Raskaushieronta

Toimipisteet: Tampere ja Hämeenkyrö

Hinnasto

Varaa aika hierontaan ja kirjoita lisätietohin, että olet raskaana.

60 min

alk. 60 €

75 min

alk. 70 €
Varaa aika!

Raskaushieronta

Voiko raskaana mennä hierontaan? Tämä on yleinen kysymys, jota mietitään kun raskauden aikana alkaa niskat jumittumaan ja alaselkää jomottamaan. Raskauden aikana hierontaan voit tulla kaikille hierojillemme ja fysioterapeuteillemme. Hieronta-aikaa varatessa kannattaa ilmoittaa, millä viikoilla olet, niin voimme ottaa sen hieronnassa huomioon. Raskauden alkuvaiheessa voi olla hieronnassa vielä vatsamakuulla. Vatsan kasvaessa kylkimakuuasennossa raskausajan hieronta on rentouttavaa ja miellyttävää. Lisäksi hieronta on mahdollista tehdä niin, että olet istuma-asennossa.

Raskauden aikana naisen keho muuttuu paljon. Seurauksena on monenlaisia oireita ja kiputiloja. Monet odottavat äidit miettivät, mikä tähän voisi auttaa, ja voivatko he esimerkiksi mennä hierontaan. Jokainen kokee ja aistii kehonsa muutoksia eri tavoin. Jokaista on kohdeltava yksilöllisesti ja pyrittävä vastaamaan juurin hänen tavoitteisiinsa.

Voit lukea blogistamme, miten raskauden erivaiheet voidaan ottaa huomioon raskaushieronnassa.

 

Vältä hierontaan tuloa jos sinulla on:

  • Kuumetta tai flunssan oireita
  • Kehon tulehdustila
  • Antibioottikuuri
  • Verenvuotoa emättimestä
  • Vatsan tai lantion voimakas, jatkuva kipu
  • Säännölliset tuntuvat supistukset ennen RV37
  • Raskausmyrkytys

 

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Raskaushieronta sopii heti synnytyksen jälkeen. Hoito palauttaa kehoa tehokkaasti synnytyksestä ja sen voi aloittaa heti synnytyksen jälkeen. Hoitoasennon voi valita, mikä sopii itselle parhaiten ja missä pystyt rentoutumaan. Voit ottaa vastaanotolle myös vauvan mukaan. 

Vauva arjessa tulee paljon uusia asentoja kuten vauvan kannattelua, nostamista ja imettämistä. Lisäksi keho on synnytyksen jälkeen vielä hieman ihmeissään. Hieronnalla voi helpottaa niskahartiaseudun ja alaselän kipuja. 

 

Varaa aika!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram