Vaellusvarusteiden valinta ja varusteiden säätäminen -verkkovalmennus

Tervetuloa Onnistunut vaellus-verkkovalmennusten toiseen osaan!

Kiva nähdä sinut täällä ja oikein lämpimästi tervetuloa Onnistunut vaellus -verkkovalmennuksen kokonaisuuteen "Vaellusvarusteiden valinta ja varusteiden säätäminen". Tämän tulevan verkkovalmennuksen on tarkoitus antaa sinulle oppeja sekä vinkkejä varusteiden valintaan sekä varusteiden säätämiseen jotta ne olisi mahdollisimman optimaaliset juuri sinun tuki- ja liikuntaelimistölle. Tällä saadaan vähennettyä kehon virheellistä kuormitusta vaellukseelle niin kävelyyn, rinkan kantoon kuin sitten nukkumiseenkin liittyen. Kun vaelluspäivää ei pilaa vääränlaiset varustevalinnat tai väärästä ergonomiasta johtuva kipu, voit keskittyä enemmän olennaiseen eli luonnosta ja maisemista nauttimiseen. Käydään läpi retkeilijän tärkeimmät varusteet sekä niiden säädöt, minkä avulla helpotetaan liikkumista ja tehdään vartalon asennosta ja askelluksesta mahdollisimman ergonomista ja tehokasta. Tämän valmennuksen opeilla pystytään tehokkaasti vähentämään vaelluksen aikana mahdollisesti syntyviä rasitusvammoja sekä tehostat vaelluspäivien välisen palautumisesi uudelle tasolle.

Tarjoamme sinulle yksilölliset etätapaamisen *** kanssa -30%

Tapaamisissa voit tarkentaa verkkovalmennukseen liittyviä sisältöjä tai esimerkiksi jos sinulla on ollut jokin vaiva pidempään on siihen hyvä pureutua yksilöllisesti.

Lisätiedot: @proximafinland.fi

Kuuntele Proxima Finlandin podcastia Kivun kanssa ja ilman! Paljon vinkkejä liikkumiseen ja arkeen!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram