JAMI TAPANINEN

Moikka! Olen fysioterapeutti Jami Tapaninen. Aikaisemmalta koulutukseltani olen myös urheiluhieroja. Minua kuvataan usein iloiseksi ja helposti lähestyttäväksi persoonaksi, joka on tilanteessa aidosti läsnä.
Olen liikkunut sekä urheillut monipuolisesti koko elämäni. Harrastuksistani eniten aikaa vietän frisbeegolfin, salibandyn ja kuntosaliharjoittelun parissa. Omien aktiivisten urheiluaikojeni vammojen kautta olen löytänyt kiinnostuksen ja palon fysioterapiaan. Erityisesti kiinnostukseni koskee tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Haluan nyt omalla työlläni vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja auttaa heitä parhaani mukaan. Omassa fysioterapiassani painotan etenkin aktiivisen harjoittelun merkitystä ja sen nousujohteisuutta. Lisäksi käytän terapiassani harjoittelun tukena manuaalisia taitoja, kuten hierontaa ja mobilisointia.
Teen työtä haaveammatissani perustaen oman näkemykseni nykytieteeseen. Kehitän omaa ammattitaitoani jatkuvasti, jotta pystyn antamaan itsestäni parhaimman avun nyt ja tulevaisuudessa.
Fysioterapiassa vahvuuksiani ovat alaraajafysioterapia sekä eri palloilulajien, kuten salibandyn ja jalkapallon fysiikkavalmennus sekä vammojen kuntouttaminen. Olen tehnyt oman opinnäytetyöni jalkaterän vaivoista. 

Minun vastaanotolle pääse Nokian ja Hämeenkyrön toimipisteillä sekä kätevästi myös etävastaanoton keinoin ympäri Suomen. 
ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA
"Olin kärsinyt pitkään selkäongelmista. Lopullinen niitti ja herätys oli joutuminen viikoksi sairaalalepoon selkäkipujen vuoksi. Kivut rajoittivat arkista elämääni, sillä pelkäsin koko ajan koska selkäni sanoo taas sopimuksensa irti. Heti ensimmäisestä Proximan kuntoutuskerrasta lähtien itseluottamukseni ja kuntoni alkoivat kasvaa. Tapanisen Jami oli aidosti kiinnostunut selkäni kokonaisvaltaisesta kuntouttamisesta, mihin liittyi monipuolisten harjoitteiden lisäksi myös henkisen kasvun edistäminen. En olisi uskonut kolme kuukautta sitten kyykkääväni isojen painojen kanssa, kun ennen kumartaminen ja kinkkupaketinkin laittaminen jääkaappiin saattoivat aiheuttaa selän nitkahtamisen. Suosittelen lämpimästi Proximan kuntoutusta kaikille selkävaivoista kärsiville!"

– Marko 43 v
@fysiotapaninen
jami tapaninen fysioterapeutti valmennus hieronta nokia hämeenkyrö

Jami Tapaninen

Fysioterapeutti
Urheiluhieroja
TOIMIPAIKKA: Nokia ja Hämeenkyrö
Oletko käynyt Jamilla? Anna palautetta!
VARAA AIKA!

KOULUTUKSET

- Fysioterapeutti (AMK) 2020
- Epäspesifi selkäkipu - missä mennään?   2021-2022 Suomen Fysioterapeutit 
- Palloilulajien fysiikkavalmennus 2021
- Purentalihashieronta 2021
- Tendinopatian taustat ja hoito 2020
- Koulutettu hieroja, urheiluhieroja 2017

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2022
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram