KIM SAINIOLA

Moro! Olen Kim Sainiola ja minulla on monivuotinen kokemus fysiikkavalmennuksen parista ja osaan auttaa sinua niin voima-, liikkuvuus-, kestävyys- kuin nopeusharjoittelunkin suunnittelussa ja toteutuksessa. Omaan myös itse pitkän urheilutaustan eri urheilulajien parista ja se onkin yksi syy, jonka ansiosta minulle on kertynyt vahva lajituntemus eri urheilulajeista ja liikuntamuodoista. Autan sinua yksilöllisen harjoittelun suunnittelussa urheilulajista ja harrastustaustastasi riippumatta. Minulle valmennuksessa tärkeintä on tehokkaan harjoittelun lisäksi vammariskin minimoiminen. Jokaiseen rasituksesta aiheutuneeseen vammaan voidaan puuttua parhaiten jo ennen sen ilmenemistä panostamalla oikeanlaisiin suoritustekniikoihin sekä kuormituksen optimointiin omaan suorituskykyyn nähden.

Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2020, jonka jälkeen olen jatkanut kouluttautumistani aktiivisesti. Tällä hetkellä edistän omaa ammattitaitoani entisestään urheilufysioterapian parissa. Minulle tärkeintä on asiakkaideni hyvinvointi ja pyrin jatkuvalla kouluttautumisella varmistamaan, että pystyn tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkailleni. Fysioterapiassa vahvinta osaamisaluettani ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, joista etenkin rasitusperäisten vaivojen kuntoutus ja ennaltaehkäisy on erikoisalaani.
Opintojen aikana minulle kertyi myös paljon työkokemusta ikääntyneiden fysioterapiasta ja teenkin mielelläni töitä myös ikääntyneempien asiakkaideni parissa. Kun ikää tulee lisää, on harjoittelussa tärkeä ottaa huomioon, ettei keho palaudu harjoituksista niin nopeasti ja harjoittelu on turvallista. Tärkeää on, että harjoittelusta saadaan säännöllistä ja tiedät, miksi mitäkin harjoitetta tehdään. Silloin myös motivaatio on korkeammalla.

Ota rohkeasti yhteyttä niin pidetään yhdessä huolta sinun toimintakyvystäsi!

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

”Parasta penikkavaivojeni hoitojaksossa oli, että Kim kuunteli tarkasti ja oli aidosti kiinnostunut löytämään vaivaani ratkaisun. Kim opasti minulle hyvin monipuoliset ja motivoivat harjoitukset, joita en itse tullut lainkaan ajatelleeksi, vaikka olen urheillut salibandyn parissa koko ikäni. Todella ammattimainen ote työhön, suosittelen lämpimästi!” 
-Toni, 25

”Kim on todella mukava, positiivinen ja asiallinen nuori mies, joka haastaa riittävästi kuntosaliharjoittelussa. Säännöllisen kuntosaliharjoittelun ja Kimin pätevän ohjauksen ansiosta olen voinut viime aikoina paljon paremmin. Tulimme todella hyvin juttuun koko harjoittelujaksoni ajan.” 
-Marjatta, 78

@fysiosainiola
kim sainiola fysioterapeutti nokia tampere hieronta valmennus urheilufysioterapia

Kim Sainiola

Fysioterapeutti
Fysiikkavalmentaja
TOIMIPAIKKA: Tampella ja Nokia 
Oletko käynyt Kimillä? Anna palautetta!
VARAA AIKA!

KOULUTUKSET

- Fysioterapeutti (AMK) 2020
- Urheilijan kuormitusfysiologia ja paranemisprosessit 2021

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2022
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram