa juoksusta tulee taloudellisempaa ja kehosi kestää juoksemista. Pääset nauttimaan harrastuksesta, joka no sinulle tärkeä. Suosittelemme sinua varaa ennen juoksukoulun aloittamista fysioterapia-ajan. Selvitetään, mitkä tekijät vaikuttavat vaivaasi ja miten voit päästä mahdollisimman nopeasti takaisin rakkaan harrastuksen pariin.

VARAA AIKA FYSIOTERAPIAAN

Liity juoksukoulun omaan Facebook-ryhmään!

Juoksukoulun omassa Facebook-ryhmässä valmentajamme Arttu julkaisee juoksuu ja harjoitteluun liittyvää sisältöä. Voit kysyä valmentajalta kysymyksiä ja tsemppailla muita ryhmäläisiä! Ryhmästä löydät myös juoksukoulun ohjelman ja tapaamisten sisällöt ja tapaamispaikat. Liittymällä ryhmään, pysyt parhaiten mukana myös juoksukoulun tiedotteissa. Voit liittyä ryhmään, vaikka et olisi juoksukoululainen.

LIITY JUOKSUKOULUN FACEBOOK RYHMÄÄN!

Juoksukoulu – hinta:

85€ / 10 kertaa

tai

10€ kerta

Kymppikortti on voimassa 6kk ostopäivästä, joten voit käyttää kortin pidemmän ajan sisällä.

Kymppikortilla voit käydä myös Proxima Finlandin muissa ryhmissä.

*Tekniikkakuvaus ja -analysointi kerrat

Kuvaus ja testijuoksu + juoksutekniikan analysointi yhteensä 45€

Kymppikortin ostaneille normaali kertaveloitus. Tekniikkakuvaus ja -analysointi kerroilla ensimmäisen kerran veloitukseton kokeilukerta ei ole voimassa.

Ohjelma:

Ohjelma julkaistaan Juoksukoulun omalla facebook-sivulla!

Ilmoittautuminen juoksukouluun

Ryhmäajanvaraukseen tästä

 

Juoksupaketti sisältää 2 henkilökohtaista tapaamista valmentajan kanssa ja 10 käyntiä juoksukoulussa.

juoksukoulu juoksuvalmennus tampere
Juoksukoulussa opit mm. juoksutekniikkaa, erilaisia koordinaatio ja drilliharjoituksia, perus-, vauhti- ja maksimikestävyysharjoituksia sekä liikkuvuus ja juoksijan voimaharjoituksia.

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram