JUTTA HELENIUS

Olen stressinhallintavalmentaja (Mind Coach Certified Trainer) Jutta Helenius. Autan niin yksittäisiä ihmisiä kuin ryhmiäkin tunnistamaan stressin moninaiset merkit mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, helpottamaan arjen puristusta ja saamaan stressin hallintaan. Työkaluina stressinhallintavalmennuksessa ovat tutkittu tieto ja konkreettiset harjoitukset, jotka suunnitellaan jokaiselle ihmiselle tai ryhmälle räätälöidysti. Valmennuksessa muun muassa kiinnitetään erityistä huomiota yksilöllisiin kuormitustekijöihin, tehdään erilaisia kehoa ja mieltä rauhoittavia hengitysharjoituksia, rakennetaan aktiivisen palautumisen protokollaa ja laaditaan stressinhallintasuunnitelma.

 Stressinhallintavalmennus on luonteeltaan auttamistyötä, mutta se ei ole terapiaa. Stressinhallintavalmennukseen voi sen sijaan hyvin osallistua terapian kanssa samanaikaisesti, ja tätä mm. useat psykologit suosittelevatkin.
Olen taustaltani äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, ja päätyökseni opetan akateemista kirjoittamista Tampereen yliopiston Kielikeskuksessa. Aiemmin työurallani olen työskennellyt tuntiopettajana myös Poliisiammattikorkeakoulussa, joten olen siinä mielessä ”poliisin vanha tuttu”.
Valmentajana olen aina asiakasta varten, syvennyn hänen tilanteeseensa ja pyrin löytämään hänen kanssaan juuri hänelle sopivimmat keinot hallita stressiä. Valmennustapaamiset toteutuvat turvallisessa, rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Vapaa-ajallani luen, liikun monipuolisesti ja katson mielelläni luonto- sekä historiadokumentteja. Viiden päiväkoti- ja kouluikäisen lapsen tätinä olen mukana myös lasten ja nuorten meiningissä.
Testaa stressitasosi tästä!
@proximafinland
stressinhallintavalmentaja

Jutta Helenius

Stressinhallintavalmentaja
Lehtori, Kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunta
TOIMIPAIKKA:
Tampella ja etänä koko Suomeen. 
VARAA AIKA!Hinnasto
Oletko käynyt Jutalla?
Anna palautetta!

KOULUTUKSET

- Stressinhallintavalmentaja, 2022 (Mind Coach Certified Trainer)

ERITYISOSAAMINEN

- Työn ja perhe-elämän haasteiden yhteensovittaminen.
- Opiskelijan ja koululaisen ohjaaminen.
- Tietotyön paineiden käsittely 
- Jatkuva uusien asioiden opettelu

Stressinhallintavalmennus:

3 tapaamista + alkukartoitus 297€ (99€/tapaaminen)

5 tapaamista + alkukartoitus 480€ (96€/tapaaminen)

10 tapaamista + alkukartoitus 940€ (94€/tapaaminen)

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram