Raskaushieronta

Toimipisteet: Lielahti ja Hämeenkyrö

Hinnasto

60 min

68 €

75 min

78 €
Varaa aika!

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Raskauteen ja odotusaikaan liittyy suuria kehollisia muutoksia. Raskaus on luonnollinen olotila ja parhaimmillaan yksi elämän parhaista ajanjaksoista. Aina kaikilla näin ei ole. Raskausaikaan saattaa kuulua paljon epämiellyttäviä tuntemuksia, pahoinvointia, unettomuutta, väsymystä, huimausta, aineenvaihdunnan häiriöitä,  sekä erilaisia kehon kiputiloja. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on lempeä ja tehokas hoito, joka rentouttaa ja helpottaa tehokkaasti erilaisia raskausajan tuomia vaivoja. Hoito on turvallinen ja miellyttävä, jossa lempeiden hierontaotteiden sekä vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden avulla helpotetaan näitä erilaisia raskausajan tuomia jännityksiä, kiputiloja ja kehon häiriötä. Hoitoa voidaan tehdä koko raskauden ajan ja toteutetaan siinä hieronta- asennossa missä äidin on hyvä olla. Hoidon vaikutukset: Helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja (liitoskivut, lihaskivut, jännitteet), parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta, vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan. Helpottaa ja tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa (esim. hormonitoiminta, hengitys, ruoansulatus). Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen. Synnytyksen jälkeen palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jäljiltä.

 

Vältä hierontaan tuloa jos sinulla on:

  • Kuumetta tai flunssan oireita
  • Kehon tulehdustila
  • Antibioottikuuri
  • Verenvuotoa emättimestä
  • Vatsan tai lantion voimakas, jatkuva kipu
  • Säännölliset tuntuvat supistukset ennen RV37
  • Raskausmyrkytys

 

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta sopii heti synnytyksen jälkeen. Hoito palauttaa kehoa tehokkaasti synnytyksestä ja sen voi aloittaa heti synnytyksen jälkeen. Hoito asennon voi valita mikä sopii itselle parhaiten ja missä pystyt rentoutumaan. Voit ottaa vastaanotolle myös vauvan mukaan. 

 

Vyöhyketerapeuttinen synnytyksen käynnistämishoito

Hoito ei käynnistä koskaan synnytystä väkisin. Hoidolla voidaan laukaista kehon jännityksiä, vahvistaa hormonitoimintaa sekä stimuloida kohtua vyöhyketerapeuttisten heijastepisteiden kautta ja edesauttaa näin synnytyksen käynnistymisessä. Hoitoa voi tehdä aikaisintaan raskausviikoista 38 eteenpäin.

Varaa aika!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram