Harjoittelu ennen vaellusta -verkkovalmennus

Tervetuloa Onnistunut vaellus-verkkovalmennusten ensimmäiseen osaan!

Kiva nähdä sinut täällä ja oikein lämpimästi tervetuloa Onnistunut vaellus -verkkovalmennuksen kokonaisuuteen "Harjoittelu vaellukselle & harjoittelua tukeva ruokavalio". Tämän verkkovalmennuksen on tarkoitus antaa sinulle oppeja ja vinkkejä kuinka lähteä harjoittelemaan kohti vaellusta. Valmennuksessa autan sinua saavuttamaan hyvän fyysisen kesävyyskunnon sekä lisäpotkua voimaominaisuuksiisi mitä onnistunut vaellus vaatii. Harjoitusohjelmat on sovellettavissa niin koti kuin kuntosalikäyttöön ja vaihtoehtoja liikkeiden tekoon olen antanut joten käytännössä saman liikkeen voit suorittaa eri haastavuudella. Tässä valmennuksessa olen ottanut myös huomioon ruokavalion roolin tukemaan harjoitteluasi, jotta kesän/syksyn vaelluskuntosi olisi mahdollisimman hiottu siinä vaiheessa kun vaellukselle lähdet.

Käydään alkuun läpi hieman niitä lihaksia joihin eritoten tarvitsemme voimaa, jotta vaelluksesta tulee mahdollisimman onnistunut. Ilman näiden alueiden riittävää lihasvoimaa ja hallintaa, voi matkanteko tyssätä ennenaikaisesti tai ainakin reitin läpivienti rankentuu huomattavasti. Voit myös helpommin altistaa itsesi erilaisille kiputiloille, jos tukilihaksistosi ei ole riittävän vahva tai jos lihakset eivät toimi yhdessä tarpeeksi optimaalisesti. Myös heikko kestävyyskunto on yksi syy minkä takia vaelluksesi voi muuttua hankalaksi. Eli lähetään nyt käymään läpi alueita mitä treenaamalla parannat optimaalisesti lihaskuntoasi vaellusta varten. Voit aloittaa alta kohdasta VOIMA 1.

Tarjoamme sinulle yksilölliset etätapaamisen *** kanssa -30%

Tapaamisissa voit tarkentaa verkkovalmennukseen liittyviä sisältöjä tai esimerkiksi jos sinulla on ollut jokin vaiva pidempään on siihen hyvä pureutua yksilöllisesti.

Lisätiedot: @proximafinland.fi

Kuuntele Proxima Finlandin podcastia Kivun kanssa ja ilman! Paljon vinkkejä liikkumiseen ja arkeen!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram