Valmentajat

Juoksustartin päävalmentajana toimii fysioterapeutti Arttu Peltola. Verkkomateriaaleissa ja verkkoluentomateriaaleissa pääset lisäksi kuulemaan Joel Jokisen ääntä.

Arttu Peltola

Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Moro, Olen fysioterapeutti Arttu Peltola ja toimin valmentajana Tampereen ja Nokian ryhmissä ja vastaa Juoksustartin kokonaisuudesta. Olen kilpaillut pari kymppiseksi asti maastohiihdossa ja juoksu on ollut siinä sivussa iso osa harjoittelua ja nuorempana yleisurheilu oli iso osa kesäharjoittelua.

Valmentajana olen iloinen ja pyrin löytämään keinot ja perustelut sille, miten sinä löydät ratkaisut kehittää omaa juoksuasi. Tarpeen tullen osaan myös vaatia ja tuupata sinua eteenpäin ja riski on, että ylität itsesi. Jos sinua mietityttää, miten jokin asia menee tai mitä sinun pitäisi tehdä kysy rohkeasti. Tyhmiä kysymyksiä ovat vain kysymättömät kysymykset.

Joel Jokinen

Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Moi! Olen Joel Jokinen, fysioterapeutti ja ammattivalmentaja. Teen työkseni monipuolista tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa, sekä valmennan niin aloittelijoita kuin ammattiurheilijoita erityisesti kestävyyslajien parissa. Taustalla on myös työura valmennus- ja koulutustehtävissä Puolustusvoimissa, sekä SM- tason kilpailumenestystä triathlonin ja pyöräilyn parissa.

Valmentajana olen rento, kannustava ja avoin. Töitä tehdään yhdessä ja tasavertaisina, usein hiki hatussa mutta pilke silmäkulmassa. Minun tehtäväni on löytää parhaat menetelmät joilla onnistut, sekä ohjata toimintaa kohti yhdessä asetettuja tavoitteita.


Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram