Fysioterapia Hämeenkyrö

Proxima Finland tarjoaa fysioterapiaa Hämeenkyrössä. Takaamme asiakkaillemme fysioterapiaan pääsyn aina 24h sisällä yhteydenotosta. Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi Minä-oppaan ilmaiseksi (arvo 19€).

Fysioterapiaan voit tulla ilman fysioterapialähetettä, fysioterapialähetteen tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksen kanssa. Lääkärin lähetteen voit saada omalta lääkäriltäsi terveyskeskuksesta tai työterveydestä. Lääkärin fysioterapialähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Fysioterapeuttimme vähentävät Kela-korvauksen suoraan maksusta ja hakevat sen puolestasi. Voit maksaa fysioterapiaa Hämeenkyrön toimipisteessä ePassilla, kun sinulla on käytössäsi ePassin Hyvinvointietu. Smartum, Edenred tai EazyBreak eivät tarjoa maksuvaihtoehtoa fysioterapiaan.

Fysioterapiahinnasto

30 min 50 €
45 min 60 €
60 min 70 €
*Fysioterapian hinta saattaa vaihdella fysioterapeutin erityisosaamisesta riippuen.
Varaa aika fysioterapiaan HämeenkyröönFysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Milloin fysioterapiaan?

Fysioterapiassa saat avun erilaisiin vaivoihin ja kiputiloihin. Jos esimerkiksi arjessa kyykkyyn meneminen ei onnistu kipeän polven takia, kynän nostaminen lattialta kipeän selän takia tai pyykkien narulle laittaminen kipeän olkapään takia, kannattaa silloin varata aika fysioterapiaan. Fysioterapeuttimme tukevat sinua kuntoutumisessa ja kivun hoidossa, olipa kyseessä juuri tullut tai pidempään vaivannut vaiva.

Fysioterapia on parhaimmillaan muutakin kuin fyysistä kuntouttamista - se on henkinen prosessi, kokemus uuden oppimisesta, keskustelua ja yhteistyötä. Hyvin suunniteltu, yksilöllinen prosessi takaa sinulle parhaan palvelun. Fysioterapiaprosessin alussa selvitämme nykytilanteesi. Käymme läpi millaiselle kuormitukselle kehosi ja mielesi joutuvat ja miten pystyt tällä hetkellä liikkumaan.

Miten fysioterapiaprosessi etenee?

- Tutkimme ja testaamme, miten kehosi toimii tällä hetkellä.
- Autamme sinua asettamaan tavoitteesi. Tavoitteet auttavat hahmottamaan, miten prosessi etenee ja mitä se sinulta vaatii.
- Suunnittelemme sinulle yksilölliset harjoitteet ja sovitamme ne sujuvasti osaksi arkeasi.
- Opetamme sinua analysoimaan kipua ja tunnistamaan kiputuntemuksesi. Autamme sinua ymmärtämään, mistä kipu johtuu ja mitkä tekijät arjessasi vaikuttavat siihen.
- Fysioterapiaprosessin aikana seuraamme kehitystäsi ja haastamme sinua ylittämään itsesi turvallisesti. Saat paljon työkaluja vaivan hallintaan ja tarjoamme MINÄ-oppaan ilmaiseksi fysioterapia-asiakkaillemme.
- Toimiva vuorovaikutus madaltaa kynnystä kysyä ja viestiä epävarmuudesta, huolesta ja kärsimättömyydestä. Fysioterapeuttisi on soiton tai viestin päässä, kun jokin askarruttaa sinua kuntoutuksessa.
- Emme hoida vain kipuasi, vaan autamme sinua huolehtimaan kokonaisvaltaisesti omasta hyvinvoinnistasi. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija. Me toimimme mentoreina ja oppaina matkallasi kohti parempaa kuntoa, terveyttä ja kivutonta arkea.
Varaa aika fysioterapiaan

Fysioterapeutti Hämeenkyrössä - Jaakontie 1

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Jaakontie 1 ja toimipisteemme edessä on hyvin parkkipaikkoja. Fysioterapiaan on helppo tulla kauempaakin kuin Hämeenkyröstä kuten naapurikunnista Ikaalisista, Nokialta, Sastamalasta tai Ylöjärveltä. Tässä reittiohjeet perille!

Kun haluat päästä fysioterapiaan Hämeenkyrössä, on Proxima Finland hyvä vaihtoehto. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet mm. äitiysfysioterapiaan, urheilijoiden fysioterapiaan, erilaisten kiputilojen hoitoon ja fysioterapiaan.
Tutustu henkilöstöön tästä
Tervetuloa fysioterapiaan Hämeenkyröön!
Varaa aika fysioterapiaan!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram