Hieronta Tampere

Kun haluat nopeasti hierontaan Tampereella!

Proxima Finland tarjoaa laadukasta hierontaa Tampereen keskustan kupeessa Tampellassa. Urheiluhieronta ja hieronta ovat tehokas apu erilaisiin jumeihin, särkyyn ja kolotukseen. Hieronta on myös hyvä valinta, kun haluat rentoutua, palautua ja lisätä liikkuvuutta.
Valitse hierojaksi Proxima Finland, kun haluat päästä nopeasti hierontaan Tampereella!
Varaa aika hierontaan Tampereella

Hieronta Tampere hinta

Hieronta 30 min   -   alk. 45 €
Hieronta 45 min   -   alk. 50 €
Hieronta 60 min   -   alk. 60 €
Hieronta 75 min   -   alk. 70 €
Hieronta 90 min   -   alk. 80 €
Hieronta 120 min   -  alk. 110 €
Hieronnan nettiajanvaraukseen tästä

Uuden hieronta-asiakkaan tarjous!

Tarjoamme uusille hieronta-asiakkaille 15 minuutin fysioterapeuttisen kartoituksen. Tutkimme, mistä vaivasi johtuvat ja miten pääset kivuista ja säryistä mahdollisimman tehokkaasti eroon. Kampanja on voimassa kaikissa toimipisteissämme Tampereella ja Hämeenkyrössä!
Hieronta-asiakkaan tarjous. Tarjoamme uusille hieronta-asiakkaillemme 15 minuutin fysio- tai pt-vartin kaupan päälle.

Urheiluhieronta ja hieronta

Sinun ei tarvitse olla urheilija voidaksesi tulla urheiluhierontaan tai hierontaan. Urheiluhieronnasta hyötyvät kaikki ikään, kuntoon tai taustaan katsomatta. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme Tampereella osaavat varmasti mukauttaa käytettävät otteet ja hieronnan voimakkuuden kullekin asiakkaalle sopivaksi. Sinun ei tarvitse pelätä tai jännittää vastaanotolle saapumista.

Hieronnalla on monia mahdollisuuksia ja käyttötarkoituksia. Joskus on aivan hyväksyttävää saapua hierontaan vain rentoutuakseen päivän rasituksesta. Joskus taas hieronnalla on selkeämpi hoitava tavoite, kuten vaivoihin tai kipuihin vaikuttaessa. Ammattitaitoisten fysioterapeuttiemme kanssa löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Ei ole olemassa vain murjontaa tai silittelyä, vaan hoitomuodon valinta on aina tilanne- ja asiakaskohtaista. Alkuhaastattelu auttaa meitä saamaan selkeän kuvan tilanteestasi ja ohjaa sopivan hoitomuodon valinnassa.

Hieronnassakaan ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa tyyliä, vaan jokainen hoidettava on yksilö ja hierontatekniikat sekä voimakkuudet valitaan sinulle sopivaksi. On esimerkiksi mahdotonta vetää selkeää rajaa sille, ketä voi hieroa voimakkaammin ja ketä hellästi. Naisia ei automaattisesti hierota kevyemmin kuin miehiä, tai nuoria voimakkaammin kuin vanhoja. Voimakkuutteen vaikuttaa kulloinkin sekä vallitseva tilanne vaivojen tai kipujen suhteen että yksilölliset ominaisuudet.

Urheiluhierojiksi kouluttautuneet ovat opinnoissaan saaneet kattavasti tietoa urheiluvammojen hoidosta ja palautumisesta sekä työskennelleet urheilijoiden parissa, mutta koulutukseltaan ovat käyneet kuitenkin muuten saman koulutuksen klassisten hierojien kanssa, valmistuen koulutetuiksi hierojiksi (nimikesuojattu).

Lue useimmin kysytyt kysymykset hieronnasta

Hieronta - Smartum, ePassi, Eazybreak

Meillä voit maksaa hieronnat Smartumin, ePassin ja EazyBreakin palveluilla. Smartumilla on hierontaa varten käytössä hierontaetu/hierontasaldo. ePassilla voit maksaa hieronta- ja fysioterapiakäynnit HyvinvointiPassilla ja EazyBreakilla hierontojen maksaminen onnistuu Hyvinvointiedun avulla.

Hierontalahjakortti

Hierontalahjakortit pystyt ostamaan kätevästi verkkokaupastamme. Voit myös tulla noutamaan lahjakortin suoraan toimipisteistämme. Olemme paikalla pääsääntöisesti klo 10-18, mutta olemme usein auki myös pidempään. Jos tulet varta vasten noutamaan lahjakorttia, kannattaa varmistaa, että olemme paikalla.
 • Toimitus suoraan omaan tai vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen!
 • Kirjoita viesti saatteeksi!
 • Toimita heti tai valitse päivämäärä, milloin vastaanottaja saa lahjakortin!
 • Hierontalahjakortit voit käyttää kaikissa toimipisteissämme Tampereella ja Hämeenkyrössä!
Klikkaa tästä ostaaksesi lahjakortin

Hieronta erityisosaaminen

 • Raskaushieronta
 • Purentalihashieronta
 • Faskiatekniikat
 • Mobilisoivat hierontatekniikat
 • Rentouttava hieronta
 • Urheiluhieronta
 • Hieronta osana fysioterapiaa
Voit tutustua hierojiimme tarkemmin henkilöstö-sivulla.
Varaa aika hierontaan

Hierontapalvelut Tampereella

Hierojamme hieroo tehokkaasti asiakkaan kipeää ja jumista olkapäätä

Raskaushieronta

Raskausaikaan saattaa kuulua paljon epämiellyttäviä tuntemuksia, pahoinvointia, unettomuutta, väsymystä, huimausta, aineenvaihdunnan häiriöitä, sekä erilaisia kehon kiputiloja. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on lempeä ja tehokas hoito, joka rentouttaa ja helpottaa tehokkaasti erilaisia raskausajan tuomia vaivoja.

Lue lisää raskaushieronnasta

Urheiluhieronta

Hieronta ja urheiluhieronta sopii sinulle, kun sinulla on särkyä tai kipua, haluat saada jumiset lihakset avattua, palautua treenaamisesta, rentoutua ja ottaa hetken itsellesi. Suunnittelemme yhdessä hieronnan juuri sinulle sopivaksi.

Varaa aika hierontaan Tampereelle

Vauvahieronta

Synnytys on pienelle vauvalle melkoinen kokemus myös fyysisesti. Tämä saattaa näkyä itkuisuutena, ilmavaivoina, jäykkyytenä tai syömisongelmina. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on turvallinen keino auttaa näissä vauva-ajan yleisimmissä ongelmissa.

Lue lisää vauvahieronnasta

Faskiahieronta

Faskiat eli lihaskalvot toimivat kehossamme voiman kudosten rajaajana, yhdistää lihakset ja kudokset toisiinsa ja liikkumisen kannalta tärkein tehtävä on välittää voimia. Faskiatekniikoilla pyritään edistämään kalvorakenteiden liukumista suhteessa toisiinsa.

Varaa aika hierontaan

Hieronta osana kuntoutusta

Hieronnalla ei juurikaan pystytä vaikuttamaan arjen kuormituksen ja vaivan varsinaiseen syyhyn. Parhaimpiin tuloksiin päästään, kun hierontaan yhdistetään myös terapeuttinen harjoittelu yhdessä fysioterapeutin kanssa.

Lue lisää miten hieronta toimii terapian tukena

Hierontaan Tampereella 24h sisällä

Tule hierontaan silloin, kun sinulla on oireet! Sinun ei tarvitse odottaa viikkojen tai kuukausien päähän. Takaamme hieronta-asiakkaillemme hierontaan pääsyn arkisin 24h sisällä!


Miten takaamme nopean hierontaan pääsyn? 
Olemme luoneet järjestelmän, jonka avulla pystymme ottamaan asiakkaita vastaan joustavasti. Meiltä saa hieronta-aikoja aamu seitsemästä aina ilta yhdeksään saakka. Hierojamme sekä fysioterapeuttimme tekevät töitä rautaisella ammattitaidolla ja haluavat auttaa sinua pääsemään vaivoistasi eroon!

Takuumme on voimassa kaikissa hierontapisteissämme Tampereella ja Hämeenkyrössä!


Varaa aika hierontaan

Asiakkaidemme hierontakokemuksia

Matti 58, toimistotyöläinen
"Hieronta auttoi liiasta istumisesta aiheutuneeseen lonkka- ja alaselkäkipuun ja myös golfswingi on nyt rennompi."

- Alaselkä ja lonkat kipeytyneet toimistotyössä.
- Hieronnan avulla helpotettiin alaselän ja lonkanseudun lihasjännitystä, mikä mahdollisti vapaamman ja kivuttoman liikkeen mm. golfia pelatessa.

Heli 40, aktiiviliikkuja
"On mukava käydä viikon päätteeksi hieronnassa rentoutumassa ja aloittaa viikonloppu kevyesti ja hyvällä mielellä."

- Kiireisessä työssä ja liikkuu aktiivisesti useita kertoja viikossa.
- Työssä jatkuvaa stressiä ja kuormitusta, johon toivoo saavansa apua rentouttavasta hieronnasta, jossa saa laittaa aivot narikkaan.
- Rentouttavaa hierontakäsittelyä niska-hartiaseutuun, käsiin ja päähän, mikä auttaa rauhoittumaan kiireisen viikon jälkeen ja helpottamaan stressiä.

Ville 28, urheilija
"Käyn palauttavassa hieronnassa kisojen jälkeen ja joskus kesken kovan treenijakson, kun kroppa ja lihakset tuntuvat kireiltä ja väsyneiltä."

- Tavoitteellisesti triathlonia harrastava, 5-6 päivänä viikossa treenit.
- Kroppa ja lihaksisto kovalla kuormituksella suurista treenimääristä johtuen. Hakee hieronnasta helpotusta ennen kisoja kovan treeniputken aiheuttamiin lihaskireyksiin ja lisäpotkua palautumiseen.
- Kisojen jälkeen käy palauttavassa hieronnassa helpottamassa kisojen jälkeistä lihaskipua. Saa hierontojen yhteydessä vinkkejä omatoimiseen kehonhuoltoon ja kokonaiskuormituksen määrittämiseen.
Varaa aika hierontaan

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram