09/08/2016

Haemme fysioterapeuttia tai hierojaa!

Haemme uusia kasvoja joukkoomme!

Oletko sinä uusi proximalainen? Haluatko työskennellä ympäristössä, jossa voit kehittää itseäsi ja olla mukana luomassa jotakin uutta? Ota rohkeasti yhteyttä!

ProximaFINLAND

Proxima Finland on heinäkuussa toimintansa aloittanut fysioterapiayritys Tampereen Tampellassa. Haemme joukkoomme 2-3 fysioterapeuttia tai hierojaa toimimaan ammatinharjoittajana.

yrittajakaksikko

Olemme nuorekas ja aktiivinen porukka, joka ei pelkää kehittää ja kokeilla uutta. Olethan avoin uusille asioille ja pyrit kehittämään itseäsi työn ohessa. Kaipaamme joukkoomme yrittäjähenkisiä yksilöitä ja hyviä tyyppejä. Lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi, kokemuksestasi sekä mahdollisista työaikatoiveista ja aloittamisajankohdasta. Liitä hakemukseesi CV. Työtunnit ovat joustavasti ja tarpeen mukaan sovittavissa.

Toimitilamme ovat tilavat ja valoisat, vastaanottotilat sijaitsevat sekä katutasossa että 2. kerroksessa, johon pääsee kulkemaan myös hissillä. Tiloissamme on pieni kuntosali, jossa terapeuttimme voivat testata ja ohjata asiakkaitamme. Ohjaamme tiloissamme myös erilaisia likuntaryhmiä sekä järjestämme luentoja pienryhmille ja yhteistyökumppaneille.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: arttu@proximafinland.fi
Kutsumme hakjoita haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kirjoittanut Arttu Peltola

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2021
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
Tampella
Lielahti
Kaleva
Hämeenkyrö
Nokia
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram