Harjoittelu ennen vaellusta -verkkovalmennus

Tervetuloa Onnistunut vaellus-verkkovalmennusten ensimmäiseen osaan!

Kiva nähdä sinut täällä ja oikein lämpimästi tervetuloa Onnistunut vaellus -verkkovalmennuksen kokonaisuuteen "Harjoittelu vaellukselle & harjoittelua tukeva ruokavalio". Tämän verkkovalmennuksen on tarkoitus antaa sinulle oppeja ja vinkkejä kuinka harjoitella ennen vaellukselle lähtöä. Valmennuksessa autan sinua kohottamaan peruskuntoasi, voimaharjoituksista saat lisäpotkua, jota pidempi vaellus vaatii. Harjoitusohjelmat ovat sovellettavissa niin kotiharjoiteteluun ja kuntosalille. Jokaisesta harjoituksesta on esitetty vaihtoehtoja, joilla voit testata kuntoasi ja sovittaa harjoittelun oman lähtötasosi mukaiseksi.

Tässä valmennuksessa huomioidaan myös harjoittelua tukeva ruokavalio, jotta saavutat riittävän kuntotason mahdollisimman vaivattomasti ja voit keskittyä vaelluksesta nauttimiseen.

Käydään alkuun läpi hieman niitä lihaksia joihin eritoten tarvitsemme voimaa, jotta vaelluksesta tulee mahdollisimman onnistunut.
Harjoitukset on kohdistettu lihasryhmiin, jotka joutuvat vaelluksella suurimmalle rasitukselle. Niiden vahvistaminen on helpoin tapa pienentää vammariskiä ja lisätä vaelluksen mukavuutta. Ilman riittävää peruskestävyyttä tai lihaskuntoa, matkanteko on vaivalloisempaa tai saattaa keskeytyä jopa ennenaikaisesti, varsinkin jos reittisi kulkee hankalassa maastossa. Useimmille reiteille riittää kuitenkin täysin saavutettavissa oleva "tavallinen" kunto, jonka rakentamiseen ei mene aikaa kuukausia.

Lähdetään käymään läpi alueita, joita treenaamalla parannat kestävyyttäsi ja lihaskuntoasi vaellusta varten. Voit aloittaa alta kohdasta VOIMA 1.

Tapaamisissa voit tarkentaa verkkovalmennukseen liittyviä sisältöjä tai esimerkiksi jos sinulla on ollut jokin vaiva pidempään on siihen hyvä pureutua yksilöllisesti.

Lisätiedot: tapani@proximafinland.fi

Kuuntele Proxima Finlandin podcastia Kivun kanssa ja ilman! Paljon vinkkejä liikkumiseen ja arkeen!

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram