Hieronta Nokia

Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan toiminnan päättymisestä Nokian toimipisteessä. Vastaanottomme toimii normaalisti Tampereen ja Hämeenkyrön toimipisteissä. Tervetuloa hierottavaksi!Hierontaa TampereellaHierontaa Hämeenkyrössä
Hieronnalla on monia mahdollisuuksia ja käyttötarkoituksia. Joskus on aivan hyväksyttävää saapua hierontaan vain rentoutuakseen päivän rasituksesta. Joskus taas hieronnalla on selkeämpi hoitava tavoite, kuten vaivoihin tai kipuihin vaikuttaessa. Ammattitaitoisten fysioterapeuttiemme kanssa löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Ei ole olemassa vain murjontaa tai silittelyä, vaan hoitomuodon valinta on aina tilanne- ja asiakaskohtaista.

Proxima Finland tarjoaa asiantuntevat hierontapalvelut Nokian keskustassa Välikadulla. Tarjoamme uusille hieronta-asiakkaille 15 minuutin fysioterapeuttisen kartoituksen kaupan päälle! Tutkimme, mistä vaivasi johtuvat ja miten pääset kivuista ja säryistä mahdollisimman tehokkaasti eroon.

Hierontaan Nokialla 24h sisällä!

Takaamme hierota-asiakkaillemme hierontaan pääsyn arkisin 24h sisällä! Toteutamme kaikki hieronnat aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Haastattelemme sinut kattavasti ensimmäisellä käyntikerralla ja kirjaamme olennaiset tiedot ylös.
Varaa aika netistäSoita suoraan Nokian toimipisteelle  044 242 3893

Hieronta hinnasto

Hieronta 30 min - 45 €
Hieronta 45 min - 50 €
Hieronta 60 min - 60 €
Hieronta 75 min - 70 €
Hieronta 90 min - 80 €
Hieronta 120 min - 110 €
Varaa aika hierontaan!

Hierontalahjakortit

Hierontalahjakortti on loistava lahjaidea läheiselle, työkaverille tai ystävälle. Hierontalahjakortit pystyt ostamaan kätevästi verkkokaupastamme. Voit myös tulla noutamaan lahjakortin suoraan toimipisteistämme. Olemme paikalla pääsääntöisesti klo 10-18. Jos tulet varta vasten noutamaan lahjakorttia, kannattaa varmistaa, että olemme paikalla.

- Toimitus suoraan omaan tai vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen!
- Kirjoita viesti saatteeksi!
- Toimita heti tai valitse päivämäärä, milloin vastaanottaja saa lahjakortin!
- Hierontalahjakortit voit käyttää kaikissa toimipisteissämme Tampereella, Nokialla ja Hämeenkyrössä!
Osta hierontalahjakortti

Palvelumme

Hieronta ja urheiluhierontaRaskaushierontaPurentalihashierontaHuippukylmähoitoProximaPOWER-lihasvoimamittaus

Urheiluhierontaa ja hierontaa Nokialla

Urheiluhieronta ja hieronta ovat tehokas apu jumiin, särkyyn ja kolotukseen. Hieronta on myös hyvä valinta, kun haluat rentoutua, palautua ja lisätä liikkuvuutta. Sinun ei tarvitse olla urheilija voidaksesi tulla urheiluhierontaan tai hierontaan. Urheiluhieronnasta hyötyvät kaikki ikään, kuntoon tai taustaan katsomatta. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme osaavat varmasti mukauttaa käytettävät otteet ja hieronnan voimakkuuden kullekin asiakkaalle sopivaksi. Sinun ei tarvitse pelätä tai jännittää vastaanotolle saapumista. Alkuhaastattelu auttaa meitä saamaan selkeän kuvan tilanteestasi ja ohjaa sopivan hoitomuodon valinnassa.

Hieronnassakaan ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa tyyliä, vaan jokainen hoidettava on yksilö ja hierontatekniikat sekä voimakkuudet valitaan sinulle sopivaksi. On esimerkiksi mahdotonta vetää selkeää rajaa sille, ketä voi hieroa voimakkaammin ja ketä hellästi. Naisia ei automaattisesti hierota kevyemmin kuin miehiä, tai nuoria voimakkaammin kuin vanhoja. Voimakkuuteen vaikuttaa kulloinkin sekä vallitseva tilanne vaivojen tai kipujen suhteen että yksilölliset ominaisuudet.

Urheiluhierojiksi kouluttautuneet ovat opinnoissaan saaneet kattavasti tietoa urheiluvammojen hoidosta ja palautumisesta sekä työskennelleet urheilijoiden parissa, mutta koulutukseltaan ovat klassisten hierojien kanssa käyneet kuitenkin muuten saman koulutuksen valmistuen koulutetuiksi hierojiksi (nimikesuojattu).

Hieronta - Smartum, ePassi, EazyBreak, Edenred

Hieronnat voit maksaa kaikissa toimipaikoissamme (Tampere, Nokia ja Hämeenkyrö) Smartumin, ePassin ja EazyBreakin palveluilla. Smartumilla on hierontaa varten käytössä hierontaetu/hierontasaldo. ePassilla voit maksaa hieronta- ja fysioterapiakäynnit HyvinvointiPassilla ja EazyBreakilla hierontojen maksaminen onnistuu Hyvinvointiedun avulla.

Asiakkaidemme hierontakokemuksia

Matti 58, toimistotyö
"Hieronta auttoi liiasta istumisesta aiheutuneeseen lonkka- ja alaselkäkipuun ja myös golfswingi on nyt rennompi."

- Alaselkä ja lonkat kipeytyneet toimistotyössä.
- Hieronnan avulla helpotettiin alaselän ja lonkan seudun lihasjännitystä, mikä mahdollisti vapaamman ja kivuttoman liikkeen mm. golfia pelatessa.

Heli 40, aktiiviliikkuja
"On mukava käydä viikon päätteeksi hieronnassa rentoutumassa ja aloittaa viikonloppu kevyesti ja hyvällä mielellä."

- Kiireisessä työssä ja liikkuu aktiivisesti useita kertoja viikossa.
- Työssä jatkuvaa stressiä ja kuormitusta, johon toivoo saavansa apua rentouttavasta hieronnasta, jossa saa laittaa aivot narikkaan.
- Rentouttavaa hierontakäsittelyä niska-hartiaseutuun, käsiin ja päähän, mikä auttaa rauhoittumaan kiireisen viikon jälkeen ja helpottamaan stressiä.

Ville 28, urheilija
"Käyn palauttavassa hieronnassa kisojen jälkeen ja joskus kesken kovan treenijakson, kun kroppa ja lihakset tuntuvat kireiltä ja väsyneiltä."

- Tavoitteellisesti triathlonia harrastava, 5-6 päivänä viikossa treenit.
- Kroppa ja lihaksisto kovalla kuormituksella suurista treenimääristä johtuen. Hakee hieronnasta helpotusta ennen kisoja kovan treeniputken aiheuttamiin lihaskireyksiin ja lisäpotkua palautumiseen.
- Kisojen jälkeen käy palauttavassa hieronnassa helpottamassa kisojen jälkeistä lihaskipua. Saa hierontojen yhteydessä vinkkejä omatoimiseen kehonhuoltoon ja kokonaiskuormituksen määrittämiseen.

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram