Onnistunut vaellus - peruskunnon rakentaminen

Harjoittelu ennen vaellusta

Kiva nähdä sinut täällä ja oikein lämpimästi tervetuloa Onnistunut vaellus -verkkovalmennuksen kokonaisuuteen. Verkkovalmennuksessa saat oppeja ja vinkkejä siitä, kuinka harjoitella vaellusta varten. Käymme läpi kestävyys- ja voimaharjoituksia, joilla kohottaa kuntoasi. Harjoitusohjelmat on laadittu niin, että ne sopivat sekä kotiharjoitteluun että kuntosalille. Yksittäisistä harjoituksista on esitetty eri vaihtoehtoja, joilla voit testata kuntoasi ja sovittaa harjoittelun tarpeeksi haastavaksi omalle kunnollesi. Valmennuksessa käydään läpi myös perusteita harjoittelua tukevan ruokavalion laatimisesta, voit aloittaa täyttämällä Proxima Finlandin sivuilta ladattavaa ruokapäiväkirjaa kahden arkipäivän ja yhden vapaapäivän ajan.

Verkkokurssilla käydään läpi kestävyysharjoittelu ennen vaellusta ja lihasryhmät, joihin tarvitsemme voimaa onnistuneella vaelluksella. Saat helppoja harjoituksia jaloille, vatsalihaksille ja selällä, kun voimaa on riittävästi, matka ei tyssää kesken kaiken ja vaeltamisesta tulee kaikin puolin mukavampaa. Maaston muodot ja polkujen kunto asettavat omat haasteensa. Vaellusta ennen on hyvä totuttaa kehoaan kestämään matkan rasituksia, sillä tavalla välttyy ikäviltä yllätyksiltä matkan varrella. Totuttamalla kehoasi etukäteen parannat rasituksensietokykyäsi ja voit vaelluksella keskittyä luonnosta nauttimiseen.

Sitten vain nokka kohti onnistunutta vaellusta!

Yhteystiedot:

tapani@proximafinland.fi


Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram