JUTTA HEINÄAHO

Olen fysioterapeutti Jutta Heinäaho ja olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Vastaanotoltani saat neuvoja muun muassa turvalliseen ja yksilölliseen raskausajan liikuntaan, liikkumisen aloittamiseen synnytyksen jälkeen, arpien hoitoon, vatsalihasten erkauman tai lantionpohjan kuntouttamiseen sekä muihin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin tai kiputiloihin. Raskausaikana erilaiset kivut ovat tavallisia, mutta niitä voidaan lievittää harjoittelulla sekä lempeällä manuaalisella käsittelyllä.
Vastaanotoltani saat neuvoja myös, mikäli kärsit erilaisista lantionpohjan toimintahäiriöistä kuten virtsankarkailusta, gynekologisista laskeumista tai lantion alueen kiputiloista.
 Minulla on kokemusta myös ikääntyneiden kuntouttamisesta sekä erityisen tuen tarpeessa olevien lasten ja -nuorten kuntosaliohjauksista. Kohtaan asiakkaan aina yksilönä ja kokonaisvaltaisesti. Ohjaukseni perustuu asiakkaan tavoitteisiin, toiveisiin ja voimavaroihin. 
Vapaa-ajallani touhuan pienen poikani kanssa. Lisäksi lenkkeilen ja käyn erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Tervetuloa vastaanotolleni Tampereelle Tampellaan ja Hämeenkyröön!

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

”Esikoisen odotusaikana ja uuden raskauden myötä kehoon on tullut erinäisiä vaivoja. Jutan avustuksella olen pystynyt kuntouttamaan kroppaa vanhoista vaivoista ja olen saanut kuntoutusta liittyen tähän uuteen raskauteen ja sen tuomiin uusiin pulmiin. Jutta antoi selkeät ja ammattitaitoiset jumppaohjeet ihmisläheisellä otteella. Hän selkeästi räätälöi oikeanlaisen kuntoutusohjelman juuri minun tarpeitani varten. Voin lämpimästi suositellaa Juttaa!”

- Laura, pienen lapsen äiti
@fysiojutta
jutta heinäaho fysioterapeutti tampere hämeenkyrö proxima finland

Jutta Heinäaho

Fysioterapeutti (AMK), 2019
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti
TOIMIPAIKKA: Tampella ja Hämeenkyrö 
Oletko käynyt Jutalla? Anna palautetta
VARAA AIKA!

KOULUTUKSET

- Fysioterapeutti (AMK), 2019
- Äitiysfysioterapian perusteet 2021
- Lantionpohjan peruskoulutus 2021
- Lantionpohjan tutkiminen ja kuntoutus 2021
- Vatsalihasten erkauma - peruskoulutus 2021

ERITYISOSAAMINEN

- Äitiysfysioterapia ja lantionpohjan fysioterapia
- Arpikäsittely, sektioarpien käsittely, episiotomia-arpi
- Virtsankarkailun (inkontinenssi) tutkiminen ja hoito

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2022
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram