JESSE ASIKAINEN

Hei, olen Jesse Asikainen, toinen Proxima Finlandin yrittäjistä ja perustajista. Olen helposti lähestyttävä ja iloinen persoona, jolla on sekä fysioterapeutin että koulutetun hierojan tutkinnot. Siksi kokemusta tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen sekä erilaisten kipujen hoidosta on kertynyt nuoresta iästä huolimatta yli vuosikymmenen ajalta.

Minun vastaanotollani ei hoideta vain kipeytynyttä polvea tai selkää, vaan kohtaan asiakkaani ihmisinä (ja ennen kaikkea yksilöinä) kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jaksaminen huomioiden. Otan huomioon aina, niin henkisen kuin fyysisenkin kuormituksen aiheuttamat haasteet ja autan sinua ymmärtämään kipuun vaikuttavia tekijöitä paremmin. 

Kipufysioterapian koulutuskokonaisuus on laajentanut asiantuntemustani kivun monimuotoisuuden ja kroonistuneiden kipuoireiden suhteen. Lisäksi kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen kivunhoitoon ja psykologiaan sai minut hakemaan Psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutukseen, joka jatkuu loppuvuoteen 2023. 
Fysioterapiassa luotan vahvasti tutkittuun tietoon kullekin sopivia harjoitteita etsiessäni. Yhtä kaikille sopivaa hoitoa ei voida määritellä, vaan harjoitteiden sopivuus tulee kartoittaa jokaiselle yksilöllisesti. Se ei aina ole helppoa tai onnistu kerrasta, ja se mikä on toiselle sopiva, voi olla toiselle aivan liikaa. Mutta lupaan, että yhdessä löydämme keinot sinunkin vaivojesi tai kipujesi parantamiseksi iästäsi tai taustastasi riippumatta!
Vahvuuksiani fysioterapiassa on voimaharjoittelun yhdistäminen kuntoutukseen ja kipujen ennaltaehkäisyyn. Omaan kattavan kokemuksen senioreiden / ikääntyneiden fysioterapiasta, nivelrikon hoidosta ja tekonivelleikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta, joten jos etsit ikääntyneen kehon asiantuntijaa, ota minuun rohkeasti yhteyttä. 

Opetan sinua ymmärtämään ja kuuntelemaan kehoasi paremmin, arvioimaan kivun syntymekanismeja ja tuon läsnäolollani turvallisuuden tunnetta harjoitteluun. Oli vaivasi tai ikäsi mitä tahansa, autan sinua pääsemään eroon elämää ja liikkumista rajoittavista vaivoistasi. Ota siis avuksesi ammattilainen, joka ohjaa ja opastaa sinua kohti kivutonta arkea turvallisesti!

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Itsenäiseksi liikkujaksi

“Oon alusta asti kokenut, että oot ymmärtänyt mun tilannetta ja luonut treeniohjelmaa sen mukaan. Mulla on ollu koko matkan semmonen olo, että voin luottaa siihen, että treenistä on mulle enemmän hyötyä kuin haittaa. Oon tykännyt annetuista liikkeistä ne on ollut monipuolisia, kokonaisvaltaisia ja niihin on ollut perusteltu syy tehdä juuri niitä. Erityisesti oon tykänny niistä liikkeistä jotka on itelle ihan uusia. Oon myös tykännyt siitä, että voin myös avoimesti kertoa esim. jos en tykkää jostain liikkeestä ja oot kärsivällisesti aina puskenut kuitenkin tekemään tai vaihtanut liikettä. Vaikka välillä oon käynyt aika syvissä vesissä treenauksen(kin) kanssa niin sun kannustus ja positiivisuus on tarttunut myös muhun ja luonut uskoa, että kyllä tästä vielä mennään eteenpäin. Motivaatiota on nostanut mulla myös se, että oot seurannut ja kommentoinut mun treenejä appin kautta. Meidän yksi tavote oli saada mun pelko pois liikunnasta ja siihen päästiin kyllä keväällä. Nyt syksyllä se pelko vähän hiipi takaisin, mutta uskon, että sen kerran on saavuttanut niin uudelleen saavuttaminen on helpompaa. Selkeesti sulla on ollut agenda siihen, että musta tulisi itsenäinen liikkuja ja altiajuntaisesti edelleen kapinoin sitä vastaan..=D, mutta toki esim. nyt et ole patistanut mua tai merkannut esim. treenipäiviä niin mulla on semmonen ajatus, että on treenattava tietty määrä viikossa että pysyy kunnossa. Tätä ajatusta ei kyllä todellakaan ollut, kun alotettiin. Iso kiitos! Oot kyllä ollut tärkeä tekijä tässä mun prosessissa kohti kivuttomampaa ja liikkuvampaa elämää kohti.”
- Anna 34v.

Vaikean murtuman kuntoutus

"Heinäkuussa 2019 pötköttelin tamperelaisen tapaturmaklinikan laverilla ja odottelin tuoreen kipsin kovettumista jalassani. Sillä hetkellä päässäni oli oikeastaan vain yksi selkeä ajatus: pitää äkkiä sopia jalan kuntoutuksesta Proxima Finlandin fysioterapeutin Jesse Asikaisen kanssa. Murtuma oli elämäni ensimmäinen, ja olin huolissani jalasta.

Voin suhteellisen harvoin kehua tehneeni viisaita ratkaisuja, mutta jalan kuntoutus itselleni tutussa Proximassa ja Jessen ohjauksessa oli ehdottomasti sellainen. Jo kuntoutukseen meno kertoi paljon Proximan ja Jessen otteesta: asiakkaista välittämisestä, ammattitaidosta, ripeydestä. Myötätuntoisen moin jälkeen Jesse sanoi ovella, että tulepas peremmälle, niin säädetään nuo sinun kyynärsauvasi paremmin. Ne oli säädetty väärin, ja hartiat olivat korvissa. Mitähän niska-hartiaseudulleni olisi tapahtunut, jos olisin koikkelehtinut koko viisiviikkoisen kipsausajan väärin säädetyillä kyynärsauvoilla?

Murtuman kanssa riitti käänteitä. Vasta kotiuduttuani selvisi, että jalassa olikin pahamaineinen ns. Jonesin murtuma, joka on vaikeasti kuntoutettava ja jolla on suuri uusiutumisriski. Kolmen viikon kipsausajan jälkeen jalkaan tuli varotoimista huolimatta syvä laskimotukos eli veritulppa. Juuri aloitettu painovaraus piti keskeyttää, ja jalkaa piti ryhtyä uudelleen kannattelemaan ilmassa. Lisäksi puolikipsi piti poistaa, ja jalka piti kipsata uudelleen. Särkykin oli sivistyneesti ilmaistuna melkoinen. Pysyin näissä käänteissä kuitenkin tsemppimielellä: Jesse nimittäin neuvoi jo ensimmäisellä kuntoutuskerralla ottamaan murtuman kokemuksena ja keskittymään siihen, mitä kaikkea voi tehdä. Lisäksi saatoin huojentuneena luottaa siihen, että fysioterapeuttina Jesse taitaa kuntoutuksen. Minun tarvitsi vain tehdä.

Jalan murtuman kuntoutus oli uskomattoman monipuolista, mielenkiintoista ja tehokasta. Jokaiselta kuntoutuskerralta palasin kotiin monien vinkkien, liikemallien, kannustuksen ja onnistumisten kokemusten kanssa. Oli hienoa tuntea ja nähdä konkreettisesti, miten omaan kuntoutumiseen pystyi vaikuttamaan. Opin myös todella paljon. Ja lopputulos? Niitä on monta. Jalka kuntoutui niin, että pääsin palaamaan salibandykentälle yli kuukautta aiemmin kuin arvioin. Pystyin käymään töissä koko ajan. Jalka on nyt vahvempi kuin ennen murtumaa. Koko kehoni on vahvempi kuin ennen murtumaa. Jalka saatiin siis kerralla kuntoutetuksi, ja vamma ei ole uusiutunut. Päädyin inspiroivan kuntoutuksen ansiosta myös Jessen henkilökohtaiseen fysiikkavalmennukseen."
- Jutta 49v.

Kipukroonikon kokemus

“Tuki- ja liikuntaelinvaivoista jo 40 vuotta kärsineenä kipukroonikkona olen vuosia käyttänyt Proxima Finland Tampellan hierontapalvelua. Proxima Finland tarjoama hoitopalvelu on kiistattomasti asiantuntevaa, laadukasta sekä laajaa.
Palvelut tarjotaan viihtyisissä fasiliteeteissa hoitojen tapahtuessa asiakasta kunnioittaen, hänen tarpeensa yksilöllisesti huomioiden unohtamatta lämmintä hymyä, joka tuntuu asiakkaan takataskussa saakka. Jesse Asikainen on suositukseni!”
- Heikki 59 v. eläkeläinen

@asijesbe
Kivun kanssa ja ilman -podcast
jesse asikainen fysioterapia hieronta tampere nokia hämeenkyrö

Jesse Asikainen

Fysioterapeutti (AMK), 2015
Kipufysioterapeutti
Psykofyysinen fysioterapia (2023)
Koulutettu hieroja (Tampereen Urheiluhierojakoulu)
TOIMIPAIKKA: Tampella ja Hämeenkyrö 
HinnastoOletko käynyt Jessellä? Anna palautetta!
VARAA AIKA!

KOULUTUKSET

- Fysioterapeutti (AMK), 2015
- Koulutettu hieroja (Tampereen Urheiluhierojakoulu), 2010


-Psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutus (5-11 / 2023)
- Kipufysioterapian koulutuskokonaisuus (2021-22)

- Voimaharjoittelu osana fysioterapiaa (2020)
- Haasteena vaikea kipu (2020)
- Olkapää ja selkä (UKK) , 2019 

ERITYISOSAAMINEN

- Kipufysioterapia, pitkittyneen kivun hoito ja kroonistuneet kipuoireet
- Niska-hartiaseudun ja olkapääkipujen hoito ja ennaltaehkäisy
- Selkäkivun hoito ja kuntoutus
- Ikääntyneiden ja eläköityvien fysioterapia
- Alaraajojen fysioterapia
- Voimaharjoittelu ja lajikohtainen oheisharjoittelu (pallo- ja suunnanmuutoslajit)

Jessen hinnasto:

Fysioterapia ja etäfysioterapia

30min alk. 60€

45min alk. 70€

60min alk. 80€

Minä-opas -vihko 19€ (fysioterapia-asiakkaalle ilmainen)

 

Kipufysioterapia

60min alk. 80€

 

Seniorifysioterapia

30min alk. 60€

45min alk. 70€

60min alk. 80€

 

Huippukylmähoito XºCryo

Ensikäynti 45min alk. 60€

1 hoitokäynti 39€

Sarjakortit:

3 kylmähoitoa 99€

5 kylmähoitoa 159€

10 kylmähoitoa 269€

 

Lymfahoito (fysioterapeutin tekemä)

45min alk. 70€

60min alk. 80€

 

Long COVID -kuntoutus 

30min alk. 60€

45min alk. 70€

60min alk. 80€

90min alk. 120€

 

Testaus- ja kartoitushinnasto:

Laktaattimittaus / kynnystasotesti 99€

Lihastasapainokartoitus alk. 99€

Nivelten katsastuskäynti alk. 75€

Juoksutekniikka-analyysit (verkkokauppa) alk. 39-129€

Juoksutekniikka-analyysi (vastaanotolla) alk. 89€

Nostotekniikka-analyysit (verkkokauppa) alk. 39-109€

Nostotekniikka-analyysi (vastaanotolla) alk. 89€Hierontahinnasto:

Hieronta ja urheiluhieronta

30min alk. 45€

45min alk. 55€

60min alk. 65€

75min alk. 75€

90min alk. 85€

120min alk. 120€

 

Purentalihashieronta 

45min alk. 55€

60min alk. 65€

 

Raskauden aikainen hieronta:

30min alk. 45€

45min alk. 55€

60min alk. 65€

75min alk. 75€

 

Valmennushinnasto:

Fysiikka- ja hyvinvointivalmennus:

Peruspaketti 1: alk.109€

Peruspaketti 2: alk. 159€

 

Valmennustapaamiset:

1 tapaaminen /kk alk. 95€

2 tapaamista /kk alk. 185€

4 tapaamista /kk alk. 320€

 

Personal training ja seniorivalmennus:

1 tapaaminen alk. 95€

5 tapaamista alk. 450 (90€/kerta)

10 tapaamista alk. 850€  (85€/kerta)

20 tapaamista alk. 1600€ (80€/kerta)

Yrityspalveluhinnasto

Kysy tarjous teidän yritykselle sopivasta paketista!

 

Kartoitukset alk. 250€

Valmennuspaketit alk. 99€/kkFysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram