Akupunktio Tampere

Proxima Finland tarjoaa akupunktiota Tampereella fysioterapia- ja hierontahoitojen yhteydessä. Akupunktio toimii monesti erinomaisesti kivun lievityksenä ja rentouttavana hoitona. Akupunktiota Tampereella antavat fysioterapeutit Arttu Peltola ja Tapani Kudjoi. Fysioterapeuttimme arvioivat hoidontarpeen ja sopivat menetelmät aina yksilöllisesti. Varaa aika fysioterapiaan ja mainitse akupunktiosta varauksen yhteydessä. Hinnaston löydät täältä.

Varaa aika akupunktioon / fysioterapiaan Tampereelle!

Miten akupunktio vaikuttaa?

Akupunktio vaikuttaa useinden mekanismien kautta. Akupunktio vaikuttaa mm. hermoston ja hormonaalisten mekanismien kautta, jotka saavat aikaan kipua helpottavia vaikutuksia. Akupunktiolla voidaan hoitaa migreeniä, niska- ja hartiavaivoja, selkäkipuja, polvikipuja, golf- ja tenniskyynärpää oireita sekä akillesjänteen sekä jalkaterän vaivoja jne. Akupunktio toimii erinomaisena kivunlievityksenä.

Akupunktio Tampere ja porttikontrolliteoria

Jos sinulla on esimerkiksi kyynärpäässä kipua. Kipu tuntemus voi välittyä "nopeaa" ja "hidasta" hermorataa pitkin. Akuutissa vaiheessa kiputuntemus välittyy nopeaa hermorataa pitkin, mutta pitkittyessään kiputuntemus siirtyy hitaalle hermoradalle. Akupunktiossa voidaan ärsyttää uudelleen tätä nopeaa hermorataa, joka kulkee rinnakkain hitaan kanssa. Selkäytimessä nämä hermoradat yhdistyvät ja viesti voi kulkea vain toista hermorataa pitkin. Nopeaa hermorataa ärsytettäessä selkäytimessä portti hitaan hermoradan portti sulkeutuu ja kipuviesti ei pääse enää aivoihin. Vaikutus pysyy vaikka lopetamme nopean radan ärsyttämisen neulalla. Samaa teoriaa voi käyttää hyväksi akupainannassa ja sekä trigger-pistepainannassa. 

Akupunktio Tampere ja triggerpisteet

Asiakkaat usein kysyvät, mitä yhteistä on akupisteillä ja trigger-pisteillä? Enemmän on kyse ajatusmaailmasta niiden taustalla. Akupunktiosta ja akupaunannasta puhutaan kiinalaisessa lääketieteessä ja triggerpisteet ovat enemmän länsimaisen lääketieteen termi. Ne sijaitsevat usein samoissa paikoissa ja samoilla linjoilla. Fysioterapeuttimme osaavat käsitellä sekä akupisteitä ja triggerpisteitä. Monesti akupunktion jälkeen myös hierominen on on helpompaa ja lihakset ottavat hierontaa paremmin vastaan.
Varaa aika akupunktioon / fysioterapiaan!
akupuntio tampere fysioterapia

Akupunktioon Tampereella

Fysioterapeuttimme tekevät akupunktiota Tampereella. Jos sinulla on vaiva tai kipu, joka tarvitsee akupunktiota voidaan kipuun vaikuttaa myös fysioterapian keinoin. Fysioterapeuttimme Arttu Peltola on erikoistunut kipufysioterapiaan eli kipupotilaiden hoitoon. Akupunktio on yleinen hyvä tapa hoitaa kipuoireita. Lisäksi fysioterapiassa etsitään sinulle sopivia keinoja selvitä paremmin arjessa.

Varaa aika akupunktioon / fysioterapiaan Tampereella!
akupuntioneulat tampere fysioterapia hieronta

Akupunktioneulat

Akupuntioneulat ovat steriilejä ja kertakäyttöisiä. Akupunktioon voi liittyä pelkoja liittyen neuloihin ja kipuun. Kuten kuvasta näet, akupunktioneulat ovat hyvin pieniä ja ohuita. Akupunktioneulojen pituus valitaan hoidettavan alueen mukaan. Esimerkiksi lihaksikkaaseen reiteen tai pakaraan voidaan käyttää pidempää neulaa ja kyynärvarteen riittää selkeästi lyhyempi neula. Jos neulat pelottavat sinua, kerro siitä fysioterapeutillesi niin voimme keskustella, miten voimme tehdä akupunktiohoitotilanteesta sinulle mahdollisimman mukavan.

Varaa aika akupunktioon / fysioterapiaan!

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Akupunktio Tampere kokemuksia

Akupuntio toimii erinomaisena kivunlievityskeinona. Sen avulla voidaan mahdollistaa terapeuttinen harjoittelu ja tehokkaampi hieronta. Neulotusta voidaan tehdä myös erilaisilla tavoilla ja tärkeä on löytää sinulle sopiva tapa. Isoimman ja tehokkaimman avun akupuntiosta saat, kun se yhdistetään fysioterapiaan, jossa selvitetään tarkemmin vaivan ja kivun alkusyy, sekä saat keinoja kivun hallintaan. Katso video Johannan tarina akupuntiosta ja fysioterapiasta.  

Varaa aika akupunktioon / fysioterapiaan!

Akupunktioon Tampereella

Pääset minulle akupunktioon Tampereella

Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Fysioterapeutti Arttu Peltola

Erikoisosaaminen

  • Kipufysioterapia
  • Urheilufysioterapia
  • Akupunktio

Akupunktiohoitoon pääset varaamalla ajan fysioterapiaan. Fysioterapiavastaanottoni löytyy Tampereelta!

Varaa aika akupunktioon / fysioterapiaan!

Pääset minulle akupunktioon Tampereella

Fysioterapia-hieronta-urheiluhieronta-äitiysfysitoerapia-fysio-omt fysioterapia-

Fysioterapeutti Tapani Kudjoi

Erikoisosaaminen

Akupunktiohoitoon pääset varaamalla ajan fysioterapiaan. Fysioterapiavastaanottoni löytyy Tampereelta!

Varaa aika akupunktioon / fysioterapiaan!

Lisätietoa:

Pubmed

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2024
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram