Personal Trainer Nokia

Personal

Trainer

Nokia

Tarjoamme Personal Trainer palvelut Nokialla! Proxima Finlandin personal trainerit ovat myös fysioterapeutteja, joten harjoittelun aloittaminen on turvallista ja tehokasta! Personal trainer palvelumme soveltuvat huippu-urheilijoista tavallisiin kuntoilijoihin tai haluat tehdä elämäremontin.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme ilmaisen kartoitustapaamisen.
Täytä yhteydenottolomake tästä!

Turvallisuus

Personal Trainer tekee sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Jokaisella tapaamiskerralla saat ohjausta oikeisiin suoritustekniikoihin ja tukea harjoitteluun sekä treenaamiseen. Jos sinulla on esimerkiksi polvissa kulumaa, selkäkipuja tai olkapäät kipeytyvät, on osaava fysioterapeutti personal trainerina oikea valinta.
Tutustu Personal Trainereihin

Tavoitteet

On tavoitteenasi pudottaa painoa, kuntouttaa selkää, fitness tai tehdä elämäntaparemontti, annamme sinulle keinot tehdä asiat oikein. Tärkeää on, että sinä opit itse ja saat arkeesi keinoja, joilla viedä terveyttäsi ja hyvinvointiasi eteenpäin. Olemme terveydenhuollon ammattilaisia! Käytössämme on MINÄ-opas, jonka avulla luomme valmennukselle pohjan.
Lue lisää MINÄ-oppaasta

Yksilöllisyys

Meille voit tulla juuri sellaisena kuin sinä olet.  Tärkeintä on se, että rohkenet ottaa sen askeleen eteenpäin, otat meihin yhteyttä. Me autamme sinua siitä eteenpäin! Me olemme tottuneet kohtaamaan haasteita ja pystymme tukemaan sinua silloin, kun eniten sitä tarvitset!
Täytä yhteydenottolomake tästä!

Personal Trainerit Nokialla

Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Aloita ottamalla yhteyttä

Helppo ja vaivaton personal trainingin aloitus. Kun olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan ilmainen kartoitus tapaaminen. Voit tulla paikan päälle tai pidetään tapaaminen etänä. Tapaamisessa kartoitetaan millaisia tavoitteita sinulla on ja millainen paketti sopii sinulle parhaiten.
Täytä yhteydenottolomake tästä!
personal trainer Nokia Tampere PT Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia

Turvallinen aloitus

Monesti liikuntaharrastuksen aloitus hyytyy kipuihin tai jumeihin. Mitä jos aloitus onnistuisi niin, että alussa kartoitetaan tärkeimmät kehityskohteet, jotta liikkumisesta tulee mukavaa ja kehittävää? Personal trainerimme ovat myös fysioterapeutteja ja heillä on osaaminen sekä kokemus auttaa sinua kivuttomaan liikkumiseen.
Tutustu Personal Trainerhin
urheilufysioterapia Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Sinulle oikea valmennus

Kuntosaliharjoittelun lisäksi personal trainer voi suunnitella harjoittelun tukemaan myös muita lajeja, kuten juoksua, hiihtoa tai salibandya. Meillä on kattava valikoima erilaisia valmennuspalveluita hyvinvointiin, kuntosaliharjoitteluun ja kestävyysharjoitteluun. Meillä on valmennuksessa vasta-alkajista huippu-urheilijoihin.
Tutustu Personal Trainerhin

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram