03/09/2021

Hieronta Nokia

Hierontaa Nokialla tarjoaa Proxima Finland. Takaamme asiakkaillemme hoitoon pääsyn 24h sisällä. Nokian toimitiloissa tilavat viihtyisät hoitohuoneet sekä harjoittelutilat. Kun etsit hyvää ja tehokasta käsittelyä valitse Proxima Finland! Tarjoamme myös urheiluhierontaa!

Hieronta Hinnasto

30 min 45 €

45 min 50 €

60 min 60 €

75 min 70€

90 min 80€

120min 110€

Hierontaa Nokialla

Meillä kaikki hierontaa tekevät ovat koulutukseltaan myös fysioterapeutteja. Näin pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista ja tutkimustietoon tukeutuvaa hoitoa. Terapeuttimme osaavat ammattitaitonsa ja osaamisensa puolesta opastaa sinua sopivien hoitomuotojen valinnassa ja auttavat sinua pitämään huolta itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi myös jatkossa. 

Hieronta lisää lihasten venyvyyttä, joustavuutta ja auttaa ehkäisemään sekä lieventämään kipuja esimerkiksi treenin tai arjen rasituksen jälkeen. Hieronta toimii erinomaisena tukena muille hoitomuodoille, kuten fysioterapialle tai valmennuksille. Pelkän hieronnan vaikutus on usein lyhytaikainen ja siksi parhaimmat hoitotulokset saavutetaankin yhdistämällä hierontaa terapeuttiseen harjoitteluun ja ohjaukseen. Halutessasi pystyt jatkamaan matkaasi kohti kivutonta arkea yhdessä tutun fysioterapeutin kanssa esimerkiksi fysioterapia- ja valmennuspalveluissamme.

fysioterapia nokia tampere hieronta urheiluhieronta
Fysioterapeutteina osaamme tutkia vaivasi syyn ja antaa sinulle oikean hoidon vaivaasi!

Hieronta ja urheiluhieronta

Hieronta ja urheiluhieronta sopii sinulle, kun sinulla on särkyä tai kipua, haluat saada jumiset lihakset avattua, palautua treenaamisesta, rentoutua ja ottaa hetken itsellesi. Suunnittelemme yhdessä hieronnan juuri sinulle sopivaksi.

Lue lisää hieronnasta ja urheiluhieronnasta

Raskaushieronta

Raskausaikaan saattaa kuulua paljon epämiellyttäviä tuntemuksia, pahoinvointia, unettomuutta, väsymystä, huimausta, aineenvaihdunnan häiriöitä, sekä erilaisia kehon kiputiloja. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on lempeä ja tehokas hoito, joka rentouttaa ja helpottaa tehokkaasti erilaisia raskausajan tuomia vaivoja.

Lue lisää raskaushieronnasta

Vauvahieronta

Synnytys on pienelle vauvalle melkoinen kokemus myös fyysisesti. Tämä saattaa näkyä itkuisuutena, ilmavaivoina, jäykkyytenä tai syömisongelmina. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on turvallinen keino auttaa näissä vauva-ajan yleisimmissä ongelmissa.

Lue lisää vauvahieronnasta

Purentalihashieronta

Purentalihashieronnasta on apua esimerkiksi pään ja niskan seudun vaivoihin. Jos puhut paljon tai käytät ääntäsi paljon arjessa, voivat kasvojen, kaulan ja niskan alueen lihakset ylikuormitta ja voit saada avun purentalihashieronnasta.

Lue lisää purentalihashieronnasta

Faskiatekniikat

Faskiat eli lihaskalvot toimivat kehossamme voiman kudosten rajaajana, yhdistää lihakset ja kudokset toisiinsa ja liikkumisen kannalta tärkein tehtävä on välittää voimia. Faskia tekniikoilla pyritään edistämään kalvorakenteiden liukumista suhteessa toisiinsa.

Lue lisää faskiatekniikoista

Hieronta osana fysioterapiaa ja kuntoutusta

Hieronnalla ei juurikaan pystytä vaikuttamaan arjen kuormituksen ja vaivan varsinaiseen syyhyn. Parhaimpiin tuloksiin päästään, kun hierontaan yhdistetään myös terapeuttinen harjoittelu yhdessä fysioterapeutin kanssa.

Lue lisää, miten hieronta yhdistetään parhaiten tehokkaaseen terapiaan

Hieronta Nokia - Välikatu 21

Meille on helppo tulla kävellen, omalla autolla tai käyttää keskustan julkista liikenneettä. Välikadulta löytyy hyvin parkkipaikkoja, joissa voi pysäköidä 2 tuntia parkkikiekolla. Tässä reittiohjeet perille! Kun haluat päästä hierontaan Nokialla on Proxima Finland hyvä vaihtoehto.

Hierojat Nokialla

Hierojamme Nokialla ovat myös fysioterapeutteja. He ovat erikoistuneet erikoistuneet mm. äitiysfysioterapiaan, omt-fysioterapiaan, urheilijoiden fysioterapiaan, erilaisten kiputilojen hoitoon ja fysioterapiaan. Tutustu Henkilöstöön tästä!

Kun haet "hieronta nokia" olemme oikea valinta hierojaksi! Tervetuloa Nokialla hierontaan!

Palvelut

Kirjoittanut Arttu Peltola

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram