JOEL JOKINEN

Moi! Olen Joel Jokinen, fysioterapeutti ja ammattivalmentaja. Teen työkseni monipuolista tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa, sekä valmennan niin aloittelijoita kuin ammattiurheilijoita erityisesti kestävyyslajien parissa. Aiemmalla työurallani olen tehnyt fysioterapiaa niin terveyskeskuksen TULE- vastaanotolla, kuin neurologisten ja kirurgisten potilaiden parissa. Taustalla on myös työura valmennus- ja koulutustehtävissä Puolustusvoimissa, sekä SM- tason kilpailumenestystä triathlonin ja pyöräilyn parissa.
Vastaanotollani on rento, kannustava ja avoin meininki. Töitä tehdään yhdessä ja tasavertaisina, usein hiki hatussa mutta pilke silmäkulmassa. On tärkeää, että asiakkaana saat otettua niskalenkin omasta kuntoutumisestasi. Minun tehtäväni on löytää parhaat menetelmät joilla onnistut, sekä ohjata toimintaa kohti yhdessä asetettuja tavoitteita.
Valmentajana olen tasavertainen, kuunteleva, analyyttinen ja jämäkkä. Olen erikoistunut kestävyysvalmennukseen, ja tallistani löytyy urheilijoita niin triathlonin, pyöräilyn, juoksun kuin suunnistuksen ja palloilulajien parista. Pitkän valmennusprosessin hallinta ja harjoittelun yksilöllistäminen ovat valmennukseni kulmakiviä.
@jokjoe
Fysioterapeutti Joel Jokinen
KVN -Podcast

Joel Jokinen

Fysioterapeutti
Ammattivalmentaja
TOIMIPAIKKA: Nokia ja Hämeenkyrö 
VARAA AIKA!

KOULUTUKSET

- Urheiluravitsemuksen perusopinnot 2019-
- Fysioterapeutti, AMK 2017
- Ammattivalmentajatutkinto 2017
- SUFT urheilufysioterapian peruskurssi 2016
- II- taso valmentajatutkinnot triathlon & uinti 2010-2012

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram