Hierontalahjakortti Tampere

Hierontalahjakortit Tampereella myy Proxima Finland. Lahjakortin voit tilata helposti  lahjakorttiverkkokaupastamme! Rentouttava hieronta, tunnin murjonta, perinteinen tai urheiluhieronta - suunnittelemme hoidot aina yksilöllisesti ja asiakkaan toiveiden mukaan!


Lahjakortit voit käyttää kaikissa Proxima Finlandin toimipisteissä Tampereella ja Hämeenkyrössä. Lahjakortin voit lähettää omaan tai lahjansaajan sähköpostiin. Hierontalahjakortit ovat voimassa 12kk.
Tilaa hierontalahjakortit tästä!

Hierontalahjakortti helposti netistä!

Voit tilata hierontalahjakortin suoraan omaan sähköpostiisi tai lahjan saajan sähköpostiin ja ajastaa sen juuri oikealle päivälle. Esimerkiksi osta nyt ja ajasta jouluksi, syntypäiväksi, äitienpäiväksi ja isänpäiväksi!

Sopiva lahja ystävälle, naiselle ja miehelle!

Olemme räätälöineet hierontalahjakortit eri tarpeisiin: urheiluhieronta, perinteinen hieronta, rentouttava hieronta ja tunnin murjonta!

Hierontalahjakortit Tampereelle!

Voit käyttää hierontalahjakortimme Tampereella ja Hämeenkyrössä. Lahjakortit on helppo tilata vaikka toiselta puolelta Suomea Pirkanmaalla asuvalle rakkaalle!

Hanki hierontalahjakortti helposti netistä!

Urheiluhieronta ja hieronta hierontalahjakortti - hieronta - tampere - faskiahieronta-triggerhieronta-hyvä olo-hyvä hieroja

Toimitus suoraan omaan tai vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen!

  • Toimita heti tai valitse päivämäärä ja kellonaika, milloin vastaanottaja saa lahjakortin!
  • Voit myös tulostaa hierontalahjakortin.
  • Kirjoita viesti saatteeksi!
  • Lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä.
  • Lahjakortin voit käyttää  kaikissa toimipisteissämme Tampereella tai Hämeenkyrössä.
Tilaa hierontalahjakortit tästä!

Erikoishieronnat Tampere

Lahjakortti rentouttavaan hierontaan!

Meneekö omat sormet ihan harpoille puolison hartioiden hieromisesta? Saatko napakkaa palautetta voimakkuudesta ja kovista otteista? Onko hierontasi puolisolle enemmän kärsimystä kuin nautintoa? Anna ammattilaisten hoitaa homma!

Tilaa hierontalahjakortit tästä!

Lahjakortti Tunnin murjontaan!

Meneekö omat sormet ihan harpoille puolison hartioiden hieromisesta? Eikö voima riitä ja puoliso ei edes huomaa sinun aloittaneen? Päättyykö yhteinen rentouttava hetki napakkaan palautteeseen? Anna ammattilaisen hoitaa homma!

Tilaa hierontalahjakortit tästä!

Hierontalahjakortti Tampere - UKK

Voiko lahjakortin ostaa paikanpäältä?

Voi ostaa! Olemme kiinteästi auki 10-18, mutta usein olemme auki aamulla jo aikaisemmin ja illalla pidempään. Voit kävellä ovesta sisään! Huomioithan, että meillä saattaa olla asiakkaita hieronnassa tai fysioterapiassa, voit joutua hetken odottamaan. Voit myös soittaa 0447266033 sopia hierontalahjakortin ostamisesta, niin teemme sinulle lahjakortin valmiiksi.

Voiko hierontalahjakortin ostaa liikuntaedulla?

Korona aikana maksupalvelun tarjoajat ovat sallineet etujen muuttamisen henkilökohtaisiksi lahjakorteiksi, jotka on voinut käyttää myöhemmin. Suoraan liikuntaedulla ei lahjakorttia voi maksaa, vaan palveluntarjoajalla pitää olla hierontaan tarkoitettu hieronta- tai hyvinvointietu. Katso tarkemmat ohjeet palveluntarjoajan sivuilta:

Smartum, EdenRed, Epassi, EazyBreak

Kauan hierontalahjakortit ovat voimassa?

Hierontalahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta. Hierontalahjakortit voit käyttää kaikissa toimipisteissämme Tampereella ja Hämeenkyrössä!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2023
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram