TUUKKA TOLVANEN

Moikka! Olen Tuukka Tolvanen, fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Olen helposti lähestyttävä ja vastaanotollani pyrin luomaan asiakkaalle rennon ja mukavan ilmapiirin. Erilaisten ihmisten kanssa työskentely on ehdottomasti yksi tämän työn parhaista puolista! Jokaisen ihmisen ollessa yksilöllinen on työ monipuolista ja mielenkiintoista.
Fysioterapeutin ammattitaidon ydintä on löytää yksilölliset ratkaisut jokaiselle asiakkaalle ja työssä tavoitteenani on tarkastella asiakkaitteni pulmia yksilöllisesti ja tarjota asiakkaan tilanteen mukaisia ratkaisuja.
Fysioterapiassa luotan tutkittuun tietoon ja yhdessä asiakkaan kanssa luotuun suunnitelmaan. Mikään vaiva tai kipu ei ole esteenä, kun asiakas ja fysioterapeutti antavat kuntoutukselle oman panoksensa. Asiakaslähtöisyyden lisäksi vahvuuksiani ovat manuaaliset käsittelyt, lajinomaiset harjoitusohjelmat, liikkuvuusharjoittelu, juoksutekniikka- analyysit sekä voimaharjoittelu kuntoutukseen, suorituskyvyn parantamiseen tai kipujen ennaltaehkäisyyn.

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

“Tuukka Tolvanen on paras fysioterapeutti jonka vastaanotolla olen käynyt: pitkään vaivanneet niskakrampit ja kivut saatiin nopeasti helpottamaan monipuolisella harjoitusohjelmalla. Tuukan tapa ohjata ja selittää liikkeiden tarkoitus motivoi omatoimiseen kehonhuoltoon, ja vastaanotolle on aina mukavaa mennä, kun tietää saavansa toimivan tekemisen meiningin rennossa ilmapiirissä. Huippuammattimainen ja huippuammattilainen!“ 
- Mari 31v

“Tuukka on ehdottomasti alansa ammattilainen. Hän taitaa hieronnan, kinessioteippauksen ja muut fysioterapiaan liittyvät jutut. Työtä hän tekee täydellä sydämellä ja on erittäin motivoiva, asiantunteva ja sympaattinen. Minusta huippua on myös Tuukan ratkaisu keskeinen lähestymistapa ongelmiin. Olen saanut itsestäni niin paljon enemmän irti yksilöllisten harjoitteiden, hieronnan ja kuuntelun kautta ! Jos siis etsinnässä kannustava ja ymmärtäväinen alansa huippuosaaja, Tuukka on juuri sun valinta!"
- Laura 19v

"Jo pariin otteeseen olen saanut Tuukalta erinomaisen asiantuntevaa apua urheiluvammojen kuntouttamisessa. Jälkikäteen harmittaa ainoastaan se, etten tajunnut nopeammin pyytää Tuukan apua! Tuukan kanssa jumpatessa hurtti huumori lentää, mutta samanaikaisesti hän pitää huolen, että asiakas ymmärtää liikkeiden ja harjoitteiden tarkoituksen. Näin ollen motivaatio jatkaa kuntoutusta huolellisesti myös yksin kotona on taattu. Kamppailulajeissani vammoja tulee varmasti jatkossakin, mutta nykyään tiedän kenelle soittaa ensimmäisenä! P.s. fysioterapia videoyhteydellä toimii myös erinomaisesti ;)"
- Lauri 27v

“ Tasainen fysioterapian laatu ja tietää saavansa hyvää hoitoa! Hyvä saavutettavuus niin sijainnin, kuin aikojen kannalta ja tilat on siistit sekä viihtyisät. Tietysti uskottava urheilullinen habitus myös koko henkilökunnalla! “ 
- Leena 53v

" Ammattitaitoista ja monipuolista asiakaslähtöistä palvelua. Ajan saa varattua suht lyhyelläkin varoitusajalla niin hierontaan kuin fysioterapiaankin. Asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioidaan laajalti niitä arvostaen. Plussana vielä omat harjoitustilat, sijainti sekä aina niin hyväntuulinen henkilökunta! Suosittelen!"
- Karoliina 28v.

Asiakkaan blogiteksti valmennuksesta:
Torjuntahommat tauolla-Tolvanen täyttänyt tyhjiön
-Petri 35 v.
@Fysiotuukka
Kivun kanssa ja ilman -Podcast
tuukka tolvanen fysioterapeutti valmentaja hieroja hyvä fysio

Tuukka Tolvanen

Fysioterapeutti 
Urheiluhieroja
TOIMIPAIKKA: Tampella 
VARAA AIKA!

KOULUTUKSET

- Fysioterapeutti AMK (2020)
- Voimaharjoittelusta ja valmennuksellisesta näkökulmasta apua tulokselliseen fysioterapiaan (2019)
- Urheiluhierojan erikoisammattitutkinto (2015)

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram