JAMI TAPANINEN

Moikka! Olen fysioterapeutti Jami Tapaninen. Aikaisemmalta koulutukseltani olen myös urheiluhieroja. Minua kuvataan usein iloiseksi ja helposti lähestyttäväksi persoonaksi, joka on tilanteessa aidosti läsnä.
Olen liikkunut sekä urheillut monipuolisesti koko elämäni. Harrastuksistani eniten aikaa vietän frisbeegolfin, salibandyn ja kuntosaliharjoittelun parissa. Omien aktiivisten urheiluaikojeni vammojen kautta olen löytänyt kiinnostuksen ja palon fysioterapiaan. Erityisesti kiinnostukseni koskee tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Haluan nyt omalla työlläni vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja auttaa heitä parhaani mukaan. Omassa fysioterapiassani painotan etenkin aktiivisen harjoittelun merkitystä ja sen nousujohteisuutta. Lisäksi käytän terapiassani harjoittelun tukena manuaalisia taitoja, kuten hierontaa ja mobilisointia.
Teen työtä haaveammatissani perustaen oman näkemykseni nykytieteeseen. Kehitän omaa ammattitaitoani jatkuvasti, jotta pystyn antamaan itsestäni parhaimman avun nyt ja tulevaisuudessa.
Fysioterapiassa vahvuuksiani ovat alaraajafysioterapia sekä eri palloilulajien, kuten salibandyn ja jalkapallon fysiikkavalmennus sekä vammojen kuntouttaminen. Olen tehnyt oman opinnäytetyöni jalkaterän vaivoista. 

Minun vastaanotolle pääse Nokian ja Hämeenkyrön toimipisteillä sekä kätevästi myös etävastaanoton keinoin ympäri Suomen. 
@fysiotapaninen
jami tapaninen fysioterapeutti valmennus hieronta nokia hämeenkyrö

Jami Tapaninen

Fysioterapeutti
Urheiluhieroja
TOIMIPAIKKA: Nokia ja Hämeenkyrö
Oletko käynyt Jamilla? Anna palautetta!
VARAA AIKA!

KOULUTUKSET

- Fysioterapeutti (AMK) 2020
- Tendinopatian taustat ja hoito 2020
- Koulutettu hieroja, urheiluhieroja 2017

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram