NEEA ZINS

Hei, olen Neea, valmistuva fysioterapeutti Proximalla. Olin apukätenä käynnistämässä Nokian toimipisteen toimintaa täyteen vauhtiin avajaisten kunniaksi työharjoittelun merkeissä. Nyt toimin pääasiassa Tampellan toimipisteellä yhtenä ammatinharjoittajista osana Proximan huipputiimiä. Olen helposti lähestyttävä ja naurava persoona, jolla on valmentaja koulutusten lisäksi fysioterapeutin tutkinto pian hyppysissä, kun valmistun joulukuussa tänä vuonna.
Olen fysioterapian ohella taitoluisteluvalmentaja ja omien urheiluvammojen kautta sainkin ensi kosketuksen sekä kiinnostuksen fysioterapiaan. Siitä löytyykin oma vahvuuteni nimittäin yksilöllinen ja tehokas ohjaus. Olen perehtynyt yleisimpiin nuorten rasitus- ja urheiluvammoihin sekä niiden fysioterapiaan niin käytännössä kuin teoriassakin. Minua kiinnostaa fysiikkavalmennuksen hyödyntäminen laajasti eri urheilulajeissa. Lisäkoulutusteni ansiosta voimanosto tekniikoiden opettaminen ja voimaharjoittelun hyödyntäminen tuovat tuloksellisuutta fysioterapiaani. Ohjauksen lisäksi hyödynnän terapiassa manuaalista käsittelyä ja hierontaa.
Tietojeni kartuttamistakin tärkeämpänä koen kuitenkin aidon läsnäolon ja kohtaamisen merkityksen, sillä olemmehan jokainen omanlaisiamme eikä ole yhtä oikeaa tapaa onnistua pääsemään omaan tavoitteeseen oli se sitten kivusta irti pääseminen tai huippu kunnon löytyminen. Minun kanssa pääset itse ymmärtämään ja kuuntelemaan kehoasi paremmin sekä arvioimaan kivun syntymekanismeja. Läsnäolollani tuon turvallisuuden tunnetta harjoitteluun, joka siirtyy itsenäiseen harjoitteluun asti. Oli vaivasi mitä tahansa, autan sinua pääsemään eroon elämää, liikkumista ja urheilua rajoittavista vaivoistasi. Ota siis avuksesi ammattilainen, joka turvallisesti ohjaa ja opastaa sinua kohti kivutonta arkea!

Fysioterapia on kehittyvä tieteenala ja opiskelun ohessa työtä tekevänä koen edun viimeisimpään tietoon perustuvassa otteessani työhön. Kehitymme joka päivä niin minä, sinä kuin fysioterapiakin!

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

TULOSSA
@proximafinland
Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Neea Zins

Fysioterapeutin sijainen
Taitoluistelu valmentaja
TOIMIPAIKKA: Tampella, Nokia ja Hämeenkyrö
VARAA AIKA!

KOULUTUKSET

- Fysioterapeutti (AMK), 2021
- Kuminauhajumpasta voimaharjoitteluun, Voimaharjoittelus ja valmennuksellisesta näkökulmasta apua tulokselliseen fysioterapiaan (2020)
- Suomen taitoluisteluliiton Perustason (1-taso) (2020-2021)
- VoimanPolku TASO 1 valmentaja (2019)

ERITYISOSAAMINEN

- Alaselän vaivojen/kipujen hoito ja ennaltaehkäisy
- Alaraajojen fysioterapia
- Voimaharjoittelu ja lajikohtainen oheisharjoittelu (mm. yleisurheilu ja taitoluistelu)

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2022
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram