Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus - Fysiikkavalmennuksissamme on maajoukkueurheilijoista kuntoilijoihin ja vastaalkajiin. Valmennuksen voidaan toteuttaa sekä etä- että lähivalmennuksena.

Valmennusfilosofian mukaisesti harjoittelu on ihmisen kokonaisvaltaisen tilanteen huomioon ottavaa, lähtökohtana urheilijan omat tavoitteet lajin parissa, elämäntilanne, vahvuudet ja kehittämiskohteet. Tie huipulle ei ole koskaan suora, joten suunnitelmaa muokataan matkan varrella tilanteen mukaan. Lyhyen- ja pitkän aikavälin tavoitteiden asettelu ja seuranta tuo motivaatiota myös peruskuntokauden harjoitteluun sekä tilaisuuden arvioida harjoittelun onnistumista. Kaikki valmentajamme ovat myös fysioterapeutteja, mikä tarkoittaa sitä, että harjoittelu suunnitellaan niin, että pystyt harjoittelemaan terveenä. Mikäli sinulla on jokin perussairaus kuten nivelreuma tai astma pystymme auttamaan sinua perussairauden hoidon kanssa niin, että saat harrastuksestasi mahdollisimman paljon irti sairaudesta huolimatta.

Miten fysiikkavalmennus etenee?

1. Täytä yhteydenottolomake - Otamme sinuun yhteyttä valitsemme sinulle sopivan valmentajan
2. Alkukartoituskeskustelussa valitsemme sinulle sopivan valmennuskokonaisuuden ja paketin.  Yhteydenotto ja alkukartoitus ovat sinulle ilmaisia, eivätkä sido sinua mihinkään. 
3. Valitaan sopiva valmennuspaketti - Matka voi alkaa!
Täytä yhteydenottolomake tästä

Fysiikkavalmennuspaketit

fysiikkavalmennus Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-
Fysiikkavalmennuspaketit koostuvat kahdesta eri osasta:
1. Peruspaketista
2. Harjoitustapaamisista

Peruspaketti 1:

Lähtötilanteen kartoitus

Tavoitteenasettelu ja seuranta

Harjoitussuunnitelma ja harjoituspäiväkirja verkossa Trainingpeaks- alustalla, asiakkaalla mobiiliapplikaatio

Harjoitukset syke-, teho- ja/tai vauhtiohjattuna 

Kuukausittain päivittyvä harjoitusohjelma

Etäkontakti valmentajan kanssa kerran kuukaudessa, suojatulla yhteydellä (Valviran hyväksymä).

Hinta alkaen 99€/kk 

 

Peruspaketti 2:

Lähtötilanteen kartoitus

Tavoitteenasettelu ja seuranta

Harjoitussuunnitelma ja harjoituspäiväkirja verkossa Trainingpeaks- alustalla, asiakkaalla mobiiliapplikaatio

Harjoitukset syke-, teho- ja/tai vauhtiohjattuna 

2-4 viikon välein päivittyvä harjoitusohjelma

Etäkontakti valmentajan kanssa kaksi (2) kertaa kuukaudessa, suojatulla yhteydellä (Valviran hyväksymä).

Hinta alkaen 149€/kk

 

Harjoitukset valmentajan kanssa:

1 krt / kk – alkaen 89€

2 krt / kk – alkaen 169€

4 krt / kk – alkaen 299€

Hinnat vaihtelevat valmentajan/ fysioterapeutin osaamisen ja kokemuksen mukaan. Valmentajan hinnaston löydät jokaisen asiantuntijan omalta esittelysivulta.

Harjoitukset Tampereen, Nokian tai Hämeenkyrön alueella tai etänäyhteydellä ja mahdolliset pääsymaksut liikuntapaikoille eivät sisälly hintaan. Harjoitukset ovat kestoltaan 60min.

Aloita oma fysiikkavalmennuksesi täyttämällä yhteydenottolomake!

Täytä yhteydenottolomake tästä

Fysiikkavalmennus lajiharjoittelun tukena

Fysiikkavalmennus on fyysisten ominaisuuksien kehittämistä urheilijan ja lajin vaatimusten ehdoilla. Fysiikkavalmentajillamme on omallataustallaan moninainen lajikirjo ja kouluttautuminen fysioterapiassa sekä valmennuksessa. Kuten fysioterapia niin fysiikkavalmennus aloitetaan kattavalla kartoituksella, jotta valmennus tukee urheilijan tavoitteita ja lajin asenttamia vaatimuksia. Fysiikkavalmennus on kokonaisvaltainen valmennus, jossa otetaan huomioon mm. kestävyys-,  voima-, räjähtävyysominaisuudet sekä kokonaiskuormitus, jotta urheilija pystyy harjoittelemaan nousujohteisesti ja kehittyy. 

Valmennus täydentää juokkueen tai tiimin kanssa tehtävää harjoittelua ja kehittää nimenomaan yksilön kehityskohteita. Fysiikkavalmennuksemme on aina henkilökohtaista asuit sitten Helsingissä, Oulussa tai Inarissa. Valmennuksemme pystytään toteuttamaan netissä etäyhteyksien avulla. Saat harjoitusohjelmat TrainingPeaks -sovelluksen kautta. Kun käytät sykemittaria (Polar, Suunto, Garmin, Apple), siirtyvät harjoitukset suoraan valmentajallesi ja hän pystyy analysoimaan ja kommentoimaan harjoituksiasi. Etävalmennustapaamiset toteutamme suojatuilla etäyhteyksillä. Valmentajamme ovat kokeneita etävalmennusohjausten vetäjiä. Olemme tehneet fysioterapiakäyntejä myös etänä. Videoyhteyden avulla pystymme seuraamaan tarkasti suoritustekniikoita oli kyseessä juoksu- tai voimaharjoitus.

Urheilijan lihastasapainokartoitus

Lihastasapainokartoitus kannattaa toteuttaa fysiikkavalmennuksen alussa, jotta saamme selville, tärkeimmät kehityskohdat niin voiman, liikkuvuuden kuin kehonhallinnan kannalta. Lihastasapainokartoitukset suunnitellaan yksilöllisesti lajisi, pelipaikkasi, ikäsi ja harrastaneisuutesi mukaan. Fysioterapeuttimme pystyvät kartoituksen aikana myös reagoimaan ja tutkimaan tarkemmin esimerkiksi polven, alaselän tai olkapään toimintaa, jos sinulla on ollut niissä vaivoja. 
Testaus ja kartoitukset

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram