JAMI TAPANINEN

Moikka! Olen fysioterapeutti Jami Tapaninen. Aikaisemmalta koulutukseltani olen myös urheiluhieroja. Minua kuvataan usein iloiseksi ja helposti lähestyttäväksi persoonaksi, joka on tilanteessa aidosti läsnä.
Olen liikkunut sekä urheillut monipuolisesti koko elämäni. Harrastuksistani eniten aikaa vietän frisbeegolfin, salibandyn ja kuntosaliharjoittelun parissa. Omien aktiivisten urheiluaikojeni vammojen kautta olen löytänyt kiinnostuksen ja palon fysioterapiaan. Erityisesti kiinnostukseni koskee tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Haluan nyt omalla työlläni vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja auttaa heitä parhaani mukaan. Omassa fysioterapiassani painotan etenkin aktiivisen harjoittelun merkitystä ja sen nousujohteisuutta. Lisäksi käytän terapiassani harjoittelun tukena manuaalisia taitoja, kuten hierontaa ja mobilisointia.
Teen työtä haaveammatissani perustaen oman näkemykseni nykytieteeseen. Kehitän omaa ammattitaitoani jatkuvasti, jotta pystyn antamaan itsestäni parhaimman avun nyt ja tulevaisuudessa.
Fysioterapiassa vahvuuteni on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen sekä terapian luominen sopivaksi, jokaisen kokonaistilanne ja arki huomioon ottaen. Vastaanotolleni hakeudutaan yleisimmin alaselkäkipujen, eri jännealueiden kiputilojen sekä purentaelimien kipujen ja toimintahäiriöiden takia. Lähellä sydäntäni on myös alaraajafysioterapia sekä voima- ja fysiikkaharjoittelu, erityisesti pallopelien puolella. 

Minun vastaanotolle pääset Hämeenkyrön toimipisteellä sekä kätevästi myös etävastaanoton keinoin ympäri Suomen. 
ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA
"Olin kärsinyt pitkään selkäongelmista. Lopullinen niitti ja herätys oli joutuminen viikoksi sairaalalepoon selkäkipujen vuoksi. Kivut rajoittivat arkista elämääni, sillä pelkäsin koko ajan koska selkäni sanoo taas sopimuksensa irti. Heti ensimmäisestä Proximan kuntoutuskerrasta lähtien itseluottamukseni ja kuntoni alkoivat kasvaa. Tapanisen Jami oli aidosti kiinnostunut selkäni kokonaisvaltaisesta kuntouttamisesta, mihin liittyi monipuolisten harjoitteiden lisäksi myös henkisen kasvun edistäminen. En olisi uskonut kolme kuukautta sitten kyykkääväni isojen painojen kanssa, kun ennen kumartaminen ja kinkkupaketinkin laittaminen jääkaappiin saattoivat aiheuttaa selän nitkahtamisen. Suosittelen lämpimästi Proximan kuntoutusta kaikille selkävaivoista kärsiville!"

– Marko 43 v

"Elämäni ensimmäinen fysioterapeutti kokemus tuli kovien yhtäkkiä alkaneiden alaselkäkipujen takia. Kävely ei meinannut onnistua. Proximaan pääsin nopeasti, alle vuorokaudessa. Jami otti ystävällisesti vastaan huonosti sisään kulkevan asiakkaan. Ekalla hoitokerralla jo saatiin jalat taas alle ja hyvät kuntoutusohjeet. Jami osaa hyvin käsitellä myös henkistäpuolta ja sai itseluottamusta palautettua kipujen kanssa taisteluun. Hienoa oli myös huomata oikea välittäminen, kuulumisien kysely käyntikertojen välillä. Viesteillä saadut kuntoutusohjeet ovat myös muistin tukena todella tarpeen. Ja oli hienoa huomata, että aina yhdessä mietittiin "sopivaa" kuntoutusohjelmaa. Joka sopi omaan , ei niin aktiivikuntoilijan elämään. Nyt on selkä ollut kunnossa ja omat Jamin opeilla yt pärjään paremmin kipujen mahdollisesti joskus ilmaantuessa. Tuli huomattua, että keskustelut fysioterapeutin kanssa auttoivat kuntoutumisessa vähintään yhtäpaljon kuin fyysiset harjoitteet. Jamia todella kiinnosti saada äijä taas kuntoon. Kiitos siitä."

– Toni 48 v

"Minulla oli vaivoja niska/kaula alueella, jännityksen ja refluksin aiheuttamaa. Jamin opastuksella sain hyvät liikkeet joita tehdä, eikä refluksikaan niissä liikkeissä vaivannut. Sain siis ison helpotuksen vaivoihin, enkä voisi olla tyytyväisempi. Jamin luo oli helppo mennä ensimmäisestä kerrasta lähtien, luonteeltani kun ujo olen. Oli siis helppoa puhua. Suosittelen häntä lämpimästi."

– Riikka 20 v
@fysiotapaninen
jami tapaninen fysioterapeutti valmennus hieronta nokia hämeenkyrö

Jami Tapaninen

Fysioterapeutti
Urheiluhieroja
TOIMIPAIKKA: Hämeenkyrö
HinnastoOletko käynyt Jamilla? Anna palautetta!
VARAA AIKA!

KOULUTUKSET

- Fysioterapeutti (AMK) 2020
- Urheilufysioterapian peruskurssi 2024, SUFT
- Lasten ja nuorten urheilufysioterapia 2023, SUFT
- Fysioterapia purentaelimien toimintahäriöissä (TMD) 2022, SOMTY
- Epäspesifi selkäkipu - missä mennään?   2021-2022, Suomen Fysioterapeutit 
- Alaraajojen tendinopatiat 2022, Movedoc
- Yläraajojen tendinopatiat 2022, Movedoc
- Palloilulajien fysiikkavalmennus 2021
- Purentalihashieronta 2021
- Tendinopatian taustat ja hoito 2020
- Koulutettu hieroja, urheiluhieroja 2017

Jamin hinnasto

Fysioterapia ja etäfysioterapia

30min 50€

45min 60€

60min 70€

Minä-opas -vihko 19€ (fysioterapia-asiakkaalle ilmainen)

 

Seniorifysioterapia

30min 50€

45min 60€

60min 70€

 

TMD-fysioterapia

60min     80€

 

Testaus- ja kartoitushinnasto:

Laktaattimittaus / kynnystasotesti 99€

Lihastasapainokartoitus 89€

Juoksutekniikka-analyysit (verkkokauppa) 39-129€

Juoksutekniikka-analyysi (vastaanotolla) 89€

Nostotekniikka-analyysi (vastaanotolla) 89€

Hierontahinnasto:

Hieronta ja urheiluhieronta

30min 45€

45min 50€

60min 60€

75min 70€

90min 80€

120min 110€

 

Purentalihashieronta

45min 50€

60min 60€

Valmennushinnasto:

Kestävyys- ja fysiikkavalmennus

Peruspaketti 1: 99€

Peruspaketti 2: 149€Personal training ja valmennustapaamiset:

1 tapaaminen 89€

5 tapaamista 430 (86€/kerta)

10 tapaamista 830€  (83€/kerta)

20 tapaamista 1600€ (80€/kerta)

 

Yrityspalveluhinnasto

Kysy tarjous teidän yritykselle sopivasta paketista!

 

Kartoitukset alk. 250€

Valmennuspaketit alk. 99€/kkMAKSUTAVAT

Pankki- ja luottokortit, Lähimaksu, käteinen

Yrityksille laskutus

Liikuntaedut (Smartum, ePassi, EazyBreak, Edenred), voit maksaa valmennuspalveluita

Hieronta- ja hyvinvointietu (Työnantajasta riippuen voi käyttää hierontaan tai fysioterapiaan.)Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram