Äitiysfysioterapia Tampere

Äitiysfysioterapia Tampere - Proxima Finlandilla on ammattitaitoiset äitiysfysioterapeutit Tampereella. Äitiysfysioterapia auttaa sinua valmistautumaan raskauteen liittyviin kehon muutoksiin, synnytykseen ja synnytyksen jälkeen esimerkiksi palaamaan takaisin harrastuksen pariin. Äitiysfysioterapia on aina yksilöllistä ja fysioterapeuttimme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat keinot toipua synnytyksestä. Fysioterapeuteillemme voit puhua aroistakin aiheista.
Varaa aika äitiysfysioterapiaan Tampereelle

Äitiysfysioterapia

Äitiysfysioterapeuttimme Tampereella auttavat sinua raskauteen, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen tilanteisiin liittyvissä kysymyksissä. Yleisiä vaivoja ovat alaselkäkivut, inkontinenssi eli pidätyskykyyn liittyvät kysymykset sekä lantion pohjaan ja erkaumaan liittyvät vaivat. Raskauteen ja synnytykseen liittyvistä vaivoista voit puhua turvallisesti äitiysfysioterapeuttiemme kanssa.
Varaa aika äitiysfysioterapiaan!

Äitiysfysioterapeutit Tampereella

Tampereen Tampellan toimipisteessä äityis- ja lantionpohjafysioterapiaan pääset Jutta Heinäahon vastaanotolle. Jutta on erikoistunut mm. äitiysfysioterapiaan, lantionpohjafysioterapiaan sekä arpikudosten käsittelyyn. Äitiysfysioterapiaan pääset myös Nokian ja Hämeenkyrön toimipisteissämme.
Tutustu äitiysfysioterapeutteihin!

Vastaanotto Tampellassa

Äitiysfysioterapiavastaanottomme sijaitsee Tampereella keskustan vieressä Tampellassa. Meille pääset helposti TKL:n bussilla, kävellen keskustasta tai omalla autolla. Tampereen länsipuolelta pääsee helposti Rantatunnelia pitkin ja itäpuolelta kurvaa Tampellaan juuri ennen Rantatunnelia. Löydät meidän osoitteesta Tampellan esplanadi 3.
Reittiohjeet äitiysfysioterapiaan

Äitiysfysioterapiaan Tampereella

äitiysfysioterpia tampere lantionpohja erkauma

Äitiysfysioterapian ensikäynti Tampereella

Äitiysfysioterapian ensikäynnillä kartoitetaan raskausaikaa tai synnytyksen jälkeisen palautumisen tilanne. 

Äitiysfysioterapia on ennaltaehkäisevää hoitoa, erilaisten kiputilojen hoitamista sekä kuntouttamista. Se on suunnattu raskaana oleville ja synnytyksen jälkeen. Raskauden aikana voi ja on suotavaa harrastaa liikuntaa, mutta turvallisesti. Synnytyksen jälkeen äitiysfysioterapiassa kuntoutetaan jos kehoon on jäänyt toimintahäiriöitä sekä edistetään kehon palautumista.

Äitiysfysioterapian ensikäynti 75min 95€

Varaa aika äitiysfysioterapiaan!
äitiysfysioterapia tampere erkauma jälkitarkastus

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus Tampereella

Tampereella pääset äitiysfysioterapeutin jälkitarkastukseen. Käynti sisältää synnytyksen jälkeisen palautumisen tilanteen arvioinnin sekä lantionpohjan sisätutkimuksen. Sisätutkimuksessa arvioidaan lantionpohjan toimintakyky sekä ohjataan tarvittavat harjoitteet. Käytössä on myös biopalautelaite, jonka avulla pystytään mittaamaan lantionpohjan aktivaatiota.

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus 90min 105€

Varaa aika jälkitarkastukseen
äitiysfysioterapia_tampere_nokia_hämeenkyrö_lantionpohja_raskaus_hieronta

Tutkiminen ja mittaaminen äitiysfysioterapiassa

Tutkiminen suoritetaan aina yksilöllisesti ja sen tarkoitus on löytää ratkaisut sinua askarruttaviin vaivoivin. Sisätutkimuksessa arvioidaan lantionpohjan toimintakyky. Biopalautelaitteella voidaan tutkia lantionpohjan aktivaatiota. Sen ja fysioterapeutin ohjeistuksen avulla lantionpohjan tunnistaminen on helppoa ja lantion pohjan aktivaatiota voidaan tutkia erilaisissa tilanteissa kuten juoksussa tai raskaammissa nostoissa. Silloin tiedät milloin voit siirtyä esimerkiksi raskaampaan harjoitteluun. Lisäksi käytössämme on ProximaPOWER-lihasvoimamittari.

Varaa aika äitiysfysioterapiaan

Äityisfysioterapeutti Tampere - Proxima Finland

Äitiysfysioterapiaan liittyvät artikkelit

Äitiysfysioterapeuttimme osaaminen on erittäin laaja. Tutustu heidän osaamiseen mm. seuraavista artikkeleista.

Äitiysfysioterapia Tampereella

Äitiysfysioterapian lisäksi fysioterapeuttimme Tampereella ovat lisäksi erikoistuneet mm. lantionpohjan fysioterapiaan, kipufysioterapiaan, etäfysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, purentalihasfysioterapiaan.

Fysioterapiaa 24 tunnin sisällä!

VARAA AIKA
© 2022
Proxima Finland / Optimal Human Movement Oy
y-tunnus: 2748793-9
crosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram