JANNE HAUKILAHTI

Moi kaikki! Olen Janne, aikaisemmalta koulutukseltani olen hieroja sekä personal trainer ja vuoden 2021 keväällä valmistuva fysioterapeutti. Olen erittäin kiinnostunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta ja eritoten työperäisten vaivojen kuntoutuksesta. 
Olen erikoistunut toimistotyöläisten sekä muiden työperäisesten rasitustuksien aiheuttaneiden vaivojen hoitoon. Jos työsi sisältää paljon samanlaisia liikkeitä, lihakset kipeytyvät staattisen jännityksen myötä tai asennot aiheuttaa kipua selän alueelle, älä epäröi olla yhteydessä minuun. Myös työpaikalla tehtävä kuntoutus onnistuu.
Liikunta on on ollut suuri osa elämääni jo pienestä asti. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista, ja nyt onnekseni olenkin saanut näistä itselleni ammatin. Uskon vahvasti, että ihmisen hyvinvointi koostuu monista erilaisista osa-alueista, ja omassa työssäni haluan tuoda näitä osa-alueita esiin monipuolisesti. Työssäni niin hieronnan, kuntosaliohjauksen kuin fysioterapiankin puolella pyrin kuuntelemaan asiakasta ja selvittämään ongelmaan vaikuttavat tekijät mahdollisimman huolellisesti. Jokaisen ihmisen yksilölliset toiveet ja tavoitteet huomioon ottaen lähdemme toteuttamaan kuntoutusta sekä parantamaan suorituskykyä.

Janne Haukilahti

Fysioterapeutin sijainen
Urheiluhieroja
Personal trainer
TOIMIPAIKKA: Lielahti 

KOULUTUKSET

Urheiluhierojan erityisammattitutkinto (2015)
Sertifioitu personal trainer (2015)
Fysioterapeutti AMK (2021)

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram