MINÄ-opas

MINÄ-opas on kokonaisvaltaisen fysioterapian työkalu. Se sisältö koostuu mm. arvojen määrittämisestä, tavoitteiden luomisesta, motivaatiosta, arjen voimavarojen määrittämisestä, kipu-, fysioterapia ja ravintopäiväkirjasta. Aihealueet ovat siis hyvin laajat ja asiakkaat voivat valita itselleen tarpeellisia kohtia, joita heidän olisi hyvä käsitellä sillä hetkellä. Esimerkiksi alaselkäkipu koetaan monesti hyvin yksinkertaiseksi hoitaa, mutta sen taustalla voi olla myös stressiä tai uupumusta, jotka taas vaikuttavat voimavaroihin kuntouttaa vaivaa. Kuntoutusprosessi kulkee harvoin suoraa linjaa suunnitelman mukaan kohti tavoitetta, vaan tulee alamäkiä ja isompia onnistumisia matkan varrella. MINÄ-opas on tarkoitettu juuri tämän matkan tueksi, jotta opit itsestäsi ja vaivastasi enemmän.

Tältä sivulta löydät kaikki sähköiset materiaalit liittyen Minä-oppaaseen.

MINÄ-opas on ilmainen fysioterapia-asiakkaillemme. Voit myös ostaa MINÄ-oppaan 19.90€ hintaan. Alta löytyvät sähköiset materiaalit ovat kaikkien vapaassa käytössä.

Arvolista

Lataa Arvolista tästä (.pdf)

Voimavaraympyrä

Lataa Voimavaraympyrä tästä (.pdf)

Kipupäiväkirja ja Kuormituksen seuranta

Lataa Kipupäiväkirja ja Kuormituksen seuranta -tiedosto tästä (.excel)

Ruokapäiväkirja

Lataa Ruokapäiväkirja-tiedosto tästä (.excel)

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram