Vaellusvarusteiden valinta ja varusteiden säätäminen -verkkovalmennus

Tervetuloa Onnistunut vaellus-verkkovalmennusten toiseen osaan!

Kiva nähdä sinut täällä ja oikein lämpimästi tervetuloa Onnistunut vaellus -verkkovalmennuksen kokonaisuuteen "Vaellusvarusteiden valinta ja varusteiden säätäminen". Verkkovalmennusessa saa vinkkejä ja oppeja vaellusvarusteiden valintaan ja säätämiseen. Oikeanlaiset ja oikein säädetyt varusteet tekevät kävelystä, rinkan kantamisesta ja leiriytymisestä mukavampaa. Vaelluspäivä ei kulu varusteiden kanssa taistelemiseen eikä huono ergonomia aiheuta turhaa kipua. Kurssin oppien avulla voit keskittyä olennaiseen: luonnosta ja maisemista nauttimiseen.

Käymme läpi retkeilijän tärkeimmät varusteet sekä niiden säätämisen. Näillä vinkeillä liikkuminen luonnossa on helpompaa ja tehokkaampaa. Lisäksi saat vinkkejä siitä, miten voit nopeuttaa rasituksesta palautumista yksinkertaisilla harjoituksilla, joita voit tehdä vaikka leirinuotiolla nokipannukahvin valmistuessa.

Tapaamisissa voit tarkentaa verkkovalmennukseen liittyviä sisältöjä tai esimerkiksi jos sinulla on ollut jokin vaiva pidempään on siihen hyvä pureutua yksilöllisesti.

Lisätiedot: tapani@proximafinland.fi

Kuuntele Proxima Finlandin podcastia Kivun kanssa ja ilman! Paljon vinkkejä liikkumiseen ja arkeen!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram