Lantionpohjan Fysioterapia

Toimipisteet: Lielahti ja Hämeenkyrö

Hinnasto

60 min

80 €
Varaa aika!

Lantion alueen toimintahäiriöt ovat usein arkaluontoisia ja saattavat hävettää. Proxima Finlandilla sinun ei tarvitse miettiä, mitä terapeutti vaivasti ajattelee, vaan vaiva hoidetaan asiallisesti jokasen asiakkaan kohdalla.

 

Yleisimpiä lantionpohjan toimintahäiriöitä ovat erilaiset virtsanpidätyskyvyn vaivat, naisilla kohdun ja emättimen seinämien laskeumat. Yleisimpiä oireita ovat siis erilaiset virstan ja ulosteen karkailut. Kohdun tai emättimen laskeumasta voi kertoa alavatsalla tai lantionpohjassa oleva pullistuma tai paineen tunne.

 

Hoidoksi fysioterapia toimii erinomaisesti lantionpohjan vaivoihin. Toimintahäiriöt liittyvät usein heikentyneeseen lihaksiston aktiivisuuteen. Pystymme mittaamaan lantionpohjan lihasten aktivaatiota, ohjaamaan sinulle sopivat harjoitteet ja varmistamaan, että teet harjoitteet varmasti oikein. 

 

EMG-laite | Äitiysfysioterapia

Mikä on EMG-laite? EMG-laitteella voidaan mitata lantionpohjan lihasten aktivaatiota emättimeen asennettavalla elektridilla. Henkilökohtaisen elektrodin voit ostaa vastaanotolta ja se maksaa 39€ ja se kestää 200 käyttökertaa, eli toista elektrodia sinun ei enää tarvitse hankkia. Lähes kaikki onnistuvat löytämään lantionpohjan lihaksensa EMG-laitteen avulla harjoitellessaan. EMG-laitetta voidaan käyttää myös harjoitellessa. Liikuntaa aloittaessa on tärkeää tietää, että lantionpohjanlihakset ovat aktiviiset. EMG-mittari antaa välittömän palautteen lantionpohjan lihasten toiminnasta esimerkiksi juoksun tai kyykkyliikkeen aikana.

Testaa lantionpohjasi!

Olemme laatineet sinulle yksinkertaisen testin, jolla voit selvittää tarvitsetko lantionpohjan fysioterapiaa tai äitiysfysioterapiaa.

Testiin tästä!

Varaa aika!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram