Fysioterapia Nokia

Toimintamme Nokian toimipisteessä on valitettavasti päättynyt. Fysioterapeuttimme palvelevat edelleen Tampereen ja Hämeenkyrön toimipisteissä. Fysioterapiaa TampereellaFysioterapiaa Hämeenkyrössä
Fysioterapiaa Nokialla tarjoaa Proxima Finland. Nokian toimipisteessä meillä on isot ja viihtyisät hoitohuoneet sekä harjoittelutilat. Takaamme asiakkaillemme hoitoon pääsyn aina 24h sisällä. Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi Minä-oppaan ilmaiseksi (arvo 19€).

Fysioterapiaan voit tulla ilman fysioterapialähetttä, fysioterapialähetteen tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksen kanssa. Lääkärin lähetteen voit saada omalta lääkäriltäsi terveyskeskuksesta tai työterveydestä. Lääkärin fysioterapialähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Fysioterapeuttimme vähentävät Kela-korvauksen suoraan maksusta ja hakevat sen puolestasi. Voit maksaa fysioterapiaa Nokian toimipisteessä ePassilla, kun sinulla on käytössäsi ePassin Hyvinvointietu. Smartum, Edenred tai EazyBreak eivät tarjoa maksuvaihtoehtoa fysioterapiaan.

Fysioterapia Hinnasto

30 min 50 €
45 min 60 €
60 min 70 €
*Fysioterapian hinta saattaa vaihdella fysioterapeutin erityisosaamisesta riippuen.
Varaa aika fysioterapiaan

Fysioterapiaa Nokialla

Fysioterapiassa Nokialla saat avun vaivoihin ja kipuun. Jos esimerkiksi arjessa kyykkyyn meneminen ei onnistu kipeän polven takia, kynän nostaminen lattialta kipeän selän takia tai pyykkien narulle laittaminen kipeän olkapään takia, kannattaa silloin varata aika fysioterapiaan. Tuemme sinua kuntoutumisessa ja kivun hoidossa olipa kyseessä juuri tullut tai pidempään vaivannut vaiva.

Fysioterapia on parhaimmillaan muutakin kuin fyysistä kuntouttamista: se on henkinen prosessi, kokemus uuden oppimisesta, keskustelua ja yhteistyötä. Hyvin suunniteltu prosessi takaa sinulle parhaan palvelun. Fysioterapiaprosessin alussa selvitämme nykytilanteesi. Käymme läpi millaiselle kuormitukselle kehosi ja mielesi joutuvat ja miten pystyt nyt liikkumaan.

Miten fysioterapiaprosessi etenee?

- Tutkimme ja testaamme, miten kehosi toimii nyt.
- Autamme sinua luomaan tavoitteesi. Tavoitteet auttavat hahmottamaan, miten prosessi etenee ja mitä se sinulta vaatii.
- Suunnittelemme sinulle yksilölliset harjoitteet ja sovitamme ne sujuvasti osaksi arkeasi.
- Opetamme sinua analysoimaan ja tuntemaan kipua ja kiputuntemuksesi. Autamme myös sinua ymmärtämään, mistä kipu johtuu ja mitkä tekijät arjessasi vaikuttavat siihen.
- Matkan aikana seuraamme kehitystäsi ja haastamme sinua ylittämään itsesi turvallisesti. Saat paljon työkaluja vaivan hallintaan ja tarjoamme MINÄ-oppaan ilmaiseksi fysioterapia-asiakkaillemme.
- Toimiva vuorovaikutus madaltaa kynnystä kysyä ja viestiä epävarmuudesta, huolesta ja kärsimättömyydestä. Fysioterapeuttisi on soiton tai viestin päässä, kun jokin askarruttaa sinua kuntoutuksessa.
- Emme hoida vain kipuasi, vaan autamme sinua huolehtimaan kokonaisvaltaisesti omasta hyvinvoinnistasi. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija. Me toimimme mentoreina ja oppaina matkallasi kohti parempaa kuntoa, terveyttä ja kivutonta arkea.
Varaa aika fysioterapiaan

Fysioterapeutti Nokialla - Välikatu 21

Meille on helppo tulla kävellen, omalla autolla tai käyttää Nokian keskustan julkista liikennettä. Välikadulta löytyy hyvin parkkipaikkoja, joissa voit pysäköidä 2 tuntia parkkikiekolla.

Kun haluat päästä fysioterapiaan Nokialla on Proxima Finland hyvä vaihtoehto. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet mm. äitiysfysioterapiaan, urheilijoiden fysioterapiaan, erilaisten kiputilojen hoitoon ja fysioterapiaan. Tutustu Henkilöstöön tästä!

Tervetuloa Nokialle fysioterapiaan!
Tässä reittiohjeet perilleTarjoamme myös hierontaa Nokialla

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram