03/09/2021

Fysioterapia Nokia

Fysioterapiaa Nokialla tarjoaa Proxima Finland. Takaamme asiakkaillemme hoitoon pääsyn 24h sisällä. Tarjoamme asiakkaillemme Minä-oppaan ilmaiseksi (arvo 19€). Nokialla on isot ja viihtyisät hoitohuoneet sekä harjoittelutilat.

Fysioterapia Hinnasto

30 min 50 €

45 min 60 €

60 min 70 €

*Fysioterapian hinta voi vaihdella fysioterapeutin erityisosaamisesta riippuen.

Fysioterapia Nokialla

Fysioterapiassa saat avun vaivoihin ja kipuun. Jos arjessa ei onnistu kyykkyyn meneminen kipeän polven takia, kynän nostaminen lattialta kipeän selän takia tai pyykkien narulle laittaminen kipeän olkapään takia, kannattaa silloin varata aika fysioterapiaan. Oli kyse juuri tulleesta tai pidempään olleesta vaivasta, tuemme sinua kuntoutumisessa ja kivun hoidossa.
Fysioterapia on parhaimmillaan muutakin kuin fyysistä kuntouttamista: se on henkinen prosessi, kokemus uuden oppimisesta, keskustelua ja yhteistyötä. Hyvin suunniteltu prosessi takaa sinulle parhaan palvelun.

fysioterapia nokia
Fysioterapia on parhaimmillaan muutakin kuin fyysistä kuntouttamista: se on henkinen prosessi, kokemus uuden oppimisesta, keskustelua ja yhteistyötä.

Fysioterapiaprosessin alussa selvitämme nykytilanteesi. Käymme läpi millaiselle kuormitukselle kehosi ja mielesi joutuvat ja miten pystyt nyt liikkumaan:

  • Tutkimme ja testaamme, miten kehosi toimii nyt.
  • Autamme sinua luomaan tavoitteesi. Tavoitteet auttavat hahmottamaan, mitä prosessi etenee ja mitä se sinulta vaatii.
  • Suunnittelemme sinulle yksilölliset harjoitteet ja sovitamme ne sujuvasti osaksi arkeasi.
  • Opetamme sinua analysoimaan ja tuntemaan kipua ja kiputuntemuksesi. Autamme myös sinua ymmärtämään, mistä kipu johtuu ja mitkä tekijät arjessasi vaikuttavat siihen.
  • Matkan aikana seuraamme kehitystäsi ja haastamme sinua ylittämään itsesi turvallisesti. Saat paljon työkaluja vaivan hallintaan ja tarjoamme MINÄ-oppaan ilmaiseksi fysioterapia-asiakkaillemme.
  • Toimiva vuorovaikutus madaltaa kynnystä kysyä ja viestiä epävarmuudesta, huolesta ja kärsimättömyydestä. Fysioterapeuttisi on soiton tai viestin päässä, kun jokin askarruttaa sinua kuntoutuksessa. 
  • Emme hoida vain kipuasi, vaan autamme sinua huolehtimaan kokonaisvaltaisesti omasta hyvinvoinnistasi. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija. Me toimimme mentoreina ja oppaina matkallasi kohti parempaa kuntoa, terveyttä ja kivutonta arkea.

Fysioterapia Nokia - Välikatu 21

Meille on helppo tulla kävellen, omalla autolla tai käyttää keskustan julkista liikenneettä. Välikadulta löytyy hyvin parkkipaikkoja, joissa voi pysäköidä 2 tuntia parkkikiekolla. Tässä reittiohjeet perille! Kun haluat päästä fysioterapiaan Nokialla on Proxima Finland hyvä vaihtoehto.

Fysioterapeutit Nokia

Fysioterapeuttimme Nokialla ovat erikoistuneet mm. äitiysfysioterapiaan, urheilijoiden fysioterapiaan, erilaisten kiputilojen hoitoon ja fysioterapiaan. Tutustu Henkilöstöön tästä!

Tervetuloa Nokialle fysioterapiaan!

Palvelut

Kirjoittanut Arttu Peltola

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2022
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram